Пламен Илиев - Фен Тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Пламен Илиев "капитан" на ЛЕВСКИ!!!

Мнениеот loko29 » 06 апр 2012 21:05

тонката ще ви съсипе.Верваите ми!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 06 апр 2012 21:08

Хайде стига плюхте не ви ли писна намерете си друга работа ясно е че с Гонзо нищо не стана дайте малко време на Тонев ...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2012 21:26

Мисля си, че не е работа на Тонев да съобщава капитана, но явно вече така ще я караме... :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 апр 2012 21:31

Tommi написа:Мисля си, че не е работа на Тонев да съобщава капитана, но явно вече така ще я караме... :roll:

Работата на представителя на новата власт в Левски е да взима решения и да удря по масата. Батков днес беше унизен тотално именно от Тонев, на който не му харесва да го д.....
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 06 апр 2012 21:43

По-скоро това е наказателно решение към двете госпожички(едната, ще бъде продадена на безценица, а другата ще се пенсионира на лято), така, че навременно решение, а и с перспектива за добро развитие на Пламката и гарант, че няма да бъде засилен към анадола при първата шестцифрена оферта.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2012 21:47

Синьо сърце написа:
Tommi написа:Мисля си, че не е работа на Тонев да съобщава капитана, но явно вече така ще я караме... :roll:

Работата на представителя на новата власт в Левски е да взима решения и да удря по масата. Батков днес беше унизен тотално именно от Тонев, на който не му харесва да го д.....

Има какви решения да взема и за какво да удря по масата. Като излезеш и заявиш, че ще се намесваш във всички работи в клуба и ще имаш последната дума за всичко, не означава, че си голям ръководител, а точно обратното.
А. Карнеги: Тайната на успеха не е в това да си вършиш работата, а в намирането на подходящия човек, да я свърши вместо теб.”
А. МакКинзи: “Ако не можем да делегираме, не можем и да управляваме.”
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 06 апр 2012 21:50

Това момче не е дорасло да бъде капитан, освен такъв във окръжните групи, това ще му донесе голямо самочувствие (което не го покрива) ще литне из облаците и с две думи ще си провали кариерата
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Anyway
Контакти:

Мнениеот Anyway » 06 апр 2012 22:12

morqche написа:Това момче не е дорасло да бъде капитан, освен такъв във окръжните групи, това ще му донесе голямо самочувствие (което не го покрива) ще литне из облаците и с две думи ще си провали кариерата

И това го има само бъдещето ще покаже

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 06 апр 2012 22:19

Пламен е страхотен ,най-добрия БГ вратар в момента пожелавам му много успехи с Левски и с нац. ни отбор !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 06 апр 2012 22:35

PFC Litex написа:Прекалено рано го натовариха с излишни отговорности, които може да му попречат на развитието.

напълно съм съгласен. хлапето има още какво да развива и никой не може да гарантира, че е готов психически за такава тежест. пък и не виждам как би всял респект в дърти кучета като тасевски, йовов, грийн, цветков или един от бившите гаджев. последният не го харесвам като футболист, но е един от най-интелигентните на герена и винаги ми е правел впечатление с изказа си пред медиите. няма клишета, няма "пак казвам", само обмислени неща казва пичът. каза им , че отбора няма класа и те го разжалваха...
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Върни се в “Левски”