koisa написа:Направо се излагаме с този състав...
С кое се излагаме? Аз като фен не искам да правим тея ловешки припоци шампиони.
Добра дума от Беройските боклуци чул ли си, затова че сме ги направили шампиони?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
koisa написа:Направо се излагаме с този състав...
veni__85 написа:koisa написа:veni__85 написа:Точно, ако загубим от Лудогорец , няма да играят, защото тогава ще ги пазим за баража и няма смисъл да ги рискуваме. Ако имаме някакъв шанс за третото място може да рискуваме, иначе няма смисъл.
Ако не бием Лудогорец няма да имаме никакъв шанс за третото място. Дори равен да направим и да настигнем Числото. Нима очакваш, че Локо Пд, които не играят за нищо ще се хвърлят да бият Числото ли?
Еми аз това казвам, ако не бием Лудогорец трябва да пазим Цунами за баража и да не играе срещу тирето.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
bilyaletdinov написа:koisa написа:Направо се излагаме с този състав...
Добра дума от Беройските боклуци чул ли си, затова че сме ги направили шампиони?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
alexdb написа:koisa написа:alexdb написа:koisa написа:Направо се излагаме с този състав...
Какво му е на състава? Да видим дали Топчо няма да играе в 3-5-2. Ще бъде интересно.
Ами без Краев, Уелтън, Роналдо за какво ще играем? Направо си е излагация.
При 3-5-2 Краев като какъв точно ще ти играе?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Drunken_Master написа:bilyaletdinov написа:koisa написа:Направо се излагаме с този състав...
Достойно момче... Не случайно е от форума на Ювентус. ;)
Там сите са таквизи, помня ги добре.
tmanolov написа:Аз едно нещо не разбирам - рев за млеката, колко били скапани тези бразилци и им изяли хляба и т.н. Сега ви се дава шанс да гледате млеката - пак рев. Що тъй?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz, suni, tmanolov, VDP и 16 госта