mikata написа:shwepi написа:mikata написа:От нкп, тръста и ултрас Левски няма никакви призиви за купуване на картите
Съчиняват декларации.
Реално по добре да мълчат се тяхното в момента ще е анти реклама.
Поне тръста можеше

Тръста и НКП в момента

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:shwepi написа:mikata написа:От нкп, тръста и ултрас Левски няма никакви призиви за купуване на картите
Съчиняват декларации.
Реално по добре да мълчат се тяхното в момента ще е анти реклама.
Corwin написа:Смятам да заложа на сребърни карти аз.
Според вас дали намалението от абонаментната карта и от членската карта за фен магазина (например) се натрупва, или взимат предвид по-високото?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
LoveAndPeace написа:Греда![]()
за 9 карти ще ми вземат почти 50 лева доставки.
Сайта не позволява обединение в обща поръчка , а ако ги заявя до Фен магазина .....незнам дали ще ми ги дадат след като са издадени на други хора![]()
Идея ?
LoveAndPeace написа:Греда![]()
Сайта не позволява обединение в обща поръчка , а ако ги заявя до Фен магазина .....незнам дали ще ми ги дадат след като са издадени на други хора![]()
Идея ?
shwepi написа:LoveAndPeace написа:Греда![]()
Идея ?
През магазина ги взех накуп няколко модела СТАВА.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 79 госта