bilyaletdinov написа:Прокоба? Чиста неподготвеност и некадърност, работа на парче, липса на всякаква стратегия. Айде някой да ми отговори кой е треньорът изкарал поне 2 сезона след Станимир Стоилов. Има ли такъв, няма ли? Докато не се смени текучество на играчи, треньори и шефчета, не се започне да се работи със стратегия, а се работи на парче ,резултатии няма да има. Или, ако има няма да са логични. Че за последните 10 години Левски отстрани точно 2 противника в Европа. За какви прокоби говорим? Чисто и просто 2 противника. До това води некадърността, политическите интереси и работата на парче.
bilyaletdinov, знам, че я знаеш, но погледни пак статистиката. Колко са треньорите преди Мъри задържали се начело на "Левски" два сезона. И? През това време няма успехи ли? Проблемът е, че материалът, който попада в "Левски" в последните 10 години е изключително лош - най-вече отговорните лица. Нека да видим и нещо друго.
Не бяха ли изсипани едни много добри пари в последните пет-шест сезона в този клуб?
Не минаха ли някои наистина добри футболисти през клуба? Минаха и заминаха. Всичко добро се шкартира на мига, всичкото зле остава.
Аз няма да се уморя да повтарям като латерна. Треньорът! Не футболистите трябва да се изритват постоянно. Даваш за пример Мъри. Помисли, човек. Представяш ли си подобно на всички последни треньори и управленци, идва Мъри и директорчето и на безпринципна основа махат всичко читаво и си водят своите си, които после и тях махат (за сравнение - при Роси). Не. Футболистите, които завари Мъри и голяма част от тях остави бяха тренирани от няколко треньора. Ама пък какви треньори! Отделно се оказа, че на Мъри му сече пипето. Аз си мисля, че ако бяха оставили Гочето, може би щяхме да направим европоход, сравним с този на Стоилов. Кофти късмет е, че се нахендрихме на Ливърпул и то "онзи" Ливърпул точно. Смениха Гочето, но не наринаха цял отбор, нали? Е, сещай се - треньора или футболистите? Помисли също така и за този отбор при Петрович? Тези победи Петрович сам ли ги постигна? Не, той завари един готов колектив и добави щипка сол от неговата рецепта. Но ако трябваше да започва от нулата с някакви дето сега се виждат за първи път, няма такъв треньор, който да го направи.