efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
kempesmario
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Събота от 21:00
здравко димитров е най големият изрод.
-
icemanbg33
- Контакти:
Искрено им пожелавам да изпаднат на славистите. Това да подкрепяш такъв антипатичен отбор не заслужава никакво уважение.
kempesmario написа:здравко димитров е най големият изрод.
Аз по-некадърен футболист не съм виждал в Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
alexdb написа:Да разполагаш с Божинов, да губиш в резултата, да нямаш нападател и да го държиш на пейката за мен си е глупост от Живко Миланов.
И аз не го разбирам това. Толкова ли не може да изкара 5-10 минути ебаси... Както и да е, само Левски!!
Волен Чинков е един от любимците на микренското таласъмче.
-
icemanbg33
- Контакти:
tiamat написа:alexdb написа:Да разполагаш с Божинов, да губиш в резултата, да нямаш нападател и да го държиш на пейката за мен си е глупост от Живко Миланов.
И аз не го разбирам това. Толкова ли не може да изкара 5-10 минути ебаси... Както и да е, само Левски!!
Проблем не ни е нападателя. Проблем е, че всичките ни положения са удари извън наказателното поле. И Кавани да имаме, няма да помогне.
Според Ж. Миланов футболистите дадоха максимума от себе си. И въпреки това да паднешн от СлаБия не говори добре за младите ни "надежди". Нещата не са добре.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Нямаш право да даваш 3 минути продължение, при положение, че второто полувреме, ако някой хване да засича, не се игра повече от 20 минути.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Да, на припоците им остана един червен еспадрил в г*за.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Ах, тази клета стара урва СлаБия .. Няма такива долни лакеи като тези бели нещастници, на които единствената им цел е да провокират и да бавят играта. Тотален антифутбол от слабия за пореден мач срещу Левски. Най-вече срещу Левски. Това подплатено с абсолютния червей к*рвата Волен Чинкоff нямаше до какво друго да доведе. Колкото и да е слаб Левски винаги ще има платени мърши, които да изливат комплексите на едни други мърши срещу клуба. Тежки клетви за малкия джендър ученик на Урсула и разбира се за свинята ВЦ. Дано пукне от холестерол.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard