Купа на България: Левски (София) - Дунав (Русе), Събота от 16:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България: Левски (София) - Дунав (Русе), Събота от 16:00 ч.
Този сезон лично ще го запомня само с едно полувреме срещу Славия и мача с числото в Бистрица. Хайде да прибавим и мача в Надежда.
vvessel написа:Кога ще сменят и Колев, че е трагичен.
А Дунав почнаха да лежат още от началото на второто полувреме. Иначе играят по-смислено от нас.
Да е само Колев, ще го преглътнем. Ще видиш как сините ще заиграят (ганкиното) след като вземат и другата перла от Крумовград – Серкан не знам кой си.
groti написа:Не си честен. Тия играчи бяха износили цял сезон без смяна защото нямахме резервна скамейка. Иначе да напомням ли - Пацо беше низвергнат от свои дори тъй като загубихме десетина и повече точки заради негови отигравания. Петри беше напускащ. Роналдо го плюеха постоянно. Отделно имаше един интригант -8 който в половинката мачове откровено бойкотираше отбора.
Ами ето ги и смените в мача и прецени тогава имал ли е Кольо играчи, нямал ли е.
Асен Митков 68' Дарлан Мендес
Роналдо Сезар 68' Марин Петков
Андриан Краев 77' Илиян Стефанов
Уендерсон Цунами 85' Патрик-Габриел Галчев
Асими Фадига 85' Асен Чандъров
То като мине време бързо се забравят лошите неща, но за мен Кольо е един от най-слабите треньори водели Левски толкова дълго време. Ще видим дали Генчев е по- зле ако остане и пролетта, въпреки че май не ми се ще много да го проверяваме по този начин.
groti написа:Алеле майко мач. Пожелавам си за Коледа ново ръководство и треньор.
Нов треньор се очертава май. Ръководство няма как. Кой специалист обаче ще е свободен за да се навие.
ikar написа:Този сезон лично ще го запомня само с едно полувреме срещу Славия и мача с числото в Бистрица. Хайде да прибавим и мача в Надежда.
А миналия с какво ще го запомним - с калитар ските победи в ЛК? Друго? А и отпадането от Хебър - скоро не помня подобен позор. Няма нужда да се пипа Генчев, проблемът е в г.з. А Генчев е путьо - има едни разкази за него, но ще ги спестя засега
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Също смятам че не е нужно смяна на треньора. Но не трябва да си затваряме очите при тази слаба игра.
-
Отвратителен мач, като поне половината през този полусезон.
Наистина " в играта" ни държат статичните положения.
Но и те ще са до време.
Смяна на Генчев не би трябвало да е на дневен ред.
Като точков актив мисля, че сме "най-добре", ако вземем есенните полусезони в последните 5 г. :?
Но горчилката от няколко загубени точки, остава.
Нека се проведе още една подготовка и селекция, за да можем да съдим от база - време.
Сякаш Генчев мааааалко клекна в последните мачове, като спря да излиза с двама Ц.Н. и "свалихме топката на земята".
Да видим, дали ще може до край да завърши еволюцията, като смени схемата, или поне начина на ИГРА И МИСЛЕНЕ.
Наистина " в играта" ни държат статичните положения.
Но и те ще са до време.
Смяна на Генчев не би трябвало да е на дневен ред.
Като точков актив мисля, че сме "най-добре", ако вземем есенните полусезони в последните 5 г. :?
Но горчилката от няколко загубени точки, остава.
Нека се проведе още една подготовка и селекция, за да можем да съдим от база - време.
Сякаш Генчев мааааалко клекна в последните мачове, като спря да излиза с двама Ц.Н. и "свалихме топката на земята".
Да видим, дали ще може до край да завърши еволюцията, като смени схемата, или поне начина на ИГРА И МИСЛЕНЕ.
vvessel написа:groti написа:Не си честен. Тия играчи бяха износили цял сезон без смяна защото нямахме резервна скамейка. Иначе да напомням ли - Пацо беше низвергнат от свои дори тъй като загубихме десетина и повече точки заради негови отигравания. Петри беше напускащ. Роналдо го плюеха постоянно. Отделно имаше един интригант -8 който в половинката мачове откровено бойкотираше отбора.
Ами ето ги и смените в мача и прецени тогава имал ли е Кольо играчи, нямал ли е.
Асен Митков 68' Дарлан Мендес
Роналдо Сезар 68' Марин Петков
Андриан Краев 77' Илиян Стефанов
Уендерсон Цунами 85' Патрик-Габриел Галчев
Асими Фадига 85' Асен Чандъров
То като мине време бързо се забравят лошите неща, но за мен Кольо е един от най-слабите треньори водели Левски толкова дълго време. Ще видим дали Генчев е по- зле ако остане и пролетта, въпреки че май не ми се ще много да го проверяваме по този начин.
КолЮ е смес между Гуардиола и Анчелоти, сравнен с Генчо.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Само не знам дали Генчев наистина си вярва на оправданието, че имало подценяване и затова отбора е играл така. Ако е сериозен и наистина вярва в това, значи изобщо не знае къде се намира и какви ги върши.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
До колкото знам Генчве е изпуснал съблекалнята, вътре са на групи и нямат респект към треньора. Генчев е пътник, но истинският проблем е некадърното и крадливо ръководство.