А нии сме горди сини фенове!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: А нии сме горди сини фенове!!!

Мнениеот edmon_dantes » 07 мар 2010 22:10

Angoff написа:Автора е много прав ... та вие ако имате срам , свян и чуство за справедливост щяхте да сте фенове на друг отбор но не на ПФК Левски АД ... точно за това сте горди щото сте арогантни винаги сте мразени от всички с основание , страдате от избирателна памет загубите от отбори джуджета не ви карат да се чуствате засрамени ... вие сте нещо като доведените сестри на пепеляшка , свиканли всичко да им дават на готово дали стадион дали подараци от БФС и съдията дали участие в ШЛ при пасив от 16 точки , само за вас спечелините 33 отличия по време комунистическия режим са повод за гордост а спечелените от други отбори по това време отличия са повод за срам , страдате от чуство за безнаказаност и най вече за мъстит реваншизъм ... списъкат е дълъг а фактите са си факти смятам,че разбрахте какво искам да кажа драги "горди" фенове !

И само кой го казва. Как може да си толкова нагъл? Та вие (ЦСКА) сега трябваше да сте в аматьорските групи. Боби Михайлов го каза днес по Ринг. Незаконно сте в "А" група, приятелю! Кой на кого дава наготово, а? БФС на кого прави подаръци?
Напълно съм съгласен с автора на темата.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 07 мар 2010 22:10

aма верно - мъничкия какъв гол отпра :)

joro bad

Мнениеот joro bad » 07 мар 2010 22:12

teksas_CSKA написа:
joro bad написа:Абе има един отбор, ЛЕВСКИ и всички останали за разнообразие. Колкото и да ви боли, това е истината :!: :idea: :lol: :lol: :lol:

Тоз пък луд !!!!!!!!!!!! 31 да ти говори нещо кой е палнежа а!!!!!!

Говори ми, да: 15 титли + - подарени от Милко Балев и компания. :idea:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 мар 2010 22:12

Еееееееее, тоя пич levski_bs спечели топ - ивнинг на вечерта! Браво, ей така "убу" се, каза ни и за "дупата" да сме спкойни..........., дано това "bs" в ника да не означава Бургас, че оле-мале............ :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2010 22:14

za nas e toj religiq написа:
TristaNNN написа:Ами като ви свирят такива дузпи в 90та мин. КАК да играят такива отбори в европа :?: Ти лично сещаш ли се на някой провинциален отбор да са му свирили дузпа в 90та мин. срещу Левски или ЦСКА Ето за това недоволстват хората защото се случва все на едни и същи :!: :!: Евала правя и на част от вашите фенове че осъзнават какво става и имат куража да си признаят че ги е срам от това :!: Когато сте биле силни и сте играли истински и красив футбол дори и аз съм се радвал за вас, но не е това начина на де се показва кой е гранда и да се тъпчат другите отбори пък било то слаби или както някои казаха без класа :!:

Пич, според мен имаше дузпа. Според мен Левски не играе добре този сезон - това си е направо сезона - катастрофа. Има още мнооооооого да се желае като игра.
Аз не се гордея с тази победа днес, колкото и да е важна, но мога да споря за дузпата - според мен има, според теб - няма. ОК. Виж, аз си защитавам тезата - че има дузпа. А за дузпите срещу провинциалните отбори - ИСКАМ ДА СЕ СВИРЯТ КАТО ИМА :!: Ама добре де - като ни биха Берое, Черноморец ....каза ли някой нещо за съдията? Не нали? Освен това... нали не искаш да кажеш, че отбори които имат ниви вместо стадиони и селяци вместо публика, ще ни представят по - добре в Европа :roll:

Далеч съм от мисълта че ще се представят много по добре, но ако си заслужат място защо да не играят? А както ти сам казваш със спорна дузпа в края на мача за по именития отбор , какъв шанс имат това да се случи?? И докато има лобиски интереси, поръчки(не твърдя че дузпата е такава) и тн... няма как да се случи! Не само Левски и ЦСКА са се представяли достойно в европейските турнири и ако се оставят и други отбори да играят там съм сигурен че също могат да покажат зъби! Стига сте робували на тезата че видиш ли освен вас няма кой друг да играе добре в европа !!![/quote]

