Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари
Много гадно, още не е назначен за треньор, ако изобщо стане такъв и повече от половината мнения са категорично против Ясен. По този начин човека е обречен, каквито и качества да покаже! Не става така! Вече съм убеден, че и ние публиката на Левски имаме сериозна залуга за трагичното състояние на отбора в момента, като се започне от махането на Вили(изцяло благодарение на феновете), махането на Кокала(пак благодарение на феновете) и накрая странно защо си мълчим цял сезон под ръководството на Гозно при положение, че стигнахме дъното???!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Е и какво, мислиш ли че с този пръч ще е по-различно от това, което беше с Ратко ... За Ратко беше ясно, че щом го гонят всяка година по 2-3 пъти от отбор не става за треньор, видя се и в Левски... За този е ясно, че щом и него са го изгонили от отбори, които нямат никакви сериозни амбиции или поне във времето, в които им е бил треньор значи НЕ СТАВА за Левски... Какво има да го чакаме... Най-големия му успех е финал за купата с Черно море, 8 място в първенството със същия отбор... и какво друго... класирал е Ботев Пд в А група...
-
- Контакти:
gedsby написа:http://levski.gong.bg/view_article.php?article_id=133605
Мисля,че е добър избор с оглед на това,че е амбициозен и млад специалист, а трябва да се вземе под внимание финансовото състояние на Левски.До скоро май се подвизаваше в чужбина.
Какво мислите,колеги ?
Батков да не прави проучване ,с какво да се хареса на гугутката .Едно е сигурно БАТКОВ ВЪН БАТКОВ ВЪН
-
Не ви разбирам песимизма, чесно.
Мъри на времето ....нямаше и такава бедна визитка като на Петров !
Това отричане ....преди човека да е извел Левски и в един мач, е нелогично.
Аз съм за това - да му се даде шанс ? !
В крайна сметка ....почти всички искахме млад добър специалист - еквивалент на Стоилов ?
Смятам, че Ясен ще се справи !
В крайна сметка ....почти всички искахме млад добър специалист - еквивалент на Стоилов ?
THE G.A.M.E написа:Не ви разбирам песимизма, чесно.
И Ратко щеше да се справи , и Вили Вуцов , и Кокала , и Гонзо , и Тони Здравков ...
Стоилов няма равен на клубно ниво .

L_Messi написа:Понякога много ме дразните![]()
Как си представяте Хубчев или Илия Груев да дойдат в Левски, при положение, че те са обвързани в дългосрочен план с Черноморец?! Как си представяте Г.Василев да се съгласи да води Левски, под ръководството на Гонзо?! Ми и аз искам Франк Рийкард, примерно, ама не става.
Колкото до Ясен Петров - за мен е добър вариант, най-малкото заради това, че той не е Гонзо или Сухия
E,аз не искам Рийкард,примерно.Реалист съм.Хубчев е в Черноморец-Поморие,доколкото знам.Още повече имаше слухове,че той е следващия треньор на Левски,но Гонзо е предпочел да си остане треньор и го е отрязал.Все пак споделяме идеи и мнения.То и аз ще съм по-добър треньор от Гонзо и онова недоразумение Сухия,но не смятам,че бих бил удачен избор

110 години любов!
THE G.A.M.E написа:Не ви разбирам песимизма, чесно.
Е станало един път с Мъри Стоилов... е какво всеки път ще става така ли ? Аре нема нужда от опити, че ми омръзна вече... като няма пари боклука да си остави Гонзо, поне заради ореола, който си е изградил пред публиката никой не псува треньора, а то че боклука е най-виновен е ясно, ама докато си прави пари на гърба на Левски все ще е президент на отбора и все ще казва, че е на загуба от Левски, ама едва ли има някой, който ще е на загуба и ще дава пари ей така, особено пък някакъв комунистически каскет...
-
Siegfried написа:THE G.A.M.E написа:Не ви разбирам песимизма, чесно.
И Ратко щеше да се справи , и Вили Вуцов , и Кокала , и Гонзо , и Тони Здравков ...
Стоилов няма равен на клубно ниво .
Че, какво против имаш Вуцов и Кокъла ?
Единият беше изхвърлен ( Вили ) .....след тотално надигран противник ( Бате ) ....и след като Гонзо изспусна дузпа, пропуснахме да ги разгромим ? ! ?
А другият .....след като ( независимо по какъв начин ) .....ни направи шампиони ....и по най наглия начин, не му се даде шанс в евротурнирите, който той като треньор на Левски заедно с играчите .....си извоюва ?
А за Стоилов .....нали се сещаш, че ако и за него беше реагирано по такъв начин, както сега за Ясен .....никога нямаше да постигне тия успехи с Левски ?
Айде малко по сериозно и реално да гледаме на нещата .....
..................................................................................................................
someone написа:Е станало един път с Мъри Стоилов... е какво всеки път ще става така ли ? Аре нема нужда от опити, че ми омръзна вече... като няма пари боклука да си остави Гонзо, поне заради ореола, който си е изградил пред публиката никой не псува треньора, а то че боклука е най-виновен е ясно, ама докато си прави пари на гърба на Левски все ще е президент на отбора и все ще казва, че е на загуба от Левски, ама едва ли има някой, който ще е на загуба и ще дава пари ей така, особено пък някакъв комунистически каскет...
Вярно - "адвоката" е най големият проблем на Левски !
Но аз си мисля, че до края на тази година ....той ще продава !
Няма много голям избор .....така, че смятам, че поне с Ясен Петров, ще имаме един добър млад треньор ......а, като си замине Батков .....ще видим дали ще вдигаме купон.
groti написа:L_Messi написа:Понякога много ме дразните![]()
Как си представяте Хубчев или Илия Груев да дойдат в Левски, при положение, че те са обвързани в дългосрочен план с Черноморец?! Как си представяте Г.Василев да се съгласи да води Левски, под ръководството на Гонзо?! Ми и аз искам Франк Рийкард, примерно, ама не става.
Колкото до Ясен Петров - за мен е добър вариант, най-малкото заради това, че той не е Гонзо или Сухия
E,аз не искам Рийкард,примерно.Реалист съм.Хубчев е в Черноморец-Поморие,доколкото знам.Още повече имаше слухове,че той е следващия треньор на Левски,но Гонзо е предпочел да си остане треньор и го е отрязал.Все пак споделяме идеи и мнения.То и аз ще съм по-добър треньор от Гонзо и онова недоразумение Сухия,но не смятам,че бих бил удачен изборВсе пак не трябва да търсим по-малкото зло,а нещо по-добро. Лошото е не ,че Ясен ще е треньора,а това,че Ясен ще е бушона.Пък треньора си остава същия.
Поморие е сателит на Бургас. Нещо наистина по-добро за Левски ще има, когато Батков намери отнякъде пари, или когато имаме нов, по-добър собственик. Дотогава, лично за мен и Ясен Петров като треньор е "нещо по-добро" за Левски от Гонзо като такъв, тъй като си мисля, че той няма да се навие да дойде и да играе ролята на бушон, а ще опита да наложи своите идеи.