Батков да си жив и здрав ! Истината !!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: Батков да си жив и здрав ! Истината !!!

Мнениеот vesodoc » 02 окт 2010 13:23

Lyubooo написа:
vesodoc написа:Абе, я, спрете да плюете по Батков! Що не плюете по самите играчи, а плюете по него?
Да не би той да е слязъл долу на терена и да е играл така вързано, както те вчера ?
Аз пък го разбирам човека. Цял един отбор отива на туризъм, с жени, гаджета и какво ли не, на негова сметка, яде и пие по заведения, пазарува, пак на негова сметка и накрая му се отблагодарява по тоя безумен начин.
Пичове, дайте да си говорим честно, вчера Левски се представиха не като професионален клуб по футбол, а като професионален клуб по туризъм.

абе човек, усещаш ли се поне малко к'ви глупости пишеш!?
според думите ти излиза че Батков е безгласна буква, която само ръси пари за издръжка, горкия!
както Перуката разреши да има антураж за мача с Англия, така и Батков си е дал съгласиято за тази туристическа атракция!
това, че в последствие футболистите неуспяха да направят нещо качествено на терена пак не е по тяхна вина, защото те толкова си могат с този треньор, с това ръководство и с този Батков!!!

ako smjatash, che e redno chovek da hodi na rabota s jena si, to tryabva da znaesh, che njama mnogo drugi kato tebe. Izvinjavam se za latinicata.
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 02 окт 2010 13:51, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 окт 2010 12:05

vesodoc написа:
Lyubooo написа:
vesodoc написа:Абе, я, спрете да плюете по Батков! Що не плюете по самите играчи, а плюете по него?
Да не би той да е слязъл долу на терена и да е играл така вързано, както те вчера ?
Аз пък го разбирам човека. Цял един отбор отива на туризъм, с жени, гаджета и какво ли не, на негова сметка, яде и пие по заведения, пазарува, пак на негова сметка и накрая му се отблагодарява по тоя безумен начин.
Пичове, дайте да си говорим честно, вчера Левски се представиха не като професионален клуб по футбол, а като професионален клуб по туризъм.

абе човек, усещаш ли се поне малко к'ви глупости пишеш!?
според думите ти излиза че Батков е безгласна буква, която само ръси пари за издръжка, горкия!
както Перуката разреши да има антураж за мача с Англия, така и Батков си е дал съгласиято за тази туристическа атракция!
това, че в последствие футболистите неуспяха да направят нещо качествено на терена пак не е по тяхна вина, защото те толкова си могат с този треньор, с това ръководство и с този Батков!!!

ako smjatash, che e redno chovek da hodi na rabota s jena si, to tryabva da znaesh, che njama mnogo drugi kato tebe. Izvinjavam se za latinicata.

:o Кво е това бе?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 06 окт 2010 14:04

