Благодаря на всички,изказали се дотук.Естествено,че хора различни-мнения също,аз не съм се опитвал да налагам моето,а показвам как виждам нещата.Видно е,че някои са отчасти съгласни с тезата ми,други я отхвърлят-но като цяло определено има интерес към нея.Въпреки няколкото основателни критики обаче,аз я поддържам изцяло-това,че не съм хвалил нашите тук за постигнатото е умишлено-както изрично е споменато в поста!Десет теми има с похвали,достатъчни са!Но да си ровим главите в пясъка и да казваме,че всичко е супер за мен е несериозно,а и вредно!
[rimg]http://yfrog.com/f/18dsc03722ij/[/rimg]
Тази снимка е за спомен на част от изказалите се.Всъщност не смятам,че посещението на мачовете на отбора е критерий за това дали си фен,или не-наистина има хора,които нямат възможност по една или друга причина.Но когато си отделил така или иначе средства и време да отидеш на 200 мача извън София и на 20 в Европа,виждаш нещата по друг начин-и ще обясня защо:
За мен е странно да гледам Левски по телевизията,свикнал съм да съм там.И когато гледаш на живо-виждат се и се усещат неща,които по тв просто няма как да забележиш...Но това трябва да се изпита-пред екрана е трудничко,и ако въпросните вземат да дойдат в Бургас и Ловеч,примерно-ще го усетят! Аз не съм по-фен от другите,но хора,дето са били на 5 мача да ми се правят на големи левскари-просто няма да стане!Още повече хората,които ходим, се знаем-не по имена,но по физиономии със сигурност!

Доста години станаха...
За последните-ще се видим в Бургас!За тези,които нямат възможност-стискайте палци,защото победата ни е нужна! Аз съм Синьо сърце и тръгвам с отбора си към морето.А вие?