Струваше ли си всичко това днес.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Протест срещу съдиите
Напълно съм съгласен с мнението на bombo.За всичко играчите са си виновни,видя се че нямат никаква идея да се противопоставят на черно море,но ако съдията не беше отменил напълно РЕДОВНИЯ гол на ЛЕВСКИ аз съм сигурен че щяхме да продължим напред,вярно с грозна игра но щеше ЛЕВСКИ да продължи.Само ЛЕВСКИ!!!
Миналата година ако беше на свинята, то тази и другата май е на селските отборчета!С традиции да люпат семки и да мучат!:)С гуменечки:)на мачове и със сакчета:) и плувки:)Чули там нещо по телевизията че се скандира и се опитват горките. един се опитва нещо да прави , а другите му пречат, абе смях!:))))Особено вчера, ного хора много нещо:)Какъв стадион имат само!С тунел от ламарини!:)Селска работа!Няма оправия!Те български не знаят, но това е друга тема!:)Та:)Литекс-аааа толкова явно да го подпират и бутат не е било никога!Нали Перуката е задължен. че го избраха пак!А за съдийската комисия нямам думи!:)Такива смешници само тук може да има!Момата Момиров ми него с пистолет го гониха преди или пък Преводача-ми той беше на щат в ЦСКА, седеше на едно столче на Панчерево превеждаше на Катуци!:)Ааа и беше с екипче на чорбата!:)С конкурс да ги бяха събирали в БФС нямаше да ги намерат!Даже сега като се замисля ми там е пълно със стари хора!Да!:)Не е смешно!:)Потът се, бършат се, като ги дават по телевизията ми те едвам ходат по стълбите!Незнаят за какво става дума!:)Обаче са удобни на Перуката!Сега много се радват, чета вув форума абе тук има някакви не червени ами незнам:)Там дебелака да ви направи форум, където го дават по телевизията!Там си говорете давайте мнения, там и ония от село ще ви подкрепят!Голяма радост тази година ааааа:)И последно само да завърша САМО ЛЕВСКИ!
danchobara написа:Напълно съм съгласен с мнението на bombo.За всичко играчите са си виновни,видя се че нямат никаква идея да се противопоставят на черно море,но ако съдията не беше отменил напълно РЕДОВНИЯ гол на ЛЕВСКИ аз съм сигурен че щяхме да продължим напред,вярно с грозна игра но щеше ЛЕВСКИ да продължи.Само ЛЕВСКИ!!!
Е точно така с грозна игра с кървав гол и отменен (напълно редовен) автогол Левски би ЦСКА преди години. Гонзо стана герой а Бербо се запомни с уникален пропуск.....
после всички помните какво стана. Тъй че това е само игра. Сигурен съм че Гонзо би заменил онзи кървав гол за милионите на Бербо , ама няма как да стане.
Айде стига сте писали по форумите, 12часа ви чакаме на купона пред Руската църква, за да си ,,свалим сините очила" и да присъстваме на купона на мишките продажни (съдийте), начело с главният мишок момиров. От мен 4 човека.

1.Гонят ти най-ключовият футболист в 13мин. с директен червен картон, който се показва 50/50
2.Да приемем, че картона е справедлив, няколко секунди по-късно, Веско Минев е ударен с круше в лицето без топка, при което ми бликва кръв и....... никаква реакция от страна на съдията.
3.При резултат 1:1 ти отменят гол, който всъщност е автогол на защитник на черно море и той самият се сблъсква с вратара си. Даден е фаул срещу вратаря (ударен от съотборника си) и гола се отменя.

4.Недадени куп нарушения в полза на Левски, който са дори за жълт картон и 101% от спорните решения в полза на морето!!!
5.В студиото на Крум Савов по канал3 който е от Локомотив Сф и журналист от отдел цска, казаха, че такова сензационно съдийство не са виждали. КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЧЕ ДА НЕ ТРЕПНЕ СЪРЦЕТО НА ВСЕКИ ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР И ДА НЕ ДОЙДЕ НА ПРОТЕСТА!!!
ХАЙДЕ

1.Гонят ти най-ключовият футболист в 13мин. с директен червен картон, който се показва 50/50
2.Да приемем, че картона е справедлив, няколко секунди по-късно, Веско Минев е ударен с круше в лицето без топка, при което ми бликва кръв и....... никаква реакция от страна на съдията.
3.При резултат 1:1 ти отменят гол, който всъщност е автогол на защитник на черно море и той самият се сблъсква с вратара си. Даден е фаул срещу вратаря (ударен от съотборника си) и гола се отменя.

