Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот vvessel » 05 май 2019 21:02

Kris_men2000 написа:
dindan написа:
modor написа:Той треньора е ясен.....

Ясен Петров ли? ;)

От 2 години го желая но няма кой да ме чуе.Въртим си една изтъркана плоча и то си е.

За мен Ясен Петров и Славиша Стоянович са един и същи треньор. С тая разлика, че Славиша поне е ставал шампион.
Яската е перфектен за отбори като Ботев, Берое, Ч.Море. За Левски, поне според това което показа преди години, не става. А тогава разполагаше с уникални футболисти, които скоро няма да имаме.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 май 2019 00:15

Едно леко въпросче от мен.Какво стана с Краев?Ще го Взимаме ли или и това е партенка?Много ми се искаше да е истина.Ще ни свърши страхотна работа.Ако някой знае нека пише.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 май 2019 00:18

С новото националче от Ч. Море ще направят страхотен тандем.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 май 2019 00:23

vvessel написа:
Kris_men2000 написа:
dindan написа:

Ясен Петров ли? ;)

От 2 години го желая но няма кой да ме чуе.Въртим си една изтъркана плоча и то си е.

За мен Ясен Петров и Славиша Стоянович са един и същи треньор. С тая разлика, че Славиша поне е ставал шампион.
Яската е перфектен за отбори като Ботев, Берое, Ч.Море. За Левски, поне според това което показа преди години, не става. А тогава разполагаше с уникални футболисти, които скоро няма да имаме.

Бъркаш нещо приятел.Ясен си е класа.Ако не беше Гонзо да му се бърка постоянно в работата щеше да постигне много.Но Гонзо му провали целият труд с постоянните намеси и след това го изгони и си помисли, че ще обере славата но се окъка до ушите.Та за провала на Ясен е изцяло и единствено виновен само Гонзо.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 май 2019 00:27

dindan написа:
Kris_men2000 написа:
dindan написа:

Ясен Петров ли? ;)

Ами написал си,че е ясен и аз си помислих за Ясен Петров ;)

Точно за него става дума.Но политиката на Левски е който може да оправи положението в Левски и който става за Левски по далече от клуба.Не се допуска до Г. Аспарухов. Той е персона нон грата.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 06 май 2019 02:39

Хора,вие явно не разбирате(не всички де),че за щастие вече не сме 1983.Всичко се решава на пазарен принцип.Тоест това,че вие харесвате Мартин Минчев,това изобщо не означава,че този играч трябва да се озове при нас или където и да е.ЧМ му искат трансферна сума,която ние в никакъв случай не можем да си позволим.Момчето също както и Неделев на 90% ще отидат да играят в друго първенство.Вероятно Минчев би могъл да остане в ЧМ още година,тъй като е прекалено малък.Но пък и без евромачове трудно би могъл да си вдигне допълнително цената.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2019 05:17

От 26 мача този сезон Краев е играл само в 11. Само в един - титуляр. В 6 мача изобщо не е бил в групата. С 0 гола. И то в смешната датска лига.
Ако ръководството докара такъв играч от Франция, примерно...или Белгия...или Холандия...тук ще се изсипят такива самосвали с храчки, че не ми се мисли!
"Какво е това менте?", "Откъде я изровиха таз чернилка?", "Пак ли ще правим селекция от Youtube?" и т.н.
Но, ако играчът е "спал на Герена" автоматично минава от графата "менте" в графата "точния човек"! :mrgreen:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 май 2019 08:13

Брях, датското първенство било смешно! :!:

Много придирчиви станахте с тоя орязан бюджет за заплати от кое първенство очаквате попълнения?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 май 2019 10:45

onegavon написа:Брях, датското първенство било смешно! :!:

Много придирчиви станахте с тоя орязан бюджет за заплати от кое първенство очаквате попълнения?

Датското първенство било смешно, наистина беше смешно, какво направиха Копенхаген с българските "колоси" :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 май 2019 10:46

100 000лв делели Хубчев от Левски, дано си останем разделени :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”