Тук, в други форуми, та и навсякъде съм бил готов да изляза с всеки на дискусия за това дали батков заслужава да плюете като кучета по него. Да, грешил е. Да, вероятно е и с доста незаконни действия, но казвам вероятно, а и вие не можете да кажете нищо повече. Никой не излезе на една открита дискусия подкрепена с факти и това може би вече и години време. Но мине, не мине време и пак почват някои хора да плюят. Ей, така защото е лесно-хайде да дискутираме бре плювачи... Не искам да лъжа-имаше едно, две момчета, с които се получи хубава дискусия и с радост и надежда мога да кажа, че не виждам техни постове в темата, за което имат моите адмирации. Уважавам ги много, а и съм им го казал. Кой на колко години е наистина няма значение-понякога на някои акълът им идва и на 20, а друг път не може да им дойде и на 100-това е ясно. И пак ще ви подканя да заформим дискусия по следните въпроси:
1. Някои казват, че заслугата не била на батков. Странно, но много хора, когато отборът не върви викат, че е негова заслугата, а когато тръгнат нещата не била негова. А де. Уточнете се малко. Тук ще попитам-кой назначава персоналът, който управлява финанси, който се занимава със спортно-техническите въпроси и кой одобрява всичко, което те правят? И дали човек не може да попадне понякога и на хора, които могат да заблудят всеки?
2. Още чакам и доказателства за незаконната дейност на Батков. Дайте някакви ако обичате!
3. Какво толкова генерално е станало с тая казанска афера, че я повтаряте като папагали? Та това е само един мач. И какво като е срещу цска-за мен един обикновен отбор?... Ако продължават в тази низходяща линия мачове срещу другите отбори ще са ми доста по-голяма тръпка... Левски можеше да спечели много повече ако сделката се бе осъществила. Щяха да влязат свежи пари в момент на световна финансова криза!
4. Кой президент в България управлява по-добре и защо? Важен въпрос-все пак трябва да имаме база за сравнение.
5. На колко от вас бащите не са им били в БКП, комсомол и т.н.? И какво лошо има да си наивен комунист, който подкрепя една идея, а не реализацията и? Колко от вас знаят повече за комунизма като идея? Колко от вас навремето ако знаят, че могат да отидат и в Белене не биха си сложили подписът, където и да е? Сега да не излезете всички чисти като Дева Мария? ;)
6. Какво общо има комунизмът, ДС и т.н. с управлението на един клуб Та къде ще намерите богати хора с чисто в това отношение минало? Нека бъдем реалисти а? Аз не вярвам да има чист милионер в България, но все пак това е предположение въпреки всичко. Та всички привърженици на Левски ли са хора, които не правят лошо на никого, нямат користни цели, уважават другите етноси? Каквито са били и идеите на Левски. Аз дори не мога да кажа, че споделям всички виждания на Апостола-в случая говоря за другите етноси, но всеки си има право на мнение. ;)
7. Номинациите за чист президент на Левски?
8. Колко големи отбори в света има, където се наливат пари в бездънна яма? Вижте приходите на големите отбори от фенове. Къде са феновете, които могат да дадат и милионна част от тези приходи? Та те не могат да напълнят стадиона с 10 лева вход. Та това са 2 кутии цигари бре хора. Да не говорим, че и доста от билетите са доста по-евтини...
Хайде на първо време тези въпроси.
Дали батков заслужава подкрепа? Според мен да-когато човек дава всичко от себе си ще му бъде сладко, а и ще му даде още повече сили да се бори в тая българска помия и да гради нещо. Разбира се такива статии не са начинът. В тоя аспект чакам доказателства, че статията е поръчана от Батков, защото ми звучи направо смехотворно това твърдение... И някои дето казват, че хората си променяли мнението. Тези, които са чели мои мнения тук ще потвърдят, че винаги, та и в най-голямата криза съм твърдял, че в Левски се работи добре!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 окт 2010 10:52

Критикувайте действията на Тодор Батков в Левски, когато направите за клуба повече, отколкото той е направил. Било то в морален или материален аспект. Когато не давате 5 лева за билет или 50 лева за фен артикули нямате думата. Това вече е говорилня, а тя е в Борисовата градина. Пардон, вече не е там. Там всичко е буренясало. На Царско село. Впрочем и там не е.
Стойне Манолов ги изгонил. На 4-ти километър. От там министър Нейков ги изхвърлил. Не знам на Панчарево има ли ги още.
Та относно Тодор Батков- ето това не позволи да се случи с Левски. Не го превърна в катун. Стадионът ни - стадион с лиценз от УЕФА. Базата- на ниво. Общежитието- лукс. Школата- перфектна. Селекцията- най- добрата. За справка- вижте класирането в момента. Някой да ми подскаже как завършиха мачовете на подрастващите ни формации с вечния съперник?! Хубав ден!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 окт 2010 14:08

parvanoff,

Веднага ти отговарям точка по точка.

