Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 04 май 2020 18:39

Warped написа:И кво стана.... тия от синя приказка пак ми познаха **********.
Мишоците напускат кораба на средата на сезона и наркоманчета поемат рула.
Тва е накратко

Никой нормален не иска да работи с престъпна групировка. Много ясно, че ще си тръгнат. А според мен, сз не ги и искат, така че ако не си тръгнат, ще бъдат изгонени.
Кой достоен човек ще се остави да го командва сз ?
Ако Павел Колев искаше да напусне потъващия кораб, досега щеше да го е направил. Пишеш глупости, защото той от месеци се бори в тази тежка криза.
Спри се вече.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 май 2020 18:43

Заплатаджиите първи си тръгнаха. За да си в Левски е необходимо сърце, но за съжаление ръководството просто бяха поредните наемници. В най-трудния момент подвиха опашки и дезертираха. Сега е ред на Мутрата да се появи на сцената като "месия" и да "спаси" клуба. И така за пореден път към поредния парашутист - наемник, към поредното източване и задлъжняване на клуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 май 2020 18:44

modor написа:Празнувай народе. Гробокопачите на Левски :arrow: Павел Колев и Петър Хубчев са чал. Отваряйте шампанското.

Супер. Много се радвам поне аз. ;)

Потребителски аватар
Обективен
Контакти:

Мнениеот Обективен » 04 май 2020 18:45

Става все по-лошо. Очаквам да ни напуснат и доста играчи. Тъкмо когато нещата започнаха да изглеждат една идея по-добре.
Дано все пак се появи някой достоен човек, или група от хора и да успеем да се преборим. Догодина с юношите и хора като Живко и Горанов пак ще си се борим за 2-3 място, както е било винаги в последните години така или иначе.
Само СИНИТЕ

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 май 2020 18:53

lisungera написа:Павел Колев се ориентира по-скоро към БФС. Акциите попадат във феновете, както пожела ББ на срещата помежду им. Интересно как, ей така изведнъж, Божков се е съгласил да ги предаде.

Това с Божков си беше цирк. Държавата му "купи" билета за дубай. Всичко е нагласено, остава да видим какъв е края на сценария :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 май 2020 18:59

Eminem написа:
Тва е накратко

Никой нормален не иска да работи с престъпна групировка. Много ясно, че ще си тръгнат. А според мен, сз не ги и искат, така че ако не си тръгнат, ще бъдат изгонени.
Ако Павел Колев искаше да напусне потъващия кораб, досега щеше да го е направил. Пишеш глупости, защото той от месеци се бори в тази тежка криза.
Спри се вече.

Да е Х*й , да ИМ го набиеш ...
Много боклуци се уплашиха , че Левски може и без бащица ... но пък се вижда приповдигнато настроение и много радост в сини фенове , лошите са махнали (По скоро най накрая ги изгониха) дори без да ги пребиват до смърт .
Задава се гробокопача на отбори Титииии , заедно с неговите приятели наркосите от СЗ и не на последно място Тиквуня ... радвайте се .
Познай къде ще е тръста в цялото това уравнение :mrgreen: ... дали няма да са притежателите на акциите :?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 май 2020 19:19

Kotooshu написа:
Eminem написа:
Тва е накратко

Спри се вече.

Много боклуци се уплашиха , че Левски може и без бащица ... но пък се вижда приповдигнато настроение и много радост в сини фенове , лошите са махнали (По скоро най накрая ги изгониха) дори без да ги пребиват до смърт .
Задава се гробокопача на отбори Титииии , заедно с неговите приятели наркосите от СЗ и не на последно място Тиквуня ... радвайте се .
Познай къде ще е тръста в цялото това уравнение :mrgreen: ... дали няма да са притежателите на акциите :?

Най-добре акциите да бъдат разпределени между "Апостола", великият левскар - Очко Бобочко и другият велик човек, който се сети, че е левскар, когато го изгониха от ЦСКА и който спасява клубове като ги закрива - Тита.

За настроение за публиката, сз може да организирва мачове между тях и фенове от публиката. Щастливците ще се избират с жребий. Това ще се случва преди мачовете и на полувремената. Боевете ще са 10 от сз срещу 1.
Кетърингът ще е много вкусни нарк.......много вкусни вещества под формата на бонбони, пасти, пудра захар и т.н

Интересно какво ще се случи с Южна Дивизия.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 май 2020 19:22

Струва ми се рано да се колим и бесим. Засега реално това, което се случи е, че Колев, Хубчев и останалите си подадоха оставките + Рейш е освободен. За Колев съжалявам, за Хубчев не. Освен това не се знае, дали новият/те собственик няма да реши да работи с тях(лично аз се надявам Колев да остане).
Аз лично очаквам сериозен отлив на публика, ако новите хора са по някакъв начин свързани със СЗ.
А най-лошият вариант за мен би бил да се стигне до "Левски да започне на чисто". Това ще означава край на Левски - за мен, а предполагам и за болшинството левскари. Разбира се ще има Идиоти, които биха приели тази идея и биха си мислили, че това е Левски.

Но за момента всичко това са само спекулации. Нека се изчака да се види, какво реално ще стане.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 04 май 2020 19:28

Тити е носител на "тирето" , на втория начин , на "дай да видим какво можем да направим". В комбинация със сз и явно някакъв нов държавен финансов кран.......
Фалита би бил по-достойният край.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 май 2020 19:43

Eminem написа:
Kotooshu написа:
Eminem написа:
Тва е накратко

Спри се вече.

Най-добре акциите да бъдат разпределени между "Апостола", великият левскар - Очко Бобочко и другият велик човек, който се сети, че е левскар, когато го изгониха от ЦСКА и който спасява клубове като ги закрива - Тита.

За настроение за публиката, сз може да организирва мачове между тях и фенове от публиката. Щастливците ще се избират с жребий. Това ще се случва преди мачовете и на полувремената. Боевете ще са 10 от сз срещу 1.
Кетърингът ще е много вкусни нарк.......много вкусни вещества под формата на бонбони, пасти, пудра захар и т.н

Интересно какво ще се случи с Южна Дивизия.

Все чести и достойни хора са споменатите от теб , единия обича ТИРЕ , другия мрази да лъже ...

п.п. Преди няколко дни четох някакъв , да обяснява как от цели 6 години СЗ ги нямало на Герена ... ти да видиш , май трябва да се извинявам сега , че набеждавам малките сини апостолчета за наркоси :oops:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”