Черно море-ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Черно море-ЛЕВСКИ

Мнениеот Blue_Girl » 25 апр 2010 20:11

0:1.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 25 апр 2010 20:16

Моята прогноза е 1:5 с много съдийски грешки и брутален футбол от страна на двата отбора. А след мача изказвания от рода на: "ние не коментираме съдийството но този съдия обезмисли труда на момчетата..." и " момчетата плачат в съблекалнята..." и " ще подадем жалба до: БФС, УЕФА,ФИФА,Съда в Страсбург,Бойко Борисов и т.нт." . За изказванията след мача може да залагате на точен словоред.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 апр 2010 20:51

MORSKI написа:Ти се научи как се изказват тези мнения и убеждения, пък после говори за морал, начин на поведение и т.н...
Защото никой не ти трие мнението или те банира просто защото имаш различно мнение, а е защото не знаеш как да го кажеш...
Аз те наблюдавам от много време- ти само се заяждаш и провокираш това са ти мненията...
И по-конкретно с моя отбор...
Първо вземи прочети правилата, после се научи да ги спазваш и чак тогава ще имаш правото да негодуваш!
Дотогава просто ще си останеш един заядливец, чиито мнения напълно правилно са били изтрити!
Дано си вземеш поука!

Че съм популярен подозирах, но че имам фенове следящи редовно изявите ми, да си призная не знаех. Това само може да ме мотивира за още по-добро представяне. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Ако не си гледал този филм http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%83%D1%81 направи го. Много е поучителен[/offtopic]
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 апр 2010 20:53

Не ви мразя,но вашето високомерие е безкрайно единствено заради това искам резултат подобен като за купата или прибилизителен в полза на Черно море. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
rumen_dqvolaa
Контакти:

Мнениеот rumen_dqvolaa » 25 апр 2010 21:07

Победата ни е в кърпа варзана :) само ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 25 апр 2010 21:15

Значи тази омраза към Левски и София от страна на провинциалните отбори никога не съм я разбирал.
Нямало значение резултатът, важното било да ни наритат хубаво и да ни контузят.
Абе, вие не се ли усещате, че с това само доказвате работническо-селския си дух!
Искате да ни биете, не защото сте много добри, а защото много ни мразите. Егати логиката.
Ей, затова ме провокирахте и аз да се включа с прогноза.
Дано ви нанижем тройка, та да млъкнете.
Черно Море - Левски - 0: 3
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
BLooD-_-PhoeNiX
Контакти:

Мнениеот BLooD-_-PhoeNiX » 25 апр 2010 22:28

Sagittarius написа:Нека дава червени картони,нека свири и дузпи.Разберете,че резултата е просто нещото което най-малко ни вълнува,ако ще и 0:10 да е важното е да си заминете с една сурия тежко контузени.

Типичен фен на .......
Мрази повече Левски отколкото обича Черно Море
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 апр 2010 23:23

vesodoc написа:Значи тази омраза към Левски и София от страна на провинциалните отбори никога не съм я разбирал.
Нямало значение резултатът, важното било да ни наритат хубаво и да ни контузят.
Абе, вие не се ли усещате, че с това само доказвате работническо-селския си дух!
Искате да ни биете, не защото сте много добри, а защото много ни мразите. Егати логиката.
Ей, затова ме провокирахте и аз да се включа с прогноза.
Дано ви нанижем тройка, та да млъкнете.
Черно Море - Левски - 0: 3
САМО ЛЕВСКИ!!!

Подкрепям те.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 25 апр 2010 23:48

MORSKI написа:...

И гола в 98 минута срещу Родопа не с езабравя и репликата" аз я видях дузпата , ама не знам защо не я свирих- срещу Нефтохимик" не се забравя и 2 те дузпи измислени срещу нас на "Тича", които Пифа спаси в послените минути не се забравят и измислените 2 дузпи на Герена през 2008 година не се забравят...И "ами той ми събу обувката- срещу Миньор не се заравя" и дузпата на Йовов срещу Черноморец не се забравя!Така, че замълчи, че ставаш смешен!
Да ти изреждам ли още, и още, и още...

Какво ми ги изреждаш тези случай? С това само показваш колко безсънни нощи си имал :lol: :lol: :lol: Сигурно има и много други спорни положения, които са отсъдени във ваша полза, ама не мога да ги цитирам, защото не съм болен мозък и не гледам футбол само с мисълта да видя и да запомня колко спорни отсъждания са свирени в полза на даден отбор, какъвто изглежда си ти!
Разликата е, че това са все положения които може да се свирят може и да не се свирят. Свирени са и това е!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 апр 2010 23:55

rumen_dqvolaa написа:Победата ни е в кърпа варзана :) само ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ

Както тази в Мездра ли? :lol:

Върни се в “Левски”