metodito написа:Наблюдават играчи, които вчера са имали кръг. Любимата ми Сегунда дивисион? То други първенства само скандинавските и Сегунда. Е, и южноамериканските...
в момента текат и турнири на малки вратички в Бг, може и там да гледат

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Наблюдават играчи, които вчера са имали кръг. Любимата ми Сегунда дивисион? То други първенства само скандинавските и Сегунда. Е, и южноамериканските...
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Нищо не е ясно, защото може да са тримата от Септември.OOP написа:Явно само на мен ми направи впечатление, че Хубчев каза " Имаме 11 и повече играча в нац. гарнитури", а всъщност са 8.....Дори той спомена, че там има уловка, но е по важно да се плюе!
noo написа:Нищо не е ясно, защото може да са тримата от Септември.OOP написа:Явно само на мен ми направи впечатление, че Хубчев каза " Имаме 11 и повече играча в нац. гарнитури", а всъщност са 8.....Дори той спомена, че там има уловка, но е по важно да се плюе!
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, Google [Bot] и 18 госта