efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 20:30
Страшни мрънкачи, страшни неможачи. Чак ми е неудобно, че сред левскарите има такива.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Не съм казал такова нещо, говоря по принцип за съдиите. Чистото игрово време е много малко в България, поне да компенсират с продължения. Като сте на кафенце, питай го за един фал дето свири на Марин Петков, а фала е срещу него.
Че играчите на Септември в края на мача се търкаляха като заклани две мнения няма, но за жалост това е част от играта.
Относно чистото игрово време, това могат дебелите глави във ФИФА и УЕФА да помислят за лека корекция в правилата например, 45мин. полувреме, но да е имало примерно 30мин чисто игрово време ако няма толкова да се играе докато бъде достигнато.
Обещавам ти, че за този файл срещу Марин Петков ще го питам.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
alexdb написа:Testa_di_Legno написа:Ясно е, че ще се акцентира върху безидейното ни нападение, но нека отчетем, че ударихме 4 греди в мач, от който реално я се изиграха 60 минути, я не, а останалото беше лежане и размотаване, (за кой ли път) услужливо допуснато от реферите...
Ай сега съдията виновен, че тия не могат да уцелят вратата.
Съдията не е виновен, че нашите не могат да уцелят вратата, но носи определена вина за това, че противникът безнаказано направи така, щото в една трета от времето не се игра футбол - а ние мръзнахме на стадиона (наливайки пари в касата на "Септември"), за да гледаме именно този спорт, а не упражнения по актьорско майсторство от юношата ни Кабов и неколцина други. Сега, да не ги оправдавам левскарчетата, хеле пък и аз никога не съм играл организиран футбол, но все си мисля, че пък не е чак толкова лесно да се поддържа темпо и игрови ритъм, да се проявяват фантазия и креативност и да се демонстрира добра техника при такива условия...
Другото си го знаем: съставът ни просто не е достатъчно "комплектован" (или както там се изразяват разбирачите), сиреч на отделни позиции въобще нямаме играч, пък на други имаме по един, който е без алтернатива, като при това тия, на които се разчита най-много, изглежда не са в добра спортна форма... Все пак, като ще губим, нека е в нормално и по правилата изиграни футболни мачове, а не в подобни спектакли на духовната беднота и интелектуалната оскъдица.
Само "Левски"!
Аз се чудя в колко още отбора от А група е пълно с наши некадърни юношки, готови да си оставят дроба на терена. По принцип няма нищо лошо в това, но злобата на някои от тях е просто покъртителна.
Поведението на Кабов днес беше отвратително.
Щом на страничен наблюдател като мен ми се наби в очите смятай.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Поведението на Кабов днес беше отвратително.
Аз очаквах золуми и от вратарчето, но той се държа.
W84me написа:Страшни мрънкачи, страшни неможачи. Чак ми е неудобно, че сред левскарите има такива.
Е такива коментари на new левскари много ме кефят.
Сори пич, но истинските фенове на Левски винаги са били претенциозни към показаното от отбора.
Само да ти припомня една случка от миналото на истинския Левски. Левски играе КЕШ с Реал Мадрид. Но стадионът пълен наполовина - което го пиши празен за мач от такава величина. Причината? Срамна загуба дни преди това от Тракия с 4:0.
Оттам насетне ти си мисли и си прави изводите кое, какво, как и защо Левски беше Левски.
alexdb написа:W84me написа:Страшни мрънкачи, страшни неможачи. Чак ми е неудобно, че сред левскарите има такива.
Сори пич, но истинските фенове на Левски винаги са били претенциозни към показаното от отбора.
Само да ти припомня една случка от миналото на истинския Левски. Левски играе КЕШ с Реал Мадрид. Но стадионът пълен наполовина - което го пиши празен за мач от такава величина. Причината? Срамна загуба дни преди това от Тракия с 4:0.
Оттам насетне ти си мисли и си прави изводите кое, какво, как и защо Левски беше Левски.
Моят първи мач на Левски е през 98-ма година, не знам от кои нови левскари съм. Иначе за Реал Мадрид, явно и тогава са били същите левскари като сега, 50% плява.
W84me написа:alexdb написа:W84me написа:Страшни мрънкачи, страшни неможачи. Чак ми е неудобно, че сред левскарите има такива.
Моят първи мач на Левски е през 98-ма година, не знам от кои нови левскари съм. Иначе за Реал Мадрид, явно и тогава са били същите левскари като сега, 50% плява.
Млад и зелен си Варна. Моят първи мач на стадиона е преди повече от 40г., а онзи гол на Барзов дето се дискутираше тук съм го гледал по телевизията, помня последните мачове на Павката Панов, не знам защо му викаха пачата, нека Дамянката каже, он е по-дърт.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- modor
- Контакти:
RivasAmador написа:W84me написа:Jordan1914 написа:Това подобие на отбор ,тази седмица се подигра с най -велииките фенове в България! Край!Стотинка няма да получат повече от мен!Това не е нормално!
Голяма логика вкарвате. Какво общо имат неможачите в отбора, че да спрете да давате пари, за да го има Левски? Като го няма Левски, по-добре ли ще ви е ?
Даването на пари , пълненето на стадиони , купуването на артикули и т.н. зависи предимно от резултатите. Така е в България. Ако не си го осъзнал още.......
С такова мислене никога няма да се оправим. Много е лесно да се каже - нема им стъпим на тия! Нема да помагам вече не клуба. Някой вече почнаха да гонят и Мъри. Нищо че ако не беше той сега нашия клуб нямаше да го има. Бай Ганя левскаря си казва "тука е така" и се предава.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.