За плакатите на Герена

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: За плакатите на Герена

Мнениеот metodito » 31 юли 2011 02:25

tprodanov написа:Какво в София? Най-много да ти вземат шала, като вероятноста за това е незначителна. Виж, за бомбите си прав. Но, ако тук имаме феновете като в Италия, като в Австрия, Полша, родната полиция ще напълни гащите.

Бе все едно не знаеш какви малоумници има. Ами тои това остава - да станат като полските и австрийските.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2011 03:38

Представям си това ако стане тук, колко недоволници ще има :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wp_LpSfxIgw&feature=related[/youtube]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 31 юли 2011 04:29

tprodanov написа:Друсалке малка, вземи си смекчи тона, когато говориш на Левскар. Първо, Англия далеч не само това, което заблудения ти мозък вижда по Диема. Футболното хулиганство в Англия е на такова ниво, че ако беше тук щеше да ти се струва война. Второ, на микрофоните обикновенно са различни хора, и дебилната ти идея да ги обединиш в един некак си не минава. Но, да ти кажа, че съвсем спокойно можеш да отидеш на някой мач и да помолиш да ти дадат микрофона - твърде вероятно е да имаш възможноста ти да ни покажеш таланта си.
Още не разбрах обаче що някой, дето не може да пее, или не му хрумва какво да пее трябва да влиза в затвора?

ПП Хората в България също не ги е страх да си заведат децата на мач. Аз самия заведох детето си преди да навърши годинка. Хората не ходят по мачове заради един куп причини, само няколко случайника си мислят, че имаме футболно хулиганство тук и се оправдават с него.

А, виж, идеята да се кефиш на една мутра, че набила некви фенове е култова. И изключително Левскарска, да знаеш :mrgreen:

Брей, верно ли са различни? Добре че ми каза!!! http://news.ibox.bg/news/id_1776684838 Некви познати виждаш ли тука на снимката? Ае ходи се скрий.. ти или си некое наркоманче.. или си от лапетата дето им се възхищават...като гледам как си се вдъхновил на КАКВО НИВО Е ХУЛИГАНСТВОТО В АНГЛИЯ.. все едно ми говориш..за нивото на здравните услуги колко е високо.. толкова си е ентусиазиран..Гледал там филмчета от замунда и клипчета в Ютуб и вече.. "НИВОООООООООТОООООООООООООООО НА ХУЛИГАНСТВОТО БРАТЛЕ НАЕШ К'ВОООО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! БААААААААСИИИИИ ЯКОТО...!!!" ДЕБИЛ!!

И един коментар от горепосочената новина

never_mind | 15.07.2010 14:50
Тия одухотворени лица защо не са на работа ?? или са ползвали обедната си почивка ??
що не видят кой къде и какво работи ?/ пък кой ли им е написал и плакатите/

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 09:14

tprodanov написа:Представям си това ако стане тук, колко недоволници ще има :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wp_LpSfxIgw&feature=related[/youtube]

ОК,но защо не покажем на другите,че в България може също да не се обичаме но се уважаваме и не се нападаме.
Да разбирам ли ,че смяташ за нормално това да те бият за да ти вземат шала,знамето

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 юли 2011 09:17

metodito написа:Според мен - ефективни присъди. Хвърли бомба до човек - опит за убийство, не дребно хулиганство. Ако тая бомбичка е върху човек? Ей така вместо на пистата му се изплъзне от ръката?
Ми не знам за хулиганството. В Търново не с червено или синьо шалче, ако ще на Локо Горна (местният съперник) да минеш, няма да те закача никой, ма в София ми е ... :? Това също е футболно хулиганство. Да, чувал съм как в Глазгоу могат да те заколят с шалче на Селтик в някои квартали. Ма там мъжете носят поли. :mrgreen: Кой ги знае какви неща вършат?!
Непоносимостта на различия във футболните пристрастия е привнесена и е чужда!

Преди години около четвърфинла на Левски в уефа и класирането в ШЛ ходех до университета с шала през целият ден.Последните няколко години не смея

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 юли 2011 10:02

Тази фенска нетърпимост не ни е присъща. Хайде това, че си гледаме в купичките, че сме завистливи понякога и не признаваме достойнства на съперника - как да е, може би го е имало и преди, но агресивното хейтърство не е наше. А хората се отдръпват все повече един от друг. Не е както в края на 90-те все пак, ама не е толкова по-добре...
Дано темата ти не е само в този форум - онлайн, а се повдига повече и офлайн, понеже с мълчание нищо няма да стане.
А конкретно за тези, които са заловили на всеки е ясно, че те, ако са виновни, са просто изпълнители. Поръчителите лапат кюфтета в Парламента и не можеш с ла.няна пръчка ги бутна.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 31 юли 2011 10:49

