Склонен съм да подкрепя БФС И МВР в случая,деня ако часа е този не е нормално,но ако има възможност да се премсти за събота в 14'30'' съм напълно ЗА.
Самата декларация увисва в момента в който прочетеш че е подкрепена на първо място от сз и от гугутките.Всички знаем какво работят най-изявените им фенове ицо,любо,васко,павел т.е. тяхната работа е по-скоро по малките часове.
Голяма част от тях не си падат по ученето а по тревата и звучи смешно това,че мислели за образованието на по-малките.Ясно е ,че тях не ги интересуват тези неща а това,че посред бял ден няма как да трупат т.нар. трофей (шалове,знамена и фланелки на други отбори)
п.с. Дано тези бойкотират дербито,по приятен мач по трибуните поне няма да е имало в последните години.Аз съм ЗА сз и нашите дечица на владко да бойкотират целият сезон
Бойкот на Дербито - Да или Не
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
-
Re: До журанлистите от Гонг и Феновете на ЦСКА и Левски.
Стига ревахте бе! Като че ли играят Реал и Барса. Хайде пък един път без публика да видим дали могат да играят ?
Xamy написа:Щом другите отбори могат в делничен ден в работно време, значи и ЦСКА и Левски могат.
[offtopic]А и да не бяха редовните им простотии, нямаше да го правят в 14:30.[/offtopic]
А другите защо да могат? Нали се сещаш, че аз няма да си взема отпуска заради мача, да не говорим, че и да искам не мога, щото отпуската вече искат да обявиш още в началото на годината кога ще я ползваш. После БФС ще плачат, че имало малко хора по стадионите и ще мислят разни шантави идеи, като забраната за излъчване на мачове по телевизията. Сещаш ли се за мач в сериозните първенства, който да се играе в такова време? Петъчните и понеделнишките мачове, и въобще тия в работен ден, се играят вечер. А който няма пари да си сложи осветление на стадиона, има си и аматьорски футбол. Пък ако на полицията ѝ е чак такъв проблем, може въобще да забранят публиката по време на мачове, че да ги облекчат още повече.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
blue avalanche написа:cska-valio написа:Моля ви притиснете БФС да смени датата и часа на мача ЦСКА - Левски ще ви последват и другите медии нека не оставаме безучастни. ПРИЗОВАВАМ ФЕНОВЕТЕ И НА ЛЕВСКИ И ЦСКА ДА СЕ ПОДКРЕПИМ ВЗАИМНО, ЗАЕДНО ЩЕ СМЕ ПО СИЛНИ И ЩЕ УСПЕЕМ! АКО ДЕРБИТО ОТ 11 - КРЪГ СЕ ИГРАЕ В ПЕТЪК ОТ 14:30 И ДА ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ НЯМА ДА ИДА !
БФС са НЕПРИТИСНЯЕМИ!!!
Дреме им на БФС за ЦСКА и Левски! Тези хора могат да се почувстват притиснати само ако им свърши алкохола и кльопачката!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Re: Бойкот на Дербито - Да или Не
НЕ БОЙКОТ НА ДЕРБИТО, БОЙКОТ НА БФС ТРЯБВА ДА ИМА!!! И какво като бойкотирате дербито, това ще е още една победа за перуката и ко! Те целенасочено се опитват да ни изгонят от стадионите по всевъзможен начин, пък вие напроаво искате хептен да ги улесните! ПРИЗОВАВАМ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДА СТОВАРИ ЦЯЛАТА СИ ОГНЕВА МОЩ ВЪРХУ СГРАДАТА НА БФС ПО ВРЕМЕ НА ЗАСЕДАНИЕ И ДА ИЗРАВНЯТ ВСИЧКО СЪС ЗЕМЯТА, ЗА ДА ПОЧНЕМ НА ЧИСТО 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Бойкот няма да направя,но немога да разбера какво им пречи да е в неделя,да не би да спрат купуваните гласове 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
За кво да им правим густо на тъпите мазни чорбари и да бойкотираме дербито,бой по канчето на тая уродлива комуиистическо-турска гнилоч и ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И ФЕНОВЕ НА НАЙ - БЪЛГАРСКИЯТ ОТБОР ЛЕВСКИ СОФИЯ 1914 НА СТАДИОНА

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Това дерби отдавна си се бойкотира по дефоулт.
След като мачът на мачовете в България не може да събере 40 000 зрители за какво въобще спорите.
След като мачът на мачовете в България не може да събере 40 000 зрители за какво въобще спорите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
eelche написа:За кво да им правим густо на тъпите мазни чорбари и да бойкотираме дербито,бой по канчето на тая уродлива комуиистическо-турска гнилоч и ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И ФЕНОВЕ НА НАЙ - БЪЛГАРСКИЯТ ОТБОР ЛЕВСКИ СОФИЯ 1914 НА СТАДИОНА![]()
![]()
Лечко се ПООАКА, искаш ли тоалетна хартия да се позабършеш, че замириса на кочина!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Може би темата трябва да бъде заключена, защото мачът вече е насрочен за 17:45 и мисля, че така е идеално
[offtopic]28.10 /петък/
ЦСКА - Левски 17.45 ч. БНТ[/offtopic]

[offtopic]28.10 /петък/
ЦСКА - Левски 17.45 ч. БНТ[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]