Какво се промени в играта на Левски Сф?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Какво се промени в играта на Левски Сф?

Мнениеот sl321 » 10 авг 2010 00:22

abiati написа:
fire написа:......................................Промени се това,че имате ГАРАТА и ЯСЕН.................поздрави и успех! С този отбор и с тази игра ви чака титла и успехи в Европа! Само ЛОКО ПЛОВДИВ! .....................Никога не забравяйте и за Гонзо,"виновника" за всичко!

Перфектно мнение...както винаги съм казвал,в България имаме един,единствен съперник който заслужава уважение-Локо Пд.

Аз живея в Пловдив но съм болен Левскар.И всички приятели ми се чудят що ме виждат на стадиона на Локото по някога :) .Оня ден ходих да гледам бъдещата звезда на Левски ди Карвальо :) ....майтап....

В Левски гледам че са се променили много неща.Но като че ли освен "очевидното- Гара Дембеле",мисля че има много подобрение в тактиката ( или както се казва в организацията на играта).Мисля че много организирано и компактно седи отбора и се вижда че от началото на сезона Левски взе да прави преса както го правят добрите отбори.Това е най-важното което виждам.Пресата е много добра.

И най-голямата разлика е в това че миналата година Данчо Минев беше най-добрия ( както искайте го разбирайте) а сега е най-слабия.Е това е разликата.Миналата година трагедията беше че такова дърво като Минев беше един от най-добрите.Сега нещата си дойдоха на мястото и е нормално да е най безличния.Мисля че не е футболист за Левски но той да ни е кусура. ;)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 10 авг 2010 00:23

Червен колега хич да не се бърка.Ние сме чували на такива колеги заканите преди всеки мач,преди Дъндолк,преди ЦСКА,преди Калмар.После поздравил,мерси,мерси.....

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 10 авг 2010 00:25

delqnski47 написа:
Koragg написа:
Просто всичко това,което се случва(специално за ЦСКА) ще бъде за много кратко време!За това ви казвам,да се радвате!Утре като се осерете и ние ще се радваме,все пак е футбол това!Ноо сега е ваш ред!

Брей,какъв оракул си бил!Щяло да бъде за кратко.А,стига бе!Че утре да се осерем,комплексарщината и злобата са страшно нещо,а червените такива,направо болест!

Ами за твое съжаление,няма да е вечно това в момента и затова изобщо не ми е криво да ти кажа,защото знам,че днеска е така,а утре е онака 8-)
А червената злоба я има и е огромна,но синята изобщо не й отстъпва!Ето давам за пример тая тема и как един ''червен'' колега ви поздрави за победата и ви направи един хубав анализ на отбора ви,а вие му се нахвърлихте!Но това е единичен случаи:злобата я има навсякъде тъй че...

Злобата, завистта и прочее нямат клубна принадлежност и зависи от човека, аз примерно никога не бих тръгнал да се занимавам с друг отбор когато моят е на няколко поредни победни серии, ама както казах - това зависи от човека. И някой от вашия лагер злобееха, когато отпадахме в Европа, то и сега има такива де - може да влезеш в психодиспансера "Спирт1" и да видиш какви коментари, какво чудо.. Както и да е.

Потребителски аватар
Rokamball
Контакти:

Мнениеот Rokamball » 10 авг 2010 00:28

Промени се най вече настроението за игра.Вярно е че при нас нямаше обърнати джобове но си лечеше че нещо куца.Колкото до конкуренцията в Левски в този му вид я има но само на няколко постове и да се надяваме че няма да се контузват примерно бековете Мюлдер и Минев,защото според мен колкото и да са добри Станчев и Щърков все пак те още не са готови за отбор като Левски(дано да ме оправдаят).Надявам се добрите игри и резултати да продължат и срещу Черноморец и АИК,а след това каквото сабя покаже,а при Левски сабята винаги показва едно-борба за шампионското отличие
Последна промяна от Rokamball на 10 авг 2010 00:34, променено общо 1 път.
Най- лесно е да рушиш, по-трудно е да градиш

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 10 авг 2010 00:31

Koragg написа:Абе я.........
Изображение

Сега, ако намериш един такъв анимиран аватар с изражението на Петков днес към 84-85 минута с Локо, ще си златен! :lol:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 10 авг 2010 00:31

Браво за днес!
Дано влезете в ЛЕ! Успех!

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Re: Какво се промени!

Мнениеот Evailo » 10 авг 2010 00:34

santiliana написа:Нека не летим в облаците. Единствената промяна е НАХОДКАТА ГАРА ДЕМБЕЛЕ. И по- добрата моментна форма на Жо. В играта ни продължава да има страшно много брак, но уникалната игра на Гара-та, компенсира този недостатък. Дано стегнат халфовата линия и да подобрят синхрона в защита, защото Локо Сф не бива да ни е мерило за каквото и да е... 8-)

Айде спрете да се правите на прагматични треньори.Първо Дъндолк не бяха мерило.ОК! След това ЦСКА не били мерило,съгласихме се,но когато плочата се повтори и срещу Калмар и накрая Локо(СФ) вече прекалихте.
Просто сте като вечно недоволна незадоволена жена!!!
Е кой ни е мерило в България,ако не Локомотив??? Ами те заедно с Литекс са най-сработените и грамотни отбори в България.
Ние не сме много обиграни,верно,но имаме талант в излишък и той компенсира.А за всичко останало времето е пред нас.
А и пак ще цитирам светилото Йохан Кройф: Докато отборът ми вкарва винаги повече от противника не ми говорете колко грешки правим в защита и не ме занимавайте повече с глупости!!! Кратко и ясно.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 10 авг 2010 00:38

Най-после имаше селекция , това се промени ! Има нападател ... Миналата и по-миналата с Жоро певеца не сикам да си спомням , дано не посмеят да се опиутват да го пускат пак .....

Върни се в “Левски”