Тук, в други форуми, та и навсякъде съм бил готов да изляза с всеки на дискусия за това дали батков заслужава да плюете като кучета по него. Да, грешил е. Да, вероятно е и с доста незаконни действия, но казвам вероятно, а и вие не можете да кажете нищо повече. Никой не излезе на една открита дискусия подкрепена с факти и това може би вече и години време. Но мине, не мине време и пак почват някои хора да плюят. Ей, така защото е лесно-хайде да дискутираме бре плювачи... Не искам да лъжа-имаше едно, две момчета, с които се получи хубава дискусия и с радост и надежда мога да кажа, че не виждам техни постове в темата, за което имат моите адмирации. Уважавам ги много, а и съм им го казал. Кой на колко години е наистина няма значение-понякога на някои акълът им идва и на 20, а друг път не може да им дойде и на 100-това е ясно. И пак ще ви подканя да заформим дискусия по следните въпроси:
1. Някои казват, че заслугата не била на батков. Странно, но много хора, когато отборът не върви викат, че е негова заслугата, а когато тръгнат нещата не била негова. А де. Уточнете се малко. Тук ще попитам-кой назначава персоналът, който управлява финанси, който се занимава със спортно-техническите въпроси и кой одобрява всичко, което те правят? И дали човек не може да попадне понякога и на хора, които могат да заблудят всеки?
2. Още чакам и доказателства за незаконната дейност на Батков. Дайте някакви ако обичате!
3. Какво толкова генерално е станало с тая казанска афера, че я повтаряте като папагали? Та това е само един мач. И какво като е срещу цска-за мен един обикновен отбор?... Ако продължават в тази низходяща линия мачове срещу другите отбори ще са ми доста по-голяма тръпка... Левски можеше да спечели много повече ако сделката се бе осъществила. Щяха да влязат свежи пари в момент на световна финансова криза!
4. Кой президент в България управлява по-добре и защо? Важен въпрос-все пак трябва да имаме база за сравнение.
5. На колко от вас бащите не са им били в БКП, комсомол и т.н.? И какво лошо има да си наивен комунист, който подкрепя една идея, а не реализацията и? Колко от вас знаят повече за комунизма като идея? Колко от вас навремето ако знаят, че могат да отидат и в Белене не биха си сложили подписът, където и да е? Сега да не излезете всички чисти като Дева Мария?
6. Какво общо има комунизмът, ДС и т.н. с управлението на един клуб Та къде ще намерите богати хора с чисто в това отношение минало? Нека бъдем реалисти а? Аз не вярвам да има чист милионер в България, но все пак това е предположение въпреки всичко. Та всички привърженици на Левски ли са хора, които не правят лошо на никого, нямат користни цели, уважават другите етноси? Каквито са били и идеите на Левски. Аз дори не мога да кажа, че споделям всички виждания на Апостола-в случая говоря за другите етноси, но всеки си има право на мнение.
7. Номинациите за чист президент на Левски?
8. Колко големи отбори в света има, където се наливат пари в бездънна яма? Вижте приходите на големите отбори от фенове. Къде са феновете, които могат да дадат и милионна част от тези приходи? Та те не могат да напълнят стадиона с 10 лева вход. Та това са 2 кутии цигари бре хора. Да не говорим, че и доста от билетите са доста по-евтини...
Хайде на първо време тези въпроси.
Дали батков заслужава подкрепа? Според мен да-когато човек дава всичко от себе си ще му бъде сладко, а и ще му даде още повече сили да се бори в тая българска помия и да гради нещо. Разбира се такива статии не са начинът. В тоя аспект чакам доказателства, че статията е поръчана от Батков, защото ми звучи направо смехотворно това твърдение... И някои дето казват, че хората си променяли мнението. Тези, които са чели мои мнения тук ще потвърдят, че винаги, та и в най-голямата криза съм твърдял, че в Левски се работи добре!