Скандално: Забраниха на Боримиров да стъпва на "Герена"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Скандално: Забраниха на Боримиров да стъпва на "Герена"

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 09:06

"- На г-н Боримиров никога не му е отказван достъп до мачовете на Левски - каза Баждеков. - Проблемът е в това, че абонаментните карти за ВИП ложата бяха изкупени още преди началото на сезона. Знаете, че броят на местата е ограничен. Не само г-н Боримиров, а и други ветерани на Левски нямат карти за тази ложа, но са им осигурени места на централната трибуна.
Баждеков добави, че Боримиров е получил пропуски за мача с Гент (3:2) и няма никакво тенденциозно отношение към него."

Боримиров-плачльо!Може би трябваше да му запазят карта...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 28 сеп 2010 09:43

Ех Боре Боре,след двадесет години дали някой въобще ще си спомня за смешниците Борат и Бенджи.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 сеп 2010 13:42

Ако не си купя билет няма да ме пуснат на мач на Левски.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 28 сеп 2010 14:03

По никакъв начин не одобрявам това, ако е вярно... В интерес на истината обаче, злобата и завистта срещу Гонзо и Ясен са изписани на лицата на много хора в момента, а и някои от тях за съжаление са наши легенди....Много са дали за Левски ...и Н.Сираков и Д.Боримиров и Ил.Илиев, но тоя път здраво се пооляха.... Може би никой от тях не вярваше, че Гонзо ще успее да направи нещо... Затова от 2 месеца са се скрили и никакви ги няма по медиите да обясняват дали това е "техния Левски" и дали могат да работят с хора различни от "тяхното поколение"... Дано поне да им е за "обица на ухото", всичко което се случи...
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 сеп 2010 15:09

Голем скандал стана ебати :) Голям праз че немал Борето пропуск за ложите! Ми да земе билет и да сяда в публиката или е прекалено "възвишен" за да стои сред феновете! Тука некви индивиди чак оставката на Батков поискаха, че видиш ли Боримиров немал пропуск за ложите! Ужас

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 сеп 2010 15:14

antisirakov написа:ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ ОТ СЕЛСКО-ВЛАШКИ ПРОИЗХОД КАТО СИРАКОВ, МЪРИ И БОРИМИРОВ НЯМАТ МЯСТО НА ГЕРЕНА!
Това е малко силно казано. Всички те са дали доста на Левски, това е истина. Но за това което са дали, са получавали възнаграждение което дори за България е такова, че доста българи не могат да мечтаят дори за малка част от него. Ние ги уважавме за това което са нправили, но нека не ни занимават публично с конфликтите по между си.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Deflores
Контакти:

Мнениеот Deflores » 28 сеп 2010 18:09

antisirakov написа:ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ ОТ СЕЛСКО-ВЛАШКИ ПРОИЗХОД КАТО СИРАКОВ, МЪРИ И БОРИМИРОВ НЯМАТ МЯСТО НА ГЕРЕНА!

Той не е Дани Боримиров а Дани Аманатидис . Берое онзи ден трябваше да тренират на Герена но нащо Дани леко подле вода и ги заведе в Люлин да лапне някой лев, иначе е ЛЕВСКАР
p.s. Дани недей да плюеш в кладенец кадето си пил вода,Левскаря е Левскар и когато не е на заплата в Левски

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 19:37

Г.Иванов:
"А за Боримиров не искам да коментирам и за мен този въпрос даже е неуместен, защото аз не коментирах Боримиров тогава, когато миналата година беше тежко на отбора, а той бе един от главните виновници отборът да бъде в това състояние, а той, при всичката му наглост, коментираше какво става в Левски, та защо да го коментирам сега. Боримиров, има ложа за ветерани, ако е искал пропуск за там ще му дадат. Само че той си мисли, че е повече от тези ветерани, които седят в ложата за тях. Така че за мен този въпрос е приключил и даже Боримиров не искам да го коментирам.” "
„Ако толкова искам, когато дойде времето да седна, ще си купя карта за ВИП-а, или за сектор Б, или сектор В, заяви Георги Иванов. Ще отида да си гледам мача като зрител, а няма да искам някой нещо да ми връща, че аз съм дал, за да ми дават нещо даром.”
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 28 сеп 2010 20:13

Най-гадни скандали са когато са вътре в семейството ти.
За съжаление много добри футболисти радвали ни с играта си по терените после се оказва, че въобще не са стока като хора. Това не е проблем само при вас - има го навсякъде. Колкото по-голяма е баницата, толкова повече са мераклиите ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 28 сеп 2010 22:27

Борето взе мноо да се усира вече Бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров направи скандални разкрития от кухнята на сините. Борето сподели пред Sportal.bg, че настоящият шеф на "Герена" Георги Иванов гони футболисти от тима, тъй като им завижда. По този начин той отговори на нападките на Гонзо, който заяви, че Боримиров е много нагъл и той е виновен за лошото състояние на Левски през есента на миналата година.

"Георги Иванов не ми е на нивото, за да ме коментира. Вижте само какво съм постигнал аз във футбола и какво е направил той. Сами ще си направите сметката, че разликата е огромна", заяви Боримиров пред Sportal.bg.

"Ще кажа нещо, което досега не съм споделял - Гонзо изгони по най-безскрупулния начин играчи, които са дали много на Левски като Вагнер, Бардон и Телкийски. Направи го не защото са слаби, а защото им завижда. Момчетата плакаха като малки деца, когато трябваше да си тръгнат, а на него не му пукаше. Яд го е, че те бяха част от звездния отбор на сините, който влезе в групите на Шампионска Лига и достигна до 1/4-финал в УЕФА. Както знаете в този тим бях и аз. А той тогава какво правеше? Събираше прахта по резервната скамейка", добави бившият национал.

"Георги Иванов е нагъл човек, без никакъв морал. Как не го е срам да говори такива глупости, след като той бе виновен за трагичното състояние на Левски през миналата година", каза още бившият директор на 26-кратния шампион.

"А що се отнася до това, че не ме пускат на "Герена", ще кажа, че това е по заповед на Тодор Батков. Искам да си платя да гледам Левски, а те не ми дават. Не ми дадоха никакво обяснение, просто ми казаха, че не става. Бях принуден да влизам на стадиона с пропуск от Берое", завърши Боримиров.

Върни се в “Левски”