efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Петък от 17:45 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Петък от 17:45 ч.

Мнениеот vlong » 21 фев 2025 21:11

The deacon написа:Добър вечер левскари! Още една приятна вечер, макар и усещането за зима...... Честита победа срещу един приличен за българските стандарти отбор! Какво ли ще коментират някои господа след този мач? За първия - че бил продаден. за вторият - били сме играли срещу последния.... Ами сега??!!! Сега какво ще кажат???!!!! А-аааа, да... ще кажат, че не бил играл онзи малкия от Панама и затова ние сме били......... Желая им да бъдат здрави и до края на първенството все така да злорадстват след всеки мач на Левски, т.е. любимия ми отбор нека побеждава, пък те нека си плюват - не ми пречат! В сряда - Варна и отново до отбора! Само Левски!!!!

Амин!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 фев 2025 21:21

Този път няма да пращам "левскарите" радващи се на загуба на уж любими я си тим по дупките те са си там!

Имаше много въпроси който ме дерзаеха за Маг Хулио и за съжаление , той е копие на Роси, от страна на това, че каквито и футболисти да му докарат или разкарат от отбора ... той ще е ок , с това!
Ако някой се чуди за какво говоря, вижте интервюто му след мача по припокТВ!
Това е последното нещо което се свързва с дългосрочно развитие на отбора ... отново е ден да мина, друг да дойде в Левски!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 фев 2025 21:24

The deacon написа:Добър вечер левскари! Още една приятна вечер, макар и усещането за зима...... Честита победа срещу един приличен за българските стандарти отбор! Какво ли ще коментират някои господа след този мач? За първия - че бил продаден. за вторият - били сме играли срещу последния.... Ами сега??!!! Сега какво ще кажат???!!!! А-аааа, да... ще кажат, че не бил играл онзи малкия от Панама и затова ние сме били......... Желая им да бъдат здрави и до края на първенството все така да злорадстват след всеки мач на Левски, т.е. любимия ми отбор нека побеждава, пък те нека си плюват - не ми пречат! В сряда - Варна и отново до отбора! Само Левски!!!!

А, споко, за вас, бъдещите сини припоци, важно е “вечното” дерби. То ще зависи от мача на Тича, разбира се и съм го казал отдавна, а засега се радвайте, ме дори и счупеният часовник два пъти на ден показва точно време
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 фев 2025 21:28

Честита победа, как играхме? Гледам бая пропуски сме имали, особено на Сангаре една-две по-фрапиращи. Добре ли водехме мача, като цяло или треперене? Или пък Сираков и този мач е купил на Веласкес?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 фев 2025 21:46

Всеки нов мач идва с надежда за радост на рибарката секта, но се оказва, че след всеки мач тази радост се отлага. Ето, дойде нова седмица с надежда за загуба на любимия клуб. Сектантите да се молят на Нептун, бога на моретата и океаните, че вече става нетърпимо. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 21 фев 2025 21:47

tmanolov написа:

А, споко, за вас, бъдещите сини припоци, важно е “вечното” дерби. То ще зависи от мача на Тича, разбира се и съм го казал отдавна, а засега се радвайте, ме дори и счупеният часовник два пъти на ден показва точно време

Аз предател никога няма да стана! Предателите ги виждам и ги чета всеки ден по форумите като този! Моя баща ме е възпитал в синята идея и за мен тя ще си остане най-святото нещо!!!! Но хора, които правят всичко възможно да спъват отбора - не ги разбирам! Спряха на някои кранчето с благинките и те откачиха!!!! Когато обичаш наистина нещо, ти пречиш ли му???!!! Така че всички тези предатели да вървят на ..... знаеш къде!!!!! Само Левски! И доколкото разбирам ти не се радваш днес, преди една седмица, преди още една? И защо? Защото Левски на омразния ГЪЗ бил БИЛ!!!! Ау, каква трагедия!!!!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 фев 2025 21:54

Serafim написа:Честита победа, как играхме? Гледам бая пропуски сме имали, особено на Сангаре една-две по-фрапиращи. Добре ли водехме мача, като цяло или треперене? Или пък Сираков и този мач е купил на Веласкес?

Уговорено тото, цирк Буш , срамота цял мач!
Само се чудя защо тези в синьо, правеха доста често ебати зверската висока преса :?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 фев 2025 21:58

vlong написа:Донякъде и една песен -Има дни,има дни ,когато не върви.
Е,срещу Разград ни вървеше.

Има дни, има дни, в които не върви...беше текстът.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 фев 2025 21:59

Kotooshu написа:
Serafim написа:Честита победа, как играхме? Гледам бая пропуски сме имали, особено на Сангаре една-две по-фрапиращи. Добре ли водехме мача, като цяло или треперене? Или пък Сираков и този мач е купил на Веласкес?

Уговорено тото, цирк Буш , срамота цял мач!
Само се чудя защо тези в синьо, правеха доста често ебати зверската висока преса :?

Ясно, връщат ни за това, че ударихме Х във Варна. Нищо, че треьнорите са други. То май и собственика на Спартак.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 фев 2025 22:01

tmanolov написа:А, споко, за вас, бъдещите сини припоци, важно е “вечното” дерби. То ще зависи от мача на Тича, разбира се и съм го казал отдавна, а засега се радвайте, ме дори и счупеният часовник два пъти на ден показва точно време

Ако бием Морето то ЦСКА-София ни ляга и обратното? И какъв им е кяра на Морето? Кажи да знам, направо слагам на мача с ЦСКА-София след това.

Върни се в “Левски”