efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Арда (Кърджали) , Събота

Мнениеот gzagorov » 19 окт 2019 22:20

Вярно ли първото полувреме Арда беше по-добрият отбор на терена? Аз уж го гледах...
По-добре да канят Стойчо Младенов и Венци Стефанов, струва ми се, че ще бъдат по-обективни в студиото. Спирам да коментирам изказванията на гостите на Диема, така както спрях да ги слушам.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 окт 2019 22:22

OOP написа:Много слабо съдииство! Уникален коментатор! Слаб Левски, но важното е че все пак победихме!

Много смел съдия. Да свири така при положение че прокуратурата шета из БФС и съдийската комисия си е чиста проба авантюризъм каквито и пари да са му предложили. Коментаторът си е диемаджия, не изненада с нито едно изказване. Интересно е защо от ръководството не вземат мерки да се прекрати уронването на престижа на клуба по този начин. Колкото до Левски, взе трите точки случайно и въпреки Хубчеви странните му идеи. Да не забравяме, че октомври е лош месец за синия клуб. Добре, че остава само още един домакински мач срещу непретенциозен съперник. Пак лъсна проблема с късата скамейка. Всеки опит за какъвто и да било експеримент с тези неравностойни смени ще е несполучлив. Видя се не само в днешния мач. Иска ми се да видя от друга камера как вратаря си построи стената.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 окт 2019 22:25

NOMER14 написа:Гьотверените в студиото продължават да ръсят простотии - Арда били по-добри първото полувреме. Няма ли кой?

Има, има. Всичко с времето си.
Тези дебилчета отдавна са на мерника.
Но те не ни вълнуват. Важни три точки и продължаваме напред. Тиам е безценен за отбора.
Преди година много хора тук оплюваха Стаси. Бавен бил, не можел да тича, нямал финт, нам си кво. Тва лапе го знам от 6 години, още не беше пубертет. Знам му качествата и хъса и затова не съм изненадан от това, което се случва.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 окт 2019 22:25

wilge написа:
OOP написа:Много слабо съдииство! Уникален коментатор! Слаб Левски, но важното е че все пак победихме!

Много смел съдия. Да свири така при положение че прокуратурата шета из БФС и съдийската комисия си е чиста проба авантюризъм каквито и пари да са му предложили. Коментаторът си е диемаджия, не изненада с нито едно изказване. Интересно е защо от ръководството не вземат мерки да се прекрати уронването на престижа на клуба по този начин. Колкото до Левски, взе трите точки случайно и въпреки Хубчеви странните му идеи. Да не забравяме, че октомври е лош месец за синия клуб. Добре, че остава само още един домакински мач срещу непретенциозен съперник. Пак лъсна проблема с късата скамейка. Всеки опит за какъвто и да било експеримент с тези неравностойни смени ще е несполучлив. Видя се не само в днешния мач. Иска ми се да видя от друга камера как вратаря си построи стената.

Няма проблем със стената. Просто изпълнението се получи много добре - прехвърли стената и топката падна ниско в ъгъла. Трудно вратар ще го хване.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 окт 2019 22:32

Ясно е, че при толкова затворени съперници и когато нямаш нужната класа, ти трябва нещо извънредно-щуро, за да наклониш везните в своя полза.
Днес го намерихме в тупалката на Кали. Няма нищо случайно в гола... Пас на Тиам към Найджъл, който му връща удобна за удар топка... Това ако е 'случайно", за диемаджиите, кое ли е изработен гол ? :roll:
Гостите заслужаваха да вкарат, да, заради хубавата контра и гредата, но все пак има справедливост, щото преди това имаше нарушение срещу Пау.
Няма такова нещо като "леки дузпи". Когато бутнеш някой на скорост, макар и леко, дузпа и точка.
Нямаш работа да правиш такива неща в наказателното... В някой европейски мач, някой роден играч от клубен или националният отбор ще го направи, и пак ще рИвем, че са ни "ощетили". :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 19 окт 2019 22:37

Бихме въпреки съдията, който след гола се опита да ни натика в нашата половина, въпреки недадените две дузпи, и въпреки някои много странни хрумвания на Хубчев за състава и постройката на игра...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 окт 2019 22:43

Заради поста, на който играе, Тиам има възможност за поне 2-3 тупалки всеки мач. Някой път влизат, някой път не.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 окт 2019 22:46

sin4ec написа:
NOMER14 написа:Гьотверените в студиото продължават да ръсят простотии - Арда били по-добри първото полувреме. Няма ли кой?

Има, има. Всичко с времето си.
Тези дебилчета отдавна са на мерника.
Но те не ни вълнуват. Важни три точки и продължаваме напред. Тиам е безценен за отбора.
Преди година много хора тук оплюваха Стаси. Бавен бил, не можел да тича, нямал финт, нам си кво. Тва лапе го знам от 6 години, още не беше пубертет. Знам му качествата и хъса и затова не съм изненадан от това, което се случва.

Най-обичам ей така някой да ми играе насигурно. Той бил знаел, нали, ама сега да видите вие, неверници такива. И като не можеше да си спре топката и му подскачаше между краката, като нямаше успешен дрибъл и ударите му бяха анемични и неточни да му бяхме ръкопляскали ли? И то не един или два мача, а от сезон 2015/16 та до сега. Няма нормален човек, дето да хули младеж за грешки в няколко мача, но на Ст. Иванов му трябваха години и нормално в един момент да започнем да се съмняваме има ли качества, няма ли, има ли характер или не. И Найденов, дето всеки път има най-добрите физически показатели е сред най-неориентираните в отбора. Дай и него да го пазим, щото евентуално след 2-3 години може да се разиграе.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 окт 2019 22:47

Омърлушените идиотчета в студиото нито разгледаха и коментираха имаше ли дузпа за Левски, имаше ли засада при контрата им в гредата и имаше ли нарушение в нападение при прекия им свободен удар.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 окт 2019 22:49

Важна победа срещу един от добрите отбори в лигата.
Първото полувреме беше равностойно, може би за това го водят за Арда. Наистина стояха много, много добре. Транзита от фаза защита във фаза атака беше на ниво. В същото време през втората част агонизираха след изритани топки.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Левски”