А така - да си дойдем на думата! Да си го ЗАСЛУЖАТ. Ама като гледам и слушам едва ли не Миньор трябва да са в челото на таблицата, ама нали .... ги режат съдиите срещу големите отбори :) ами то е ако е така - те няма да са СРЕДНЯШКИ отбор, нали? Ще са в зона Европа И съм 100% съгласен че и други отбори са се представяли добре, ама това време мина ...БЕШЕ. Нямям нищо против примерно ....Берое да играят е Европа ама ей, няма как това да стане разбери. Щото като цяло, у нас 70% от отборите (точно тези които визираш) съществуват и живеят на мускули.....така не става ..... няма как да се получи....в А група оцеляват ама сме дотам. Така че ....всяка жаба да си знае гьола :!:
И последно - за дузпата. За мен не беше спорна а я имаше - мое мнение е това - защитавам го. И за съдиите- пак казвам - искам да са ОБЕКТИВНИ. Храня надежда че това ще се случи някой ден 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 мар 2010 22:16

levski_bs написа:
Мацек написа:Трябваше ви измислена дузпа, за да надвиете отбор от класата на Миньор.
С какво се гордеете, с феноменалните си изяви из Европата ли!

в последните 20 годи хубаво че бяха левски и литекс за да имаме толкова отбора в европа а за дупата незнам ама кой свали убувката на Антонов

Не, не, няма такъв коментар, днес какво ли не прочетох, но това просто ме развесели отвсякъде! Браво на такива гении на перото!!!............... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Мнениеот Marlqchat » 07 мар 2010 22:20

TristaNNN написа:
Marlqchat написа:Вие тъпи ли сте или просто глупави Левски е подпиран страшно много от съдиите и затова като излезете на международната сцена и съдията свири 50 на 50 Левски издиша и заваршва мача с човек по малко и загуба. Закакво ви е пак да излизате в Европа то по добре Берое, Пирин и Миньор да играят те по достойно ще се представят. :lol: :lol: :lol: :lol:

Левски издишаше понеже като цяло отбора не беше във най-върховата си форма ...това никой не го отрича. А как ще се представят Миньор бе пич.....та аз като ги гледам .....ако Левски завършва мача с 1 човек по - малко....то тогава мач на Миньор няма да завърши даже .... :)

Ako се свири 50 на 50 ваобще нещата няма да изглеждат така и да паднат няма да е нещо като мини трагедия :)
tifozi rossoneri

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2010 22:22

PetarBG написа:Берое не съм го гледал как е играл срещу ЦСКА , но ако е играл както Миньор то много жалко ,но това още повече потвърждава картинката, че с изключение на 4 отбора всички останали отбори са просто пълнеж и никога няма да получат нужното уважение. Левски се мъчи да спечели играл безобразно ,ЦСКА се мъчи да спечели играли слабо, а тези които се мъчели да не загубят играли приличен футбол.Ето от такива оценки губи изобщо футбола в тази държава.Навсякъде се търси интригата и се пренебрегва и малкото хубаво нещо което се опитват да направят някой отбори.

Евала - каза го просто и ясно, и най-вече НА МЯСТО :!: Просто нямам коментар след тези думи...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 07 мар 2010 22:32

Щото като цяло, у нас 70% от отборите (точно тези които визираш) съществуват и живеят на мускули.....така не става ..... няма как да се получи....в А група оцеляват ама сме дотам. Така че ....всяка жаба да си знае гьола :!:
Левски не са ли от тези 70%?Май не сте много добре с мангите?А?Я кажи,че явно си наясно с финансите на отборите....

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 мар 2010 22:32

Marlqchat написа:
TristaNNN написа:
Marlqchat написа:Вие тъпи ли сте или просто глупави Левски е подпиран страшно много от съдиите и затова като излезете на международната сцена и съдията свири 50 на 50 Левски издиша и заваршва мача с човек по малко и загуба. Закакво ви е пак да излизате в Европа то по добре Берое, Пирин и Миньор да играят те по достойно ще се представят. :lol: :lol: :lol: :lol:

Левски издишаше понеже като цяло отбора не беше във най-върховата си форма ...това никой не го отрича. А как ще се представят Миньор бе пич.....та аз като ги гледам .....ако Левски завършва мача с 1 човек по - малко....то тогава мач на Миньор няма да завърши даже .... :)

Ako се свири 50 на 50 ваобще нещата няма да изглеждат така и да паднат няма да е нещо като мини трагедия :)

Мини трагедия няма! Обясних и по-горе! Да се свири 50/50 - и аз това искам. И пак казвам - дузпа имаше според мен, споря и защитавам своята позиция.
Когато има дузпа - има. И тя ТРЯБВА да се свири, независимо в коя МИНУТА и за кой ОТБОР :!: И да те питам и теб- Левски като паднаха от Берое и Черноморец, каза ли някой нещо за съдиите. А? Не нали .... щото тука всички ни хапете и плюете, че едва ли не БФС ни дават титлите на тепсия
[offtopic]

Върни се в “Левски”