Четох по нагоре някъде ,че без СЗ сектора нямало да бъде пълен и чорбарите щели да ни бият: Драги приятелю, този сектор е създаден не от СЗ , а от истински левскари, които благодарение на тези нелевскари седят далеко от него, Сектор Б възпитаваше да подкрепяш любимия отбор, с песни за отбора , а не с вулгаризми и маймунски звуци! Така ,че Сектора ще го има и без СЗ!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2011 12:59

milen.hristov написа: Преди години около четвърфинла на Левски в уефа и класирането в ШЛ ходех до университета с шала през целият ден.Последните няколко години не смея

Това, че не смееш ти е благодарение на реални случки, или на прочетени статии и корави теми из форумите?

Феникс, нереално е колко не можеш да осмисляш написан текст :mrgreen:
Написах, че момчетата на микрофона са различни всеки мач. Та понякога и всяко полувреме. Ти ми прати клип от процеса на наркотрафикантите :shock:
И написах, че в Англия има много повече футболно хулиганство, отколкото у нас, ти реши, че съм гледал филмчета. :mrgreen:
Излез навън, разходи се, и започни да мислиш.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 31 юли 2011 13:44

tprodanov написа:[offtopic]
milen.hristov написа: Преди години около четвърфинла на Левски в уефа и класирането в ШЛ ходех до университета с шала през целият ден.Последните няколко години не смея

Това, че не смееш ти е благодарение на реални случки, или на прочетени статии и корави теми из форумите?[/offtopic]
Феникс, нереално е колко не можеш да осмисляш написан текст :mrgreen:
Написах, че момчетата на микрофона са различни всеки мач. Та понякога и всяко полувреме. Ти ми прати клип от процеса на наркотрафикантите :shock:
И написах, че в Англия има много повече футболно хулиганство, отколкото у нас, ти реши, че съм гледал филмчета. :mrgreen:
Излез навън, разходи се, и започни да мислиш.

Сега да анализираме, кой може да "осмисля" текст и кой явно поради липсата на мозък е голям фен на СЗ.

Phoenix_ написа:Брей, верно ли са различни? Добре че ми каза!!! http://news.ibox.bg/news/id_1776684838 Некви познати виждаш ли тука на снимката?

tprodanov написа:Написах, че момчетата на микрофона са различни всеки мач. Та понякога и всяко полувреме. Ти ми прати клип от процеса на наркотрафикантите :shock:

И ако ПАК не си разбрал, ще ти кажа, че този в средата на снимката беше на микрофона на мача със Спартак(или поне като погледнех все беше той), както и изрично посочих в първия си поуст по темата!

Phoenix_ написа:[offtopic]
tprodanov написа:
metodito написа:Ненормалниците ще си ги има винаги. Но ако нормалните са мнозинство, тъпаците ще мълчат. Или поне така би трябвало...Да вкарат 20-30 плешиви от сини и червени за 10 години или нещо такова, да видим колко ще останат. В Англия и Италия именно държавата се разправя с такива. Но докато в Италия, "държава" е разтегливо понятие, то в Англия, където футболното хулиганство от 80-те не е задминато все още от нито една държава е ограничено на макс. Не, че го няма. Просто, класическите "фирми" са били разбити. Но е имало воля от страна на Държава и общество. При нас, нито държавата, нито обществото е толкова активно...

Значи, ние сме по-силна държава от Англия и Италия, и един куп други - Полша, Русия, Австрия, щото на практика ние нямаме футболно хулиганство, а те имат?

Ти или си яко прост или да. Айде питай хората в Англия дали са спокойни да ходят на мач и дали спокойно водят децата си. ТЪПАК! Не ме интересува к'ви хора си уреждат боища извън стадионите, дали се гърмят, ебат и т.н..ТЪПАК![/offtopic]

Колкото до тоя с микрофона от мача с търнава.. "Левски или Смърт" и тем подобни глупости... То не става хем да си прост като гъз.. хем да си лидер.. тея дето го следват са още по-тъпи.. И някой вече каза, че държавата може да се справи с тези нещастници много бързо като ги разпрати по затворите.. Ама воля няма.. няма..

Да не говорим миналата година същия тъпак от мача със спартак в четвъртък.. дето викаше "Няма да пеете за тая чернилка" (Гарата) ЕБАТИИИИИИИИИИИИ СМЕШНИЦИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. ТОВА ЛИ СА НАЙ-ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ БЕ?!?!?! .....

Ако мозъка се купуваше с пари, да ти дам да си купиш, уви прецакан си .. не става.. :|

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 31 юли 2011 15:16

Феникс трай си, че грам не ги разбираш нещата.
Само феновете са важни!

Върни се в “Левски”