Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Blue_Blood84
Re: Левски: Всичко около клуба
Сигурно ще има и хора, които са плюли плюли Рейш, но след някой друг мач след вируса, като някой юноша в защита ни обръка топката за някой гол, ще пишат, е да беше тука Рейш, защо го махнахме. Сто процента съм сигурен.
Blue_Blood84 написа:Аз не мога да разбера някои хора, много плюеха по Хубчев и Павел Колев да се махат, е махат се, сега пишат, мишките си тръгват първи, е не го разбирам. Друго, Вили Вуцов плюе кой ставал за Левски и кой не, а той спомня ли си, че имаше най-лесния начин да влезне в шампионската лига 2008-ма само с отстраняването на един отбор БАТЕ Борисов, който тогава беше отбор от ранга на Черно море и Берое. Мисля, че си заслужаваме всичкото това нещо, като не знаем какво искаме, е на ви тая каша, всички разбираме от политика и футбол. От трън та на глог, помнете го това!!!
Мнениеот Warped » 01 мар 2020 17:36
Аз съдии не пиша. Срамно е и е жалко, когато са те били насред Герена като тупан, много е нагло.
Но гьонсурата Хубчев отново се провали. Тва не му берое да си седи и да взима държавна заплата.
И не неса 2-3 мача слаби, нямаме добър мач с игра от октомври.
Тръгва си Хубчев и те пак недоволни
Дано при Тити и СЗ да са доволни , надявам се и да ходят редовно в сек Б тор !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
- blue avalanche
- Контакти:
Хубчев изобщо не трябваше да е в Левски. Неговата мисия беше да ни превърне в "синьото Берое" и успя!
- Балкански Орел
- Контакти:
Това беше ясно, че ще се случи.То просто вече няма от къде да идват заплатите на тия хора.
Като цяло знаех, че всички от тях не са истински Левскари, само от Павел Колев съм леко разочарован.
Като цяло знаех, че всички от тях не са истински Левскари, само от Павел Колев съм леко разочарован.
[center]Levski & Lazio[/center]
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Хубчев е най-малкият проблем в момента. Той отдавна е отписан и никой не го брига за него. Имаше шанс да направи нещо, но не отлепи грам. Остана си там с 3-4 наистина добри мача в началото и това е.
Сега въпросите са други и те са фундаментални.
Сега въпросите са други и те са фундаментални.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Балкански Орел написа:Това беше ясно, че ще се случи.То просто вече няма от къде да идват заплатите на тия хора.
Я разясни схемата, ако обичаш. Как ще делкате (любим глагол на сз
Тръста, вие от НКП, СЗ, какъв е плана. Тити хубаво ще бъде употребен, ама след това ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
-
Serafim
- Контакти:
Ако тоя шут Тити по някакъв начин се озове в клуба, ми се иска да има пълен бойкот, но като знам колко апатични са станали феновете на Левски и колко години търпим наркосите... не мисля, че нещо различно ще стане. Подобно беше и като Васил Божков дойде, мисля, че на повечето бе ясно, че е фарс, че има някаква игра, изгода и тн.
Аз ще изчакам да видя развитието на цирка, който предстои.
Всяко начало си има и край. Макар, че тиквата няма да направи това, което се случи на ЦСКА-СОФИЯ. Прекалено е опасно, настроенията са много антитиквенски и мисля, че ни чака поредния парашутист.
Будната кома ще продължи според мен.
Всяко начало си има и край. Макар, че тиквата няма да направи това, което се случи на ЦСКА-СОФИЯ. Прекалено е опасно, настроенията са много антитиквенски и мисля, че ни чака поредния парашутист.
Будната кома ще продължи според мен.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- metodito
- Контакти:
Blue_Blood84 написа:...само с отстраняването на един отбор БАТЕ Борисов...
Които бяха отстранили преди "Левски" Андерлехт, и останаха в европейския футбол, а "Левски" продължи да копае дъното.
Не ми е жал за напускащите. И Павел Колев, и Хубси имат своите силни страни и... това е. Голяма драма, голямо нещо. Добре бе, моите, колко от вас осъзнават, че има голяма вероятност футбол да не се играе до края на годината. Нека съм истерясал конспиратор как го виждате и КОГА, да има отново мачове с публика? 2021? 2022? 202...?
За Павел Колев или добро или нищо.
Относно Хубчев, няма значение мнението ми за него. Беше редно да бъде оставен един треньор до края на сезона. За съжаление дойде тази мизерия. Нямам против да бъде оставен. Не го харесвам и не смятам, че е за "Левски", но това няма никакво значение. Има значение в съблекалнята да има спокойствие, а с по пет треньора на сезон, спокойствие там не може да има.
Нещата изглеждат трагични за целия футбол, хора, осъзнайте го.
metodito написа:Blue_Blood84 написа:...само с отстраняването на един отбор БАТЕ Борисов...
![]()
Които бяха отстранили преди "Левски" Андерлехт, и останаха в европейския футбол, а "Левски" продължи да копае дъното.
Не ми е жал за напускащите. И Павел Колев, и Хубси имат своите силни страни и... това е. Голяма драма, голямо нещо. Добре бе, моите, колко от вас осъзнават, че има голяма вероятност футбол да не се играе до края на годината. Нека съм истерясал конспиратор как го виждате и КОГА, да има отново мачове с публика? 2021? 2022? 202...?
За Павел Колев или добро или нищо.
Относно Хубчев, няма значение мнението ми за него. Беше редно да бъде оставен един треньор до края на сезона. За съжаление дойде тази мизерия. Нямам против да бъде оставен. Не го харесвам и не смятам, че е за "Левски", но това няма никакво значение. Има значение в съблекалнята да има спокойствие, а с по пет треньора на сезон, спокойствие там не може да има.
Нещата изглеждат трагични за целия футбол, хора, осъзнайте го.
Нещата така почват да се нареждат, че футболът ще ни се види съвсем незначителен ...
Леевски, оле