Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски
Толкоз рев и зор за Боруков, че имам чувството, че става въпрос за футболист, който е нещо средно между Ибрахимович и Левандовски. А момчето е просто Миро Антонов 2.
- LoveAndPeace
- Контакти:
От един месец само за нападатели се говори. Робърта тук , Робърта там , Робърта го боли гърлото , гъза..... Боруков ще вземаме , някакъв Бари Уайт от Монтана ......
2 години един свестен бек не можем да намерим. 2 години!
Няма нормален отбор да не ни е ушил поне веднъж
даже и партизаните от Червен бряг се разписаха.
2 години един свестен бек не можем да намерим. 2 години!
Няма нормален отбор да не ни е ушил поне веднъж

-
- Контакти:
terata написа:Толкоз рев и зор за Боруков, че имам чувството, че става въпрос за футболист, който е нещо средно между Ибрахимович и Левандовски. А момчето е просто Миро Антонов 2.
Пфуу, най-сетне и едно такова мнение да прочета... Не че е лошо да се следят подобни футболисти и е вярно, че чат-пат се случва някое подобно провинциално откритие да се превърне в добър футболист за "Левски" - например Емо Ангелов, когото преди години взехме от "Черноморец" с долу-горе същите показатели като Боруков, пък се оказа хич нелош нападател... Все си мисля обаче, че клубът ни - пък бил той и в сегашното си окаяно състояние, - трябва да има малко по-високи критерии, когато се оглежда за попълнения. Та се чудя какво пък толкоз сме се вторачили в тоя младеж и какъв точно проблем си представяме, че ще решим, ако го привлечем на "Герена", при това - точно сега. От какво трябва да сме наистина впечатлени - от почетния му гол на празна врата срещу нас ли, или от някое от другите му (подобни) пет попадения за последния в класирането в Ефбет лигата?

Само "Левски"!
-
Аз не знам с какви скаути работим... Или май продължаваме с мениджърските игрички.
Баси, толкова ли е трудно да се обадят на Лусио ( Вагнер ) и Бардон, да се огледат и да препоръчат некви играчи, на съответни позиции от Лига 2 на Франция и долните дивизии на Бразилия ?
Не вярвам да откажат, ако трябва ще им дадът нЕкое евро после, ако хората се впишат в отбора.

Баси, толкова ли е трудно да се обадят на Лусио ( Вагнер ) и Бардон, да се огледат и да препоръчат некви играчи, на съответни позиции от Лига 2 на Франция и долните дивизии на Бразилия ?
Не вярвам да откажат, ако трябва ще им дадът нЕкое евро после, ако хората се впишат в отбора.

Съставът на Левски: 13. Николай Михайлов, 2. Алекс Петков, 3. Живко Атанасов, 41. Георги Александров, 6. Ивайло Найденов, 77. Илия Юруков, 28. Тома Даске, 22. Патрик-Габриел Галчев, 88. Марин Петков, 79. Мартин Петков, 17. Найджъл Робърта
Ето и резервите: 1. Звонимир Микулич (В), 12. Николай Кръстев (В), 66. Пламен Андреев (В), 4. Мартин Райнов, 8. Симеон Славчев, 9. Стивън Петков, 11. Здравко Димитров, 14. Матео Стаматов, 18. Насиру Мохамед, 27. Асен Митков, 45. Илия Димитров, 86. Валери Божинов, 99. Николай Арахангелов
ЛЕВСКИ ТВ ще предава на живо от 16:00 часа през приложението на "сините". Мачът може да се гледа и през браузър на : https://live.levski.bg/
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Гледах част от мача. Перфектно качество на картината. Тръгва нормално, но ми прекъсна ми два пъти. Но за сметка на това не ми хареса играта ни. Никаква идея и много ялови в атака, а защитата продължава да е дантела. И още куп слабости, но не ми се пише повече. Лъч светлина са Петков вкарал гола и Галчев.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Не съм гледал мача, ама като чета коментара за мача на Гонг май сме си взели някаква нова Божка. 

Така като гледам ще ни трябват поне 2-3 трансферни прозореца (и то добри) докато отбора заприлича на истински отбор. От тези играчи повече не може да се очаква. Ако ще 20 подоготовки да им води Славиша. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
До към 60-мин. стояхме добре след това се измориха, най-много му личеше на Галчев.
Малките Петкови трябва да се налагат заедно с Галчев,първото игра доста добре и със самочувствие.
Защитата е зле няма и халф който да задържи топката.
Малките Петкови трябва да се налагат заедно с Галчев,първото игра доста добре и със самочувствие.
Защитата е зле няма и халф който да задържи топката.
България има природни богатства,
А от колко време Стоянович им води подготовка?Това е проблемът на населението,че много бързо забравя.Цяла година чакаме дали ще оцелеем,сега вече искаме да мачкаме.Добър мач за мен,греда ,две много чисти положения,един отменен гол,който за мен е редовен.А това как ще коментирате
Освен състав от собствени кадри, Славиша Стоянович бе избрал и доста млади играчи. Средната възраст на "сините" през първите 45 минути бе 22 години и половина. Най-младият играч бе Марин Петков, който е на 17 години. Най-възрастен пък бе Николай Михайлов, който е на 32 години.
Освен състав от собствени кадри, Славиша Стоянович бе избрал и доста млади играчи. Средната възраст на "сините" през първите 45 минути бе 22 години и половина. Най-младият играч бе Марин Петков, който е на 17 години. Най-възрастен пък бе Николай Михайлов, който е на 32 години.
САМО ЛЕВСКИ!