Мнениеот sinqkrepost1914 » 31 окт 2019 22:42
Това, което видях от стадиона изобщо не ми хареса. Някви баламски голове, плод на несвирени засади, нарушения и меки китки от вратарчето.. Алар е един охлюв, който е почти толкова неприятен за наблюдаване колкото и Мартинката в средата на терена. Стаси с изключително слаб мач, първото полувреме изобщо не се разбра, че играе. Второто също, чак докато не излезна сам срещу вратаря малко преди да го сменят. Мазурек май ше има да си го чакаме, ама е по-вероятно да го дочака някой друг отбор. ''Заместника'' на Мариани май го замества по-скоро чисто формално, но футболно е мнооого далеч. Паулиньо беше много деен.
Второто полувреме отново пълна апатия и един малко по-класен отбор си ни набутваше 2 гола без проблем. Отново спираме да играем, и то срещу слабак, с когото трябва да си оправим головата разлика.. До онази ситуация, в която изпуснахме на 3 пъти за 5 секунди да вкараме гол, не бяхме направили нищо хубаво цяло второ полувреме, освен някъв удар на Паулиньо, неточен.
Ако ви задоволява подобно представяне срещу Дунав, които са на ръба на фалита, значи може би сте подгряли със Витоша и Славия преди това. Едва ли там качеството е било по-различно.
И накрая. Добре съм, здрав съм, жив съм, нищо че бях на мача. За всички женчовци, на които им е било студено, но пък разпалено коментират във фб и форумите засади, нарушения, Робърта, дивизии, и коментаторите по диема. По-топло няма да става, а и не си спомням като времето беше 25 градуса, деня почивен и съперника дразнител, да имаше по 10 000 на стадиона ? С тия 1500 човека на мача нямате никво право да се правите на анализаторчета, камоли да се изхвърляте с поредните изтъркани иронийки. Смешни сте.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard