ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00
Ще излъчват ли някъде пресконференцията на Костов преди мача? Гледам сайта на клуба, ФБ страницата на клуба, ама кОр? 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Ще излъчват ли някъде пресконференцията на Костов преди мача? Гледам сайта на клуба, ФБ страницата на клуба, ама кОр?
https://www.facebook.com/dsport.bg/vide ... 847007278/
1914.1902 написа:TristaNNN написа:Ще излъчват ли някъде пресконференцията на Костов преди мача? Гледам сайта на клуба, ФБ страницата на клуба, ама кОр?
Благодаря. Аз докато го видя, тя свършила.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- bilyaletdinov
- Контакти:
TristaNNN написа:1914.1902 написа:TristaNNN написа:Ще излъчват ли някъде пресконференцията на Костов преди мача? Гледам сайта на клуба, ФБ страницата на клуба, ама кОр?
Благодаря. Аз докато го видя, тя свършила.Дано нашите, де са решили да се върнат към аматьорщината, все пак я качат на запис.
Нямаш ли интерактивна телевизия? Сто процента я има в Спортал.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Благодаря. Просто бях напред-назад, а съм си свикнал преди мач, когато има пресконференция, да отворя сайта на клуба или страницата на Левски във ФБ през телвфона в уречения час, да сложа слушалките и воала. В метрото, през мултимедията на колата, където ме свари.
Явно съм се разглезил.
Явно съм се разглезил.

[offtopic]
[/offtopic]

Някой говореше да ходим на националния. Видя се, че дори пълният капацитет на този стадион не можем да разпродадем, поне засега.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
W84me написа:Някой говореше да ходим на националния. Видя се, че дори пълният капацитет на този стадион не можем да разпродадем, поне засега.
Трябва да се отбележи и неадекватното пускане на билети от клуба. Мисля утре няма да има билети.
Иначе аз съм да си играем мачовете на Герена когато можем. Това си е вкъщи и щом аз го усещам то и футболистите със сигурност го усещат.
- modor
- Контакти:
Влади Въргала написа:Аз Обичам Левски и утре няма да ползвам езика на Омразата!
1 - Македонците са хора като нас и наши братя. Политиците и чуждите слуги ни превръщат в кръвни врагове - Аз няма да стана инструмент на подлеците.
2 - Толкова трудно се събират 80 000лв.! Струваше ли си да ги дадем за псувни и заяждания на етническа основа? Всяка стотинка е жизнено важна за оцеляването на клуба. Вместо за глоби, парите могат да са истински полезни на отбора.
На стадиона има само една битка и тя е на терена. Истинската победа е там. Така правят силните. А на трибуните сме ние, тези които Истински Обичаме Левски!
Всичко друго е простотия, безсилие, злоба и пропаганда...
Ако обичаш Левски, забрави езика на омразата!
(Споделям всичко това, давайки си сметка, колко ще ми е трудно да не "изригна" и да си "отпуща" душата..., но за мен Левски е по-важен, защото - ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!
PS. И да не забравяме, че 1944г., с тези хора бяхме една държава и голямата част от тях бяха фенове на Левски!

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Влади Въргала написа:Аз Обичам Левски и утре няма да ползвам езика на Омразата!
1 - Македонците са хора като нас и наши братя. Политиците и чуждите слуги ни превръщат в кръвни врагове - Аз няма да стана инструмент на подлеците.
2 - Толкова трудно се събират 80 000лв.! Струваше ли си да ги дадем за псувни и заяждания на етническа основа? Всяка стотинка е жизнено важна за оцеляването на клуба. Вместо за глоби, парите могат да са истински полезни на отбора.
На стадиона има само една битка и тя е на терена. Истинската победа е там. Така правят силните. А на трибуните сме ние, тези които Истински Обичаме Левски!
Всичко друго е простотия, безсилие, злоба и пропаганда...
Ако обичаш Левски, забрави езика на омразата!
(Споделям всичко това, давайки си сметка, колко ще ми е трудно да не "изригна" и да си "отпуща" душата..., но за мен Левски е по-важен, защото - ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!
PS. И да не забравяме, че 1944г., с тези хора бяхме една държава и голямата част от тях бяха фенове на Левски!
Сега сериозно. Напълно подкрепям. Дано феновете го послушат.
Но едва ли някой ще чуе призива му, поради простата причина, че тълпата прави хората да се поддават на моментните емоциите и да вършат глупости. Лумпените макар и малцинство ще подпалят целия стадион с глупостта си и вероятността от наказание е по - голяма от това да ни се размине такова. Дано да греша.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Само Левски и победа. Дано глупавогрозните не докарат някоя глоба за любимият ни тим!
110 години любов!