efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот Corwin » 03 окт 2019 01:47

TristaNNN написа:Много са ми странни тия предварителни застраховки и коментари по адрес на реферите, почваме да приличаме на попикани тирейчета или традиционните привърженици на Черно море, Берое и Ботев, де винаги преди мач само за съдиите говорят. :roll:
Ако ще градим нещо като отбор, ако имаме претенции за нещо сериозно, то трябва да можем да си вземем своето дори ако Петричев е главен, а Стойкас и дебелия Венци странични, в компанията на четвърти съдия гусин Кабака.

+1

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 03 окт 2019 07:27

metodito написа:
drvasko98 написа:
koisa написа:Надявам се поне веднъж да видим честно и нормално съдийство.

Аз като чета коментарите излиза, че е честно и нормално всеки мач противникът да има поне един червен картон още през първото полувреме, минимум. Само че ролята на съдията е друга. Футболът не е балет. Аз пък не помня кой знае как да са ни клали срещу Лудогорец, имало е мачове с уклон 2 или 3 за тези години, може би щото с изключение на 2013 ние сами не сме им били конкурент, реален. Приятелските мачове с тях са били повече от съдийски те аванти, ама тях не ги коментирате...

Опитът на Моооци-Моооци да счупи крака на Роман, помниш ли? Или оня мач Гонзо, де ги би, че можеше да ги качим на разлика, ако не беше съдията? А 0-0 с Роси на Герена и несвирен червен картон в самото начало на мача (и не беше само това)? Така, че... не си прав, човек, мисля.

Ти си правия! ;)
Довечера ако паднете - съдията и "домуса"! Ако биете - всичко е било 6 на 6! ;)
Кой ви спира в Европа?
И след няколко кръга, най-късно преди плейофите - слаби сме за шампиони! :)
Стара песен на нов глас!
Хайде да гледаме футбол, без да се оправдаваме с други "глупости".
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 окт 2019 08:52

krumeto написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:
koisa написа:Надявам се поне веднъж да видим честно и нормално съдийство.

Аз като чета коментарите излиза, че е честно и нормално всеки мач противникът да има поне един червен картон още през първото полувреме, минимум. Само че ролята на съдията е друга. Футболът не е балет. Аз пък не помня кой знае как да са ни клали срещу Лудогорец, имало е мачове с уклон 2 или 3 за тези години, може би щото с изключение на 2013 ние сами не сме им били конкурент, реален. Приятелските мачове с тях са били повече от съдийски те аванти, ама тях не ги коментирате...

Опитът на Моооци-Моооци да счупи крака на Роман, помниш ли? Или оня мач Гонзо, де ги би, че можеше да ги качим на разлика, ако не беше съдията? А 0-0 с Роси на Герена и несвирен червен картон в самото начало на мача (и не беше само това)? Така, че... не си прав, човек, мисля.

Ти си правия! ;)
Довечера ако паднете - съдията и "домуса"! Ако биете - всичко е било 6 на 6! ;)
Кой ви спира в Европа?
Стара песен на нов глас!

ОК, така да е, но в конкретните мачове си беше така.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 03 окт 2019 09:15

W84me написа:"Правилото" за вратарите е по поръчка на Домуза. Днеска като питаха ПетричИв за това, се прави на ощипана мома.

Хах, ама погледна ли, че "Домуса" и"Микренския" точно нямат проблем с вратарите, е "Татьовото" е втори вратар на Левски, при титуляр без БГ паспорт ;)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 окт 2019 09:57

krumeto написа:Довечера ако паднете - съдията и "домуса"! Ако биете - всичко е било 6 на 6! ;)
Кой ви спира в Европа?
Стара песен на нов глас!

Абе, айде не ни обяснявай как всичко е честно и почтено, особено що се касае до съдиите в България.
Като сме слаби си го казваме и признаваме винаги. Не случайно в темата е писано доста пъти, че този мач се явява един вид проверка, с която да сравним колко сме далеч или колко сме се доближили до нивото на Лудогорец. Футбол всички искаме да гледаме, но не и когато чернодрешковците го развалят с малоумните си отсъждания.
Във вторник ВАР спасяваше цял мач Кабака от малоумщините му, а днес чета, че бил един от двамата фаворити да свири този мач. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 окт 2019 10:26

ELFen написа:
W84me написа:"Правилото" за вратарите е по поръчка на Домуза. Днеска като питаха ПетричИв за това, се прави на ощипана мома.

Хах, ама погледна ли, че "Домуса" и"Микренския" точно нямат проблем с вратарите, е "Татьовото" е втори вратар на Левски, при титуляр без БГ паспорт ;)

Е да де, нали това казах :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2019 10:55

ELFen написа:

Ми именно, де!!!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 окт 2019 11:47

koisa написа:
krumeto написа:Довечера ако паднете - съдията и "домуса"! Ако биете - всичко е било 6 на 6! ;)
Кой ви спира в Европа?
Стара песен на нов глас!

Абе, айде не ни обяснявай как всичко е честно и почтено, особено що се касае до съдиите в България.
Като сме слаби си го казваме и признаваме винаги. Не случайно в темата е писано доста пъти, че този мач се явява един вид проверка, с която да сравним колко сме далеч или колко сме се доближили до нивото на Лудогорец. Футбол всички искаме да гледаме, но не и когато чернодрешковците го развалят с малоумните си отсъждания.
Във вторник ВАР спасяваше цял мач Кабака от малоумщините му, а днес чета, че бил един от двамата фаворити да свири този мач. :oops:

Навсякъде съдиите свирят повече за най-добрите. Юнайтед по времето на Съра, Барселона, Ювентус, Байерн, ЦСКА и Левски преди, Лудогорец сега. Колкото е по-добър даден отбор, толкова по-активно играе и шансът да се стигне до стълкновение в противниковото наказателно поле, нарушение за жълти/червени картони, пропусната засада е по-голям. По тази причина се създава усещането, че тези отбори са силни заради съдиите, а то е точно обратното. Дори сезонът, в който Лестър стана шампион получиха някои сериозни аванти.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2019 12:25

Дотук през сезона, от мачовете, които съм гледал, не мога да си спомня да е имало фатални реферски грешки в наш ущърб, нито пък нагли решаващи подаръци за каузата. Да, чернодрешковците са бъркали, но не изглежда като да го правят целенасочено и грешките им не са били решаващи за изхода на мачовете. Даже вече не подпират и крадците на идентичности толкова явно и нагло.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 03 окт 2019 12:27

Фатални грешки в наш ущърб, наистина няма от началото на сезона. За сметка на това има няколко скандални отсъждания. Като жълтия картон на Каргас срещу Славия, например. Или спестените два червени картона за Враца. ;)

Върни се в “Левски”