efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Събота от 15:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Събота от 15:00 ч.

Мнениеот Serafim » 30 ное 2024 19:57

Генчев каза ли, че е доволен от мача, от старанието на футболистите, които са изпълнили това, което са тренирали и са контролирали играта и само е било въпрос на време да вкарат първия гол?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 ное 2024 21:19

Никаква файда няма от отбори, като Враца. Тия нещастници от третата минута на мача лежаха и бавеха, удряха лакти на нашите футболисти, а съдията беше бездарен! Чистото игрово време за първото полувреме е не повече от 15 минути.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 ное 2024 21:42

groti написа:Аз все си мисля, че основната причина да победим и днес, пък и за по-добрите 10 минути срещу Локо Сф, е че вкарахме халф. С тъпата схема на Генчо няма да стане. Трябва разиграващ халф. Мислович с 3 пипания на топката 2 пъти извежда в коридор. Представям си ако физкултурникът не му беше съсипвал формата последните 4 месеца. Тоя треньор е по-зле и от предния.

Схемата не е тъпа... Просто Генчев не я използва правилно. Никой кадърен треньор не налага 3-5-2 с изсипани топки. Второто полувреме като влязоха малко по-технични футболисти и свалиха топката на земята се видя промяна. Но едва ли е било идея на Генчев. От инат и твърдоглавие ще продължи да налага същото поне до края на годината.
Има достатъчно играчи за по-техничен и комбинативен футбол. Този стил ала Крумовград не действа в Левски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 30 ное 2024 21:52

Всеки ден чета тук тази схема не е добра,другата е по,разположение на играчи ,този да е там ,другия тук,изсипани топки не са подходящи,трябва да се прави Еди какво си.
Съгласен съм ,че трябва да се критикува ,ама такива категорични изказвания с мъдри съвети би трябвало да сте го учили този занаят.Така ли е?
Схеми,теми,бохеми,аз виждам,че няма здрав колектив,няма водач,няма ред и дисциплина,няма самочувствие,няма себераздаване.Това е важното в Бг,другото със схемите ще го търсим в Европа.
В началото бях проГенчев,сега съм против
САМО ЛЕВСКИ!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 30 ное 2024 21:59

vlong написа:Всеки ден чета тук тази схема не е добра,другата е по,разположение на играчи ,този да е там ,другия тук,изсипани топки не са подходящи,трябва да се прави Еди какво си.
Съгласен съм ,че трябва да се критикува ,ама такива категорични изказвания с мъдри съвети би трябвало да сте го учили този занаят.Така ли е?
Схеми,теми,бохеми,аз виждам,че няма здрав колектив,няма водач,няма ред и дисциплина,няма самочувствие,няма себераздаване.Това е важното в Бг,другото със схемите ще го търсим в Европа.

Общо взето съм съгласен, но ние сме си Българи.. всичко ни е ясно! Равностоен мач, двата тарана са пълна щета и да сме честни, просто са тежко лимитирани. Стоянов и другото момче от Враца Смоленски спокойно могат да играят при нас, и от двамата си лъха на футбол. От нашите мога да кажа хубави неща за Марин и смените!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 ное 2024 22:53

Има и друг ракурс.
"Тараните" излязоха, когато ония каталясаха и изплезиха езици. Тогава влязоха пъргавите ни футболисти, които не играят с гръб към вратата и врачански ръгльовци не знаеха какво да правят.
Къде е Джемили?

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 30 ное 2024 23:16

ElCapitan_Puyol написа:
NOMER14 написа:
ElCapitan_Puyol написа:Тоя Стефанов замалко да направи пропуска на века...

Тя влезе още след първия му удар.

Ама така ли се прави ? Вместо да скъса мрежата с мощен шут, той едва едва я чукна, като така даде шанс на вратаря, едва я добута. 30-40см да беше по назад с тоя хилав удар и вратаря щеше да я избие от голлинията.

А Колев или Сангаре какво щяха да направят в тази ситуация.....?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 ное 2024 23:36

veni__85 написа:
ElCapitan_Puyol написа:
NOMER14 написа:
ElCapitan_Puyol написа:Тоя Стефанов замалко да направи пропуска на века...

Тя влезе още след първия му удар.

Ама така ли се прави ? Вместо да скъса мрежата с мощен шут, той едва едва я чукна, като така даде шанс на вратаря, едва я добута. 30-40см да беше по назад с тоя хилав удар и вратаря щеше да я избие от голлинията.

А Колев или Сангаре какво щяха да направят в тази ситуация.....?

Те нямаше да са там.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 дек 2024 00:29

W84me написа:Никаква файда няма от отбори, като Враца. Тия нещастници от третата минута на мача лежаха и бавеха, удряха лакти на нашите футболисти, а съдията беше бездарен! Чистото игрово време за първото полувреме е не повече от 15 минути.

По този критерии групата трябва да остане с осем отбора
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2024 06:12

vlong написа:Всеки ден чета тук тази схема не е добра,другата е по,разположение на играчи ,този да е там ,другия тук,изсипани топки не са подходящи,трябва да се прави Еди какво си.

Оф, ай пак... Това, като напишете "Европа", обиждате само вас си и учителя ви по география. Много ясно, че схема и тактика има значение. У европата, vlong, за последно имахме успех баш с тактика и схема, включваща ляво крило (Жо), дясно крилце (Дани Младенов), колче в атака (Гарра) и захранваща класическа десетка отзад (Дарко). И така надигравахме шведци, франсета и белгийци.
"Левски" играе с класическа постройка на две крилца и колче между тях от не знам кога. Не е срамно. Това, че е изпробвано и работи. Костов също играеше с класически крилца и колче. Но според мен му трябваше голямо лошо негро за колче, а не елегантен и лек нападател. С това разполагаше, това използваше. 3-5-2... Обичам Калчото. От години. Фен съм на Милан. Аз големият им противник - Ювентус - толкова импотентен в атака не знам от кога не съм ги гледал. В добрите стари времена, атаката на Юве се е отличавала с експлозивност, мачкане. А сега едно гнъсене, едно набикаляне на наказателното. Много им е сложен футбола. И айде това е калчото. Тук е България. Имаш колко отбора? Три? Другото е плява. Тази схема... Тя просто няма как да изпълни мотото "сините в атака". За Крумовград, ок. На тях им трябва печеленето на точки и оставянето в групата. Но...

За мача... Победителите не ги съдят. Честита победа. Стратегически изключително важна победа.

Върни се в “Левски”