ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Лудогорец
99
35%
Равен
47
17%
Победа за Левски
134
48%

Общо гласове: 280

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ППЛ: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , 20.10.

Мнениеот delqnski47 » 18 окт 2018 13:31

koisa написа:
delqnski47 написа:
koisa написа:Още преди месец писах, че Сватбата, Кабаков и Никола Попов ги пазят за напечените ни мачове... Нищо изненадващо. 8-)

Ти в ''напечени'' мачове кой искаш да сложат .. оная русата съдийка ли!? :lol: :lol: :lol: Кой тряя сложат в напечен мач ми кажи.

Аз съм за чужди съдии в напечените мачове... Но на някои не са им удобни!

Само слабаците се страхуват от съдиите преди мач,защото те ,в повечето случаи, са със силните.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 18 окт 2018 13:35

koisa написа:
delqnski47 написа:
koisa написа:Още преди месец писах, че Сватбата, Кабаков и Никола Попов ги пазят за напечените ни мачове... Нищо изненадващо. 8-)

Ти в ''напечени'' мачове кой искаш да сложат .. оная русата съдийка ли!? :lol: :lol: :lol: Кой тряя сложат в напечен мач ми кажи.

От УЕФА идва невъзможността за чуждестранни съдии. Не са особено въодушевени от тоя вариант и няма възможност за такива неща вече.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 18 окт 2018 13:50

delqnski47 написа:
koisa написа:
delqnski47 написа:

Само слабаците се страхуват от съдиите преди мач,защото те ,в повечето случаи, са със силните.

Това го казва човек фен на отбора на бкп, който преди всеки мач на четирите букви със зелените от Разград се изписват 100000 тиради как зелените били бутани и всички били против тях.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 окт 2018 14:30

specter написа:От УЕФА идва невъзможността за чуждестранни съдии. Не са особено въодушевени от тоя вариант и няма възможност за такива неща вече.

Не съм чул или прочел за подобно решние на УЕФА... Последно от БФС казаха, че родните съдии са против чуждестранните съдии да свирят мачове у нас, защото така им падало реномето в Европа... :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 окт 2018 14:33

delqnski47 написа:Само слабаците се страхуват от съдиите преди мач,защото те ,в повечето случаи, са със силните.

Егати глупостите си написал... Ако има нещо подобно, то важи за мачовете в ЕКТ. В България съдиите са с този, който ги е купил или им нарежда чрез заплахи и т.н. :oops:

П.С. Странно защо "силните" най-много се страхуват от чуждестранните съдии! :lol: Нали уж за тях няма значение, защото са силни?! :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2018 14:49

delqnski47 написа:
koisa написа:
delqnski47 написа:

А за какво им е на "силните" съдията да е с тях? :?

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 18 окт 2018 15:11

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
koisa написа:
delqnski47 написа:

А за какво им е на "силните" съдията да е с тях? :?

Какво му обесняваш на този босия. Не виждаш ли, че няма идея какво да каже. Всичките чорбари си приличат, най вече на Ники дебелето приличат. Винаги искат да манипулират и те да са правите. Лесно се обиждат и почват фасони, като евтини кОрСи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 окт 2018 15:19

Ние обсъждаме, Делянски, съдията в този мач, а не въобще. Ние ще сме втори това първенство най-вероятно. Ако, разбира се не сме шампоани, но не виждам как ще го позволят. Имаме страхотен колектив - нещо, което нито вие, нито в Разград имат (за което да се благодарят на "благодетеля" си, дето ги разби с тези смени на тренери). Славиша определено е по-добър от този със смешното име и от Сухия. И може би най-важното, публиката се върна на стадиона.Та със съдии или не ние ще сме на върха.

Ако в четвъртък Лудогорец паднат, очаквам сътресения при тях. Ако се случи така, всичко е в наши ръце. А за събота... очаквам да ги надиграем, но да не спечелим, именно заради съдията. Иска ми се да бием, но към настоящия момент, хиксът също е приемлива опция.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2018 15:52

Лудогорец са се вкопчили в ШЛ, защото са един изкуствен проект, който зависи ЕДИНСТВЕНО от постъпленията от ЕКТ. Никаква фенска маса. Затова за тях е ЖИЗНЕНО важно всяка година да стават шампиони. Защото 2-3 "сушави" години и - по надолнището. А надолнището е А окръжна.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 окт 2018 17:25

E, що ревем щото всеки мач има нещо, за което да ревем. Тоя Кабаков е един мухльо и половина. Миналата пролет пак свири мача в Разград и не даде чиста дузпа за Левски и то в мач без значение. Да не говорим, че същия вони на люляк от километри.
Аз не виждам какво спорите за вашите мачове с Копенхаген? Единствено може да обвинявате страничния, че ви вкараха гол от засада в Дания. Нима Космонавта не направи дузпа или пък онзи дърводелец не беше за гонене?

Има си съдии, които са поръчкови. Кабака и Сватбата са едни от тях. Станислав Тодоров е човек на Разград. Чинков и Кабаков са на Микре, а Ники Йорданов е левскар(въпреки, че ни е клал не веднъж) останалите са неможачи и половина, които клякат на силните на деня.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”