abiati написа:fire написа:......................................Промени се това,че имате ГАРАТА и ЯСЕН.................поздрави и успех! С този отбор и с тази игра ви чака титла и успехи в Европа! Само ЛОКО ПЛОВДИВ! .....................Никога не забравяйте и за Гонзо,"виновника" за всичко!
Перфектно мнение...както винаги съм казвал,в България имаме един,единствен съперник който заслужава уважение-Локо Пд.
Аз живея в Пловдив но съм болен Левскар.И всички приятели ми се чудят що ме виждат на стадиона на Локото по някога

В Левски гледам че са се променили много неща.Но като че ли освен "очевидното- Гара Дембеле",мисля че има много подобрение в тактиката ( или както се казва в организацията на играта).Мисля че много организирано и компактно седи отбора и се вижда че от началото на сезона Левски взе да прави преса както го правят добрите отбори.Това е най-важното което виждам.Пресата е много добра.
И най-голямата разлика е в това че миналата година Данчо Минев беше най-добрия ( както искайте го разбирайте) а сега е най-слабия.Е това е разликата.Миналата година трагедията беше че такова дърво като Минев беше един от най-добрите.Сега нещата си дойдоха на мястото и е нормално да е най безличния.Мисля че не е футболист за Левски но той да ни е кусура.