4.Недадени куп нарушения в полза на Левски, който са дори за жълт картон и 101% от спорните решения в полза на морето!!!
5.В студиото на Крум Савов по канал3 който е от Локомотив Сф и журналист от отдел цска, казаха, че такова сензационно съдийство не са виждали. КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ, ЧЕ ДА НЕ ТРЕПНЕ СЪРЦЕТО НА ВСЕКИ ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР И ДА НЕ ДОЙДЕ НА ПРОТЕСТА!!!

Последна промяна от joro bad на 14 дек 2009 11:36, променено общо 2 пъти.
НИЕ СМЕ ОТ СТАРА ЗАГОРА И ИДВАМЕ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ. ПИСНА НИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАШЯ ЛЮБИМ СИН ОТБОР. САМО ЛЕВСКИ И ОСТАВКА НА ДИМО МОМИРАВ
bazrumbaz написа:НИЕ СМЕ ОТ СТАРА ЗАГОРА И ИДВАМЕ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ. ПИСНА НИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАШЯ ЛЮБИМ СИН ОТБОР. САМО ЛЕВСКИ И ОСТАВКА НА ДИМО МОМИРАВ
Вие нямате ли си отбор за който да протестирате?Или ви е кеф когато същотото това БФС изклати Берое за сметка на Беласица?Защо тогава не протестирахте?Честните сини калутки!А на Нострадамувците които обясняват как сме били отбор еднодневка искам да кажа че Черно море е отбора основател на тази игра в България.Имало ни е,има ни и ще ни има напук на вас!С помощта на властите правихте опити да съсипете отбора на Варна и преди и след 9 9 1944.Не успяхте!Вярно,натикахте ни в миманса,но палачинката се обръща.И отбора ,,еднодневка" ще ви пречи на спокойния сън.Няма да го има вече безнаказания син комфорт,съпътстващ жалкия ви отбор през годините!От сега нататък ще се радвате ако се докопате до участие в Европа и то ако "отборчета" като Берое,Ботев,Черноморец,Литекс,Черно море,Локо пд.Пирин,Миньор ви позволят да стигнете до там.Може да ви има,но може и да ви няма.И не феновете са тези които ще го решат това!А пазарната икономика.Има пари-има футбол!Няма пари?Ами зоните.За нас не мислете!Ние знаем и две и двеста.Но народа/същия този народ,чийто отбор имате претенцията да сте/е казал следното:Най лошо се пада от високо!А вие бяхте на високото и там ви крепяха и партия и мутри и агенти на ДС и комсомолски секретари и евреи опасни за националната сигурност и противонародни партии като ДПС и БСП!Но вече конюнктурата се промени.Нещата започват да си идват на място.Нашето място.Мястото на всички ощетявани за сметка на вас отбори.Там,където вас няма да ви има,защото ще бъдете изхвърлени на бунището на историята.Там където е вече вашето място!И да пискате и да не пискате,все тая!Срещу ръжен не се рита!Нали така ни учихте като бяхте горе?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
stg333 написа:polit56 . извинявай че ще ти го кажа но или си тъп или си провокатор, Гунди е отишъл да служи в Пловдив щото там са го пратили , че в Левски ли да си кара казармата избора е ЦСКА ,Сливен Черно море ,Ботев, Ботев Враца итн и не избира футболиста, повечето силни играчи на Левски са юноши на клуба , което не може да се каже за други отбори
Просто гледаш много телевизия и слушаш коментаторите!! Не забравяй, че тогава имаше Вътрешни войски където отбиваха военната си служба много момчета от цяла България играещи в Левски. Сам си отговори на въпроса ЗАЩО ГУНДИ НЕ СЛУЖИ В СОФИЯ??? Нали си отворко и си много умен пък ние "тъпи и провокатори" И прави разлика!!!-едно е отишъл, друго е ОТИДЕ!!
Captain Stottlemeyer написа:blue SASHO77 написа:Егати и тъпата нация сме. Чета,чета и чета коментарите!!! И не мога да си представя, как хора от трето разрядни отбори за по 2-3 години, могат да дават мнения за Левски и цска. Е ми нали драги ми посредственяци, именно тези два отбора са лицето на България, и когато тези отбори се опитват по някакъв начин да бъдат елиминирани, българския клубен футбол умира. Сега тука разбирачите ще почнат да питат какво направиха Левски и цска този сезон, и ще им отговоря- КАКВОТО МОЖАХА НАПРАВИХА, за разлика от вашите еднодневки!!!!!
