Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Загиналият на "Тракия" е фен на "Левски"!

Мнениеот ralka_levskarka » 23 сеп 2012 21:23

Нека почива в Мир! :(
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 23 сеп 2012 21:28

Бог да го прости. Ужасна катастрофа, ужасна гледка..едната кола беше смачкана до неузнаваемост

batekrasi
Контакти:

Мнениеот batekrasi » 23 сеп 2012 21:33

В такива моменти трябва да сме ХОРА . Майната им на жалките ни отбори . Луд фен съм на ЦСКА ,но ми е мъчно за момчето не по-малко от феновете на Левски. Да почива в мир и ако трябва да се помогне на близките му по някакъв начин - ще участвам !
Аз знам,че нищо незнам ,но знам ,че вие и това незнаете :)
http://batekrasi.blogspot.com/

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 23 сеп 2012 21:41

Шефът на Националния клуб на привържениците на "Левски" Владимир Владимиров-Гугутката оцеля в зверска катастрофа. При инцидента на автомагистрала "Тракия" загина един човек, а трима са ранени, съобщи Блиц.

Владимир Владимиров и другите пострадали в катастрофата са откарани в болница. Състоянието им е стабилно, без опасност за живота. Служителят на БФС Елена Ваташка също е настанена в болнично заведение със счупена ръка.

Гугутката и други фенове на "Левски" са се завръщали от Катуница, където бяха днес се състоя панахида, точно година след трагедията, в която загинаха Ангел Петров и Павел Толев. В селското гробище присъстваха хора от цяла България и привърженици на много футболни клубове - "Ботев" (Пд), Локо (Пд), "Левски", ЦСКА, Берое и други.

"Не може хора, които раждат по 15 деца и които се издържат от държавата, да убиват нашите деца. Тук днес скърбим за всяко едно убито дете в България. Защото за смъртта на това прекрасно дете има разни хора в затвора на лек режим, но това нищо не променя. За случилото се в Катуница сме виновни всички", коментира Димитър Ангелов-Дучето, който също беше на панахидата.

ПРЕСЦЕНТЪРЪТ НА МВР ИЗЛЕЗЕ СЪС СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИНЦИДЕНТА

Един човек загина и трима бяха ранени при тежка катастрофа на магистрала "Тракия" около 18:00 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сблъсъкът е станал на 32-ри километър в посока София. Според очевидци колите били изгорели напълно, пламъците били загасени от пожарни коли. Пристигналите полицейски патрули затворили първоначално две от платната на магистралата, после едното било освободено.

За известно време движението на прибиращите се от провинцията през уикенда столичани бе затруднено, около 19:30 нещата вече бяха нормализирани.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 сеп 2012 21:44

Много лоша новина.Бог да го прости момчето.Съболезнования на близките му.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 сеп 2012 21:57

Не е наш фен. Много нелепа ситуация. :o Дано всички се оправят. Жалко за загиналият, да почива в мир. :sad: Дано Ели се оправи бързо, както и всички пострадали. Владо не е тежко пострадал и не е приет в болница, просто е при Ели.

Мир на праха му
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 23 сеп 2012 21:59

Бог да прости загиналия!
На останалите пожелавам бързо и успешно възстановяване!

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 23 сеп 2012 22:01

Мир на праха му!
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 23 сеп 2012 22:07

Почивай в мир!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 23 сеп 2012 22:14

лека му пръст на загиналото момче, пред портите на Свети Петър няма левскари и цесекари, всички са еднакви пред смъртта .. иначе доста неприятна новина, не се знае какво точно се е случило, но шофирайте внимателно и давайте път на идиотите на пътя, така могат да се избегнат много катастрофи :idea:

п.п.
Служителят на БФС Елена Ваташка също е настанена в болнично заведение със счупена ръка.

не се упоменава точно, но тази с Гугутката ли е била в колата или в другата кола :?:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Левски”