1. Веднага ти отговарям. Назначението на Мъри, Кокала, Ратко, Вили и Гонзо като треньор беше заради една единствена причина - ЕВТИНИ ТРЕНЬОРИ!!! При 4 от 5 пълен провал. При Мъри случихме. Та директно ти отговарям - вината е на Баткоф
2. Никога не съм изказвал такава теза, затова няма какво да ти отговоря.
3. АБсолютно некадърност и аматьорщина от страна на Баткоф да прати на туризъм 4те си най-добри футболисти. Затворени трансферни прозорци ала бала. Вместо да се обади да провери истински ли е факса, той директно взе решението да летят и да подпишат договори. Абсолютно негова е вината за некомпетантната намеса...
4. Митко Събев. Защото е оставил спортнотехническите аспекти в ръцете на Балъков. Осигурил е перфектни условия за работа. Не реве из вестниците как е криза и няма пари. Не продава за жълти стотинки най-добрите си футболисти. Абе като цяло ми се вижда доста по-добър в тази област от наш мустак.
5. Без коментар. :)
6. Не ме итнерсува мръсен ли е, чист ли е... От къде му идват финансите, стига това да не вреди на клуба. Просто се иска от президента да осигурява всички нормални условия, трансфери и тн. Баткоф осигурява предимно свободни трансфери. В случай не много големи приходи от евротурнирите, отпуска по някой лев за трансфер.
7. Без коментар.
8. Не мисля, че Баткоф дава пари за Левски. Виж само приходите на Левски за последните 6 сезона колко са (Европа, трансфери, ТВ права, билети, спонсор, реклами и тн...) Другаря каза, че за издръжката на Левски са нужни около 7-8млн ЛЕВА. Смятай и ще стигнеш до изводите самичък :)

Готов съм да продължа дискусията. :) Това е една приятна за мен тема...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 08 окт 2010 15:14

1. А кой според теб трябваше да назначи. Да не говорим, че това мнение е субективно. За мен голямата грешка е назначаването на Велев, но не забравяй, че той беше помощник треньор много години. Това е разпространена практика в много отбори. За мен Ратко е добър треньор, а и според някои специалисти. Вуцов имаше успехи с доста отбори, така че защо мислиш, че не е имал основание за назначение? Гонзо беше ясно, че е временен вариант. Според мен 1 грешка от 5.
2. ----
3. Добре грешка е казанската афера, това е ясно, но защо мислиш, че е нещо грандиозно не разбрах, че да се повтаря толкова пъти. Примерно една дарена апаратура в Пирогов отмива всичко това! Мое мнение. Дадох ти насока за отговор. Какво е един мач, та било и с цска. Та ние сме играли стотици такива и десетки и стотици хиляди други мачове, вероятно и хиляди по-важни.
4. Митко събев в момента има нещо, което батков е направил-стадион и школа. Това дали Батков се меси или Събев не се надявам да ми докажеш. И не с това, че Батков в пристъп на яд е казал, че ще сменя някого от футболистите! Или пък е изказал мнение.
5. Очаквам подробности за тоя без коментар.
6. Кой е отпуснал повече пари за трансфери. Събев? И кои, и колко? Човек не може да надрасне с класи обкръжението си. И си задай въпроса ако кажеш цска, дали не е по-важна финансовата стабилност!
7. ---
8. Това за приходите сме го обсъждали-аз смятам, че разходите са много повече-и какво правим сега-и двамата твърдим недоказуеми неща. Ако имаш претенции вземи ако си от София и вземи отчета на Левски-доколкото знам е публичен и виж как стоят нещата, защото според финансиста и собственика е имало години на печалба и такива на загуба, а аз вярвам на специалистите! И аз мога да кажа виж тея приходи, но и виж тези разходи-заплати /играчи, персонал, специалисти и т.н./, разходи по лагери и гостувания /чартъри, бензини, хотели и т.н./, разходи по подръжка на базата, разходи за терен, общежитие, рейсове, храна, изкуствени терени и всякакви други предмети /табло, интернет сайт, машинарията за отчитане на бягания и т.н./, за организиране на домакинските мачове, ток, вода, такси за съдии, охрана, полиция, наеми за стадион, когато играем на Васил Левски, организиране на приятелски мачове-има и много други сигурно...
П.П. Най-сетне някой. Имаш моите адмирации!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Левски”