efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 17:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 17:30

Мнениеот vvessel » 12 ное 2022 20:23

levskarcheto96 написа:Мъри трябва да престане с тази глупост да дава капитанската лента на вратари или вратарят да е от школата задължително. Това е абсолютно малоумен инат. Зимата задължително нов вратар и да се дава лентата на най-опитните играчи, не на някакъв пикльо, на когото всеки удар към вратата му е гол...

То това само да му беше малоумния инат, с мед да го намажеш. Ами под теб един колега пита за Галчев. Това също според мен е резултат на същия малоумен инат. Ами тъпото и упорито пускане на Роналдо титуляр всеки мач. Както и оставянето резерва на Петков и в последствие пускането му като нападател. Краев също можеше да е пейка някой друг мач, обаче навикът си е втора природа.
Дано след това фиаско му дойде акъла, ама съм скептично настроен.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 ное 2022 20:25

Michael_Buble написа:
vvessel написа:Гледам все говорите че нямало пари. На бас, че футболистите на Славия взимат по-ниски заплати от тези на Левски. А ни бият където ни хванат. До пари ли е?

Искам да те попитам: на теб харесва ли ти как играят Славия?
Ти би ли заменил 11 -торката на Славия с тази на Левски?

Как играят? Ми имат повече победи от нас, по-напред в класирането са, че и два пъти си ни биха. В този мач имаха три-четири смислени атаки, срещу две за нас. Вкараха си и необходимото количество голове, че да бият.
А ние бродираме ли бродираме и явно целта е да видим колко пъти може наш играч да прехвърли стадиона. А от нашата единайсеторка лично аз бих запазил само Сонко. Не защото е някакъв титан, защото и той наполседък взе да се дъни, ама е единственият дет може да бъде продаден някъде.
Последна промяна от alexdb на 12 ное 2022 20:29, променено общо 1 път.

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 ное 2022 20:26

Michael_Buble написа:
vvessel написа:Гледам все говорите че нямало пари. На бас, че футболистите на Славия взимат по-ниски заплати от тези на Левски. А ни бият където ни хванат. До пари ли е?

А на теб харесва ли ти как играят Левски?
По-скоро бих разменил треньорите. Треньорът на Славия видимо знае какво прави.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 12 ное 2022 20:33

Мъри е единствения човек в Левски, на когото имам пълно доверие за парите, които оставям. А те не са никак малко. Преди мача с Локо ПД 170лв в магазина и 27 за билет(всъщност 21, защото имам отстъпка от златната карта).
Тоест почти 200лв.
Другият месец възнамерявам да си подновя картата(още 200лв)
Ако изгоните Мъри с глупостта си, аз съм дотук. И според мен поне още 60-70% от левскарите.
Само от мен са около 1000 лв на година. Не знам вие с какви хора говорите, но абсолютни всички мои приятели левскари мислят по същия начин.
Ако няма нов собственик, без приходите от нас, догодина отбора е при аматьорите.
Успех на разбирачите!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 ное 2022 20:36

Някои си мислят, че ЕДИН нападател тип "таран" ще реши проблемите ни в нападение. Няма как да стане. Крилата също са нападатели, но това не ни пречи да сме ялови в нападение въпреки всички създадени положения. Ако нападателя е като крилата ни ялов, резултата ще е същия.

Мъри да се концентрира върху качеството на играта, особено на креативните ни футболисти и резултатите ще дойдат.

П.С. Малоумно е да се мисли за оставка на Мъри, камо ли да се каже на глас. Проблема е в главите на футболистите му.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 12 ное 2022 20:41

vvessel написа:
Michael_Buble написа:

А на теб харесва ли ти как играят Левски?
По-скоро бих разменил треньорите. Треньорът на Славия видимо знае какво прави.

Пиша го най-добронамерено и моля те не се обиждай, но разсъждаваш еднопланово.
Обърни внимание тези играчи на Славия колко години играят заедно в 80% от ядрото си. Също и Загорчич колко време ги е тренирал.
Мари разполага с този отбор от 8-9 месеца и то в една много лимитирана като бройка група
И, уверявам те, парите не са много по-високи при нас.
Точно след една година и с малко по-голяма дълбочина състава този отбор на Славия ще го бием с три-четири гола разлика. Мое мнение!
А ако в момента Загорчич дойде при нас, точно след пет мача ще го изгонят с камъни заради грозен стил на игра.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 12 ное 2022 20:42

realno написа:(...)Малоумно е да се мисли за оставка на Мъри, камо ли да се каже на глас. Проблема е в главите на футболистите му.

В тоя ред на мисли: при предишния му престой в "Левски" едно от първите неща, които бяха предприети, беше назначаването на психолог, който да работи с футболистите. Дали не е време да се помисли за това и сега?
Само "Левски"!

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 12 ное 2022 20:44

Славия знаеха какво искат да направят и го постигнаха. Ритнаха три пъти във вратата и вкараха три гола. Точна като предишния мач - същата цел и тактика. Абе, бай Галин да те бие два пъти за един месец е несериозно. Треньорите трябва да си помислят как с тези ограничени и предсказуеми футболисти, Славия ни бие на всеки стадион.

За следващия мач може и вратар да вземем. Тука имаше някакви диван-коментатори дето се кълняха в това момче. Всичките голове били неспасяеми...ми то за него всички удари са неспасяеми.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 12 ное 2022 20:54

Kво става ??? Докога тези смешници ще ни правят за смях на Герена ? За последните 3 години имаме 3 домакински загуби от тия нещастници, това нормално ли е ? Да даваме храна на онази свиня после да прави заглавията в халипарските спортни ''медии''.. Да разправя как чаршафа му бил съществувал за да бие Левски,,Тоя филм с палачинката през второто полувреме срещу дебелия го гледахме преди 2 години. Този анимационен герой Заги му направихме цялата кариера, той, ако можеше да избира сигурно щеше да иска да играе срещу Левски всяка седмица, еби му майката..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 ное 2022 20:55

alexdb написа:Такава серия от мачове без победа нямаме 70 години. Както върви, вероятно ще постигнем абсолютен рекорд в тази насока в следващите мачове. Е, докога с търпението?

По времето на бай Дельо и "тренировките" преди финала за Купата нямаше ли повече мачове без победа?
Също при Топчо. При Гонзича, при Тодоров? Може да бъркам за последния.

Върни се в “Левски”