Всички са срещу Левски, но...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всички са срещу Левски, но...

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 16:28

TPAKTOP написа:
parvanoff написа:Цели двама? Естествено, че не стигат хах. Та и Левски има поне един-Курдов /и нямам предвид известност, а с това, че уж според теб е било по-добре рано да напусне Левски/. Имате с цял един повече от Левски... Бербатов играе в цска от 1998 до 2001, когато е продаден на Леверкузен, което ще рече 3 сезона. Горе долу е аналогично с Домовчийски... Е, това ли ти беше доказателство на тезата? Или с мечтания бъдещ трансфер? Давай малко по-серозно де. ;)

Под това което написах че "левски е блато" имах предвид великия Гонзо! Уж го искаха от Барса и кой ли не гранд из Европа и накрая нищо. ЗАдържахте го в левски насила за да гоните успехи и той не успя да се докаже в Европа! Илиян Стоянов гледаше записи защото изяви желание да напусне левски. Сега на него си му е най-добре! Един много уважаван от мен левскар - Кривия какво направихте с него? ЗАдържахте го и накрая го продадохте в Турция като вече нямаше време да свикне и да се докаже. Пример ще дам Д. Иванков но не в подкрепа на мойта теза защото и той напусна на години левски но на човека му провървя. Той пак ще си остане във вашите сърца ама в момента цяла Турция го боготвори! Това е мечтата на един футболист! Не да отиде на стадиона и да излезе пред дестина хиляди човека а пред пълен стадион. Като питаш някой юноша на левски "Какъв иска да стане?" няма да каже "Като Гонзо" а нещо от рода на Роналдо, меси и т.н. Всеки БГ футболист иска да се докаже в Европа а не в България и е най-голямата грешка таланти да се задържат по БГ клубовете

В случай,че не си разбрал:за мен,като фен на Левски,е важно кой,как и колко играе,ДОКАТО Е В Левски,а не кой как се е реализирал СЛЕД ТОВА и къде!Капиш?Създателите на Левски са имали предвид отбора да печели трофеи(за ЦСКА не знам-ти ще кажеш),а не да продава играчи!Левски НЕ Е СЕРГИЯ!Какво ги топли феновете на Славия,например,че Бат Венци мнооо добре си бил продавал играчите?
"Като питаш някой юноша на левски "Какъв иска да стане?" няма да каже "Като Гонзо" а нещо от рода на Роналдо, меси и т.н."
Юношите на ЦСКА като кого искат да станат:Т.Янчев-може би?И що ми се струва,че Левски и Меси се пишат с главни букви?

Върни се в “Левски”