efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Неделя от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Неделя от 21:00

Мнениеот glarus_ds » 28 авг 2022 23:34

alexdb написа:
glarus_ds написа:
alexdb написа:
glarus_ds написа:
Dust написа:
alexdb написа:За какво? Той дори не е закачил лайнара.

Хубаво е човек да бъде и обективен.
Играча на Ботев влезе остро, това ли му беше работа на Сонко да посяга да го рита при спряла игра.
Дали е успял да го ритне, може да е минимално, но да.

При спряла игра ли? Кое е спряно, я обясни?

При топка в тъч играе ли се?

В момента на контакта между Сонко и зеления, топката е в игра. Нямало е съдийски сигнал,е играта да е спряна. След този контакт, който и аз не съм убеден, че го имаше, топката излезна в тъч

Какъв сигнал да е имало? То сигнала идва после и в случая беше за тъч. За топката май си прав, че още не е излязла, но ако има контакт той е извън игралното поле, което е очевидно. Я сега ме светни как коресондира това с правилото за изпълнение на наказателен удар от мястото на нарушението? Извън игралното поле ли трябва да бъде според теб?

Очевидно си много афектиран от червения картон, много глупав при това, и аз бях, ама бързо ми мина. По-горе коментирах, че отсъждането беше наистина погрешно, но явно не си прочел. Няма да се повтарям, Само Левски
CHELSEA

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 28 авг 2022 23:34

alexdb написа:
olimpi написа:Добре че срещу тези катъри се оттървахме без контузии. Безумен напълно заслужен картон на Сонко, нищо че нямаше онтакт, ако беше го закачил с бутоните щеше има кръвчица. Поредна чиста мрежа, но малкия нямаше и работа де. Не можем да си вкраваме положенията. А последно, дано съдиите и ВАР са толкова прецизни и срещу боксьорите от другите отбори.

А за безумното и умишлено влизане на зеления в стил "шейната на Греков" да кажеш нещо? То топката вече не беше в Сонко като тоя взе да ляга без никакво намерение да играе с топката която беше някъде си вече

Ами онзи си влезе като шиле, не са катъри шилшета са. Така контузиха Боби Цонев преди две години, явно така ги тренират там или са им корави репите. Още като влезна този национал се Фърли на кило кръв и метър кожа + симулациите.

Но Сонко посегна, поне да му беше стъпил на врата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 28 авг 2022 23:38

kempesmario написа:Чиста дузпа за Левски и червен за вратаря. Хваща го за крака и ВАР БАР Нищо. Обаче вар веднага сигнализира на Сонко положението ? . Мразя отбора на ботев враца , защото не играе така с хъс и себераздаване срещу оранжевият припок.

И за мен това беше чиста дузпи, но ВАР го прегледаха рутинно с отрицателно становище. Коментаторът пък се прави,че не го вижда и дума не обелва за потенциална дузпа.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 28 авг 2022 23:45

Plamen_i00 написа:
kempesmario написа:Чиста дузпа за Левски и червен за вратаря. Хваща го за крака и ВАР БАР Нищо. Обаче вар веднага сигнализира на Сонко положението ? . Мразя отбора на ботев враца , защото не играе така с хъс и себераздаване срещу оранжевият припок.

И за мен това беше чиста дузпи, но ВАР го прегледаха рутинно с отрицателно становище. Коментаторът пък се прави,че не го вижда и дума не обелва за потенциална дузпа.

И аз мисля, че по-скоро имаше нарушение в тази ситуация, обаче това е работа на ВАР! Личното ми мнение за този неизвестен рефер е, че се справи добре с мача, обаче от ВАР има какво да се желае :D
Но най-много има какво да се желае от нападателите на Левски, които можеха днес да вкарат 5-6 гола при по-прецизни пасове и удари
CHELSEA

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 авг 2022 23:46

Plamen_i00 написа:

Ми хващане за крака на футболист в наказателното поле няма какво друго да е освен дузпа. Ама нашите съдии и тия от ВАР така някак си много свободно интерпретират правилата по свое усмотрение. Ако ги питаш ще ти обяснят, че то не влияе на играта, ама топката вече не е в Кръстев и т.н. А в правилата няма уточнение, че ако противник те хване за крака, ама топката не е в теб не е нарушение :). То по тая логика може да се интерпренира и, че ако някой дойде и те ритне на другата част на терена това не е нарушение.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 28 авг 2022 23:55

Има ли ситуация в България при която съдията да бъде извикам и да не се съгласи с вара. Това е няквакво не писано правило.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 29 авг 2022 00:01

icemanbg33 написа:Има ли ситуация в България при която съдията да бъде извикам и да не се съгласи с вара. Това е няквакво не писано правило.

По принцип не само в България, а навсякъде е така. С малки изключения сигурно, но аз поне не съм виждал до сега съдия да иде да гледа и да не си промени решението. Което е нелепо като цяло и е голям пропуск на цялата система ВАР, защото се губи доста време за нещо, което е ясно, ако е така, може директно вараджиите да кажат на съдията какво да отсъди. Не знам, ама нещо не е наред с тази система ВАР
CHELSEA

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 авг 2022 00:04

icemanbg33 написа:Има ли ситуация в България при която съдията да бъде извикам и да не се съгласи с вара. Това е няквакво не писано правило.

И аз не си спомням такава ситуация. Обикновено по-опитни съдии, викат по-неопитни за глупости и ги принуждават да отсъдят това или онова.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2022 00:16

W84me написа:Абсолютно никакъв смисъл от такива мачове. Враца и още 4-5 отбора са пълнеж за Ефбем ти лигата. Първо футболистите ни не могат да подходят сериозно и второ - не може да се види колко зле сме всъщност...

ИМА, ИМА смисъл.
Целта на тези отборчета е да контузват наши футболисти или да им изкарват червени картони.
Единият мангал не успя да контузи Филип, но другият, явно надъхан парично от близък СИ град, изкара ЧК на Сонко.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 29 авг 2022 01:02

W84me написа:

И аз не си спомням такава ситуация. Обикновено по-опитни съдии, викат по-неопитни за глупости и ги принуждават да отсъдят това или онова.
Има, но не спомням мачовете. Тъпаков в България не си промени решението на един мач, а в ЕКТ Дж. Чакър не си промени решението и зачете гол с ръка:
https://www.youtube.com/watch?v=MIGpvGMNmXE
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”