Спокойни ли сте за бъдещето на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: Време ли е за промяна в Левски?
ОСТАВКА - 2 БРОЯ !!! НЕЗАБАВНО !
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Re: време ли е за промяна в Левски?
Айде Ясене, ако имаш малко чест си подавай оставката, че вече стана ясно на всички, че не ставаш за треньор на Левски. На мен ми е ясно още от мача за УЕФА в София, когато последните минути разби защитната, перфектна линия до този момент, когато от 4ма я преобрази на 5ма в линия и горкия Иванов си заби ефектен авто гол.
Ама вече всички те разбраха, че не ставаш.
Покажи чест и си иди през главния ход, а недей да чакаш да те уволнят - не си заслужава за някой лев повече.
Успех за напред.
Ама вече всички те разбраха, че не ставаш.
Покажи чест и си иди през главния ход, а недей да чакаш да те уволнят - не си заслужава за някой лев повече.
Успех за напред.
ОСТАВКИ !!! НЕЗАБАВНО !!!
Ясен няма да си подаде оставката!!!, ще си чака неустойката за предсрочно прекратяване на договора! - мухъл
-
- Контакти:
Re: време ли е за промяна в Левски?
Хаха и най ми е смешно че ясен се надява цска да му помага като бие литекс и кво от това като не си спечелил срещу миньор.А за мача довечера дано да има феърплей но малко ме съмнява литекс ще си вземе победата с което си подпечатва титлата а ще даде мача за купата.
Време е за драстични промени.За спортен директор да спрем да ползваме бивши футболисти на Левски ,а мениджър с образование,за треньор някой много скъп и добър-Херо,Балъков,някой чужденец на запад от Балканите,Мъри или Гочето и да се оставят да работят спокойно.
Така,сега бушонът Ясен ще изгори и Гонзо ни лук ял,ни лук мирисал ще обясни,че само треньорът е виновен за състоянието на Левски
С този шеф нищо добро не ви чака,той цял живот е предавал хората,които му вярват-питайте феновете на Локо,ако не вярвате 

ОСТАВКА НА ПЛОВДИВСКАТА ЦИРКОВА ТРУПА !!!
- george_speed75
- Контакти:
Сираков+Илиев=ШЛ и 1/2 финал
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Запомнете, че генерална промяна може да има само при нов собственик. Иначе само се въртим в един кръг от измислени треньори, а всишност треньор е Гонзо. Ясен ще си отиде, когато Гонзо натрупа достатъчно стаж като помощник-треньор за да може официално да заеме поста на старши-треньор. А Батков ще го държи, защото само Гонзо му се връзва от всички бивши футболисти и функционери в Левски и мустакатия няма на кой друг да разчита. И най-важното - работи или за без пари или за малко пари, не претендира за скъпа селекция и не се бърка при определянето на трансферната политика.