Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 04 мар 2024 21:42

Железният Железов днес проспа две дузпи за ПФК Левски и го хвана страх да повика съдията да гледа за червен картон влизането на Каракашев.

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 04 мар 2024 21:46

Според вас уонаби сръбския англичанин ще бъде ли шитнат до края на месеца ?
Барса и Лудогорец але, алеее...

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 04 мар 2024 22:43

El_Capitano_Puyol написа:Според вас уонаби сръбския англичанин ще бъде ли шитнат до края на месеца ?

А той що не пробва някое интервю на сръбски. Не го знае ли, отрича ли го, кво ли.

El_Capitano_Puyol

Мнениеот El_Capitano_Puyol » 04 мар 2024 22:45

Два пъти си е сменял името. Просто се срамува от произхода си, мисля че и с жена си и децата си вкъщи говори на английски. :-)
Барса и Лудогорец але, алеее...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 мар 2024 22:56

Бивш треньор в ЦСКА си направи гаргара с Ел Маестро

Бившият играч и помощник-треньор в ЦСКА Ангел Червенков направи интересен коментар за Нестор Ел Маестро.

„За мен Нестор Ел Маестро е просто поредният сърбин, който ни убеждава само в едно, че сръбските треньори не са по-добри от българските. Тук разполагаме с доста добри треньори, които имат потенциал.

Ние видяхме, че срещу конкурентите резултатите на треньора и отбора не са добри. Има факти и аз се позовавам на тях. Срещу Черно море нямаше точен удар към вратата!“, заяви Червенков пред „Мач Телеграф“.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 мар 2024 23:46

Пената рива, рива, накрая репортера като го пита какво точно иска да каже, иначе само хвърля неща в пространстово - нищо, само анализирал. И накрая как го отряза, че интервюто е свършило :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 мар 2024 09:05

damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:Тия безродници съвсем са изтрещели.
Тяхната родина е Русия и днес го показаха по най-убедителен и категоричен начин.
Но какво да очакваме от такива, които с гордост носят червена петолъчка на сърцето си, които скандират *** за Левски и защитават МОЧА?

А това,че абсолютно осъзнато веете множество украйнски знамена по време на мач,означава ли ,че това е вашата родина!?

На национален празник ли?

Не правя разлика!

Ти не различаваш и синьо от зелено, така че те разбирам.
П.П. Тук съм виждал да се пускат клипове на един ваш фен - градивен критик на отбора ви, който в/у екипа на ЦСКА-София носи синьо-жълто яке, той какъв е, украинофил, или левскар?

Аз пак ти казвам,ако искаш го разбирай-грешно направена хореография!Със сигурност има хора подкрепящи Украйна във всяка сфера на живота ,както и такива подкрепящи Русия и се надявам огромната част да гледат българския интерес!
Това което направиха хората в сектор В на онзи мач е мнооооооого грозно според моите разбирания,ти го приеми както искаш!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 мар 2024 09:09

LoveAndPeace написа:
BRF написа:
LoveAndPeace написа:
WPWW написа:Трети март и уважението към руската роля за Трети март е въпрос на българофилия. Празникът е оспорван само по време на болшевизма и днешния псевдо-антикомунизъм.

Уважението не следва ли да е реципрочно ?
Путин: Днес в Русия е свещен ден, а писмеността дойде при нас именно от македонската земя

А малко преди това ,онова недоразумение плевнелиев на връх 3 март беше изказал благодарност от името на българския народ към народите на Украйна,Румъния и Финландия!Това как ти звучи?

Като факт. Украинци , румънци и финландци под руския флаг са се сражавали и умирали тук.

Скандалното в случая е НЕспоменаването на руските войници!Все пак те са отнесли огромната част от войната,както и жертвите дадети тук!Така,че толкова относно отговора на Русия!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 мар 2024 09:18

BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:Тия безродници съвсем са изтрещели.
Тяхната родина е Русия и днес го показаха по най-убедителен и категоричен начин.
Но какво да очакваме от такива, които с гордост носят червена петолъчка на сърцето си, които скандират *** за Левски и защитават МОЧА?

А това,че абсолютно осъзнато веете множество украйнски знамена по време на мач,означава ли ,че това е вашата родина!?

Не правя разлика!

П.П. Тук съм виждал да се пускат клипове на един ваш фен - градивен критик на отбора ви, който в/у екипа на ЦСКА-София носи синьо-жълто яке, той какъв е, украинофил, или левскар?

Аз пак ти казвам,ако искаш го разбирай-грешно направена хореография!Със сигурност има хора подкрепящи Украйна във всяка сфера на живота ,както и такива подкрепящи Русия и се надявам огромната част да гледат българския интерес!
Това което направиха хората в сектор В на онзи мач е мнооооооого грозно според моите разбирания,ти го приеми както искаш!

Мисля, че ако бяхте направили и българското знаме на националния ни празник, нямаше да има такъв отзвук.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 мар 2024 09:42

damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:А това,че абсолютно осъзнато веете множество украйнски знамена по време на мач,означава ли ,че това е вашата родина!?

Не правя разлика!

Мисля, че ако бяхте направили и българското знаме на националния ни празник, нямаше да има такъв отзвук.

Не знам защо се правиш на интересен,може би ти е кофти че съзнателно направихте хорео с украйнски знамена и издигате политически лозунги за Навални!Това са реалностите-агитката ви подържа чужда държава и то съзнателно,за разлика от всички други!

Върни се в “Левски”