+ 1 В десетката !!!
Напълно си прав!!! Именно затова в държави като Испания и Англия има футбол!!! Защото там отбори като Реал (най пресен пример) падат от "ТРЕТОРАЗРЯДНИ" Реал не е такова име каквото е ЛЕВСКИ, но карай. А мнение може да дава ВСЕКИ!!!!!
Veso1913 написа:bazrumbaz написа:НИЕ СМЕ ОТ СТАРА ЗАГОРА И ИДВАМЕ ДА ПРОТЕСТИРАМЕ. ПИСНА НИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАШЯ ЛЮБИМ СИН ОТБОР. САМО ЛЕВСКИ И ОСТАВКА НА ДИМО МОМИРАВ
Вие нямате ли си отбор за който да протестирате?Или ви е кеф когато същотото това БФС изклати Берое за сметка на Беласица?Защо тогава не протестирахте?Честните сини калутки!А на Нострадамувците които обясняват как сме били отбор еднодневка искам да кажа че Черно море е отбора основател на тази игра в България.Имало ни е,има ни и ще ни има напук на вас!С помощта на властите правихте опити да съсипете отбора на Варна и преди и след 9 9 1944.Не успяхте!Вярно,натикахте ни в миманса,но палачинката се обръща.И отбора ,,еднодневка" ще ви пречи на спокойния сън.Няма да го има вече безнаказания син комфорт,съпътстващ жалкия ви отбор през годините!От сега нататък ще се радвате ако се докопате до участие в Европа и то ако "отборчета" като Берое,Ботев,Черноморец,Литекс,Черно море,Локо пд.Пирин,Миньор ви позволят да стигнете до там.Може да ви има,но може и да ви няма.И не феновете са тези които ще го решат това!А пазарната икономика.Има пари-има футбол!Няма пари?Ами зоните.За нас не мислете!Ние знаем и две и двеста.Но народа/същия този народ,чийто отбор имате претенцията да сте/е казал следното:Най лошо се пада от високо!А вие бяхте на високото и там ви крепяха и партия и мутри и агенти на ДС и комсомолски секретари и евреи опасни за националната сигурност и противонародни партии като ДПС и БСП!Но вече конюнктурата се промени.Нещата започват да си идват на място.Нашето място.Мястото на всички ощетявани за сметка на вас отбори.Там,където вас няма да ви има,защото ще бъдете изхвърлени на бунището на историята.Там където е вече вашето място!И да пискате и да не пискате,все тая!Срещу ръжен не се рита!Нали така ни учихте като бяхте горе?
А спомняш ли си когато Боримиров скочи върху стена от 4-5 човека и я избута на 2 метра в страни. Последва гол от фаул за Левски вместо червен картон за Боримиров???????? Къде бяха честните привърженици "на отбора на народа" и най вече "честните коментатори" по телевизията?? Трябваше тогава да протестират!!!
- deepblue1963
polit56 написа:stg333 написа:polit56 . извинявай че ще ти го кажа но или си тъп или си провокатор, Гунди е отишъл да служи в Пловдив щото там са го пратили , че в Левски ли да си кара казармата избора е ЦСКА ,Сливен Черно море ,Ботев, Ботев Враца итн и не избира футболиста, повечето силни играчи на Левски са юноши на клуба , което не може да се каже за други отбори
Просто гледаш много телевизия и слушаш коментаторите!! Не забравяй, че тогава имаше Вътрешни войски където отбиваха военната си служба много момчета от цяла България играещи в Левски. Сам си отговори на въпроса ЗАЩО ГУНДИ НЕ СЛУЖИ В СОФИЯ??? Нали си отворко и си много умен пък ние "тъпи и провокатори" И прави разлика!!!-едно е отишъл, друго е ОТИДЕ!!
Абе вий сте много интересни хора.Ако бяха пратили Гунди на границата:"отбора на властта" пак си уреди най-силния играч да не служи в армията,ако го оставим да си отслужи службата-що не го уредихте?Я идете и си намислете версиите и пак елате да се упражнявате в писане по форумите.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!