Абсолютно се затвърди мнението, че нашият отбор си заслужава И феновете, И журналистите, И собствениците. Аз гласувах в анкетата с победа за Вадуц и го играх 1-ца на полувреме в един много дълъг фиш. Когато преди мача казах че ще запишем загуба и че ако издрапаме до Х ще бъда доволен, как Вадуц си е отбор, който е тактически и игрово грамотен, Сульо, Пульо и разни галфони наскачаха с говежди ентусиазъм как "ние сме Левски, как ни знаели по Европата, какъв велик гранд сме били и как Вадуц ще го качим на разлика още там"...В едно от посредствените студиа за футболни прогнози по кабеларките, корифея В.Вуцов прогнозира твърда 2-ка...Аман от хора спрели тотално с развитието си както и с това на съвременният футбол! Още срещу Септември и Олександрия се видя че ги няма нужните хора, няма го крилото, няма го централният нападател, няма го крайният бек, а Митрев е рицар на печалният образ и въобще не знае къде се намира.
Естествено, че ФК Вадуц не е мерило и ще бъде отстранен. Въпросът е, че такъв тип отбори човека да бъдат използвани за трупане на самочувствие и рутина, ако въобще целта е е 3-ти кръг...Ако приемем че тази загуба е дошла като вид подценяване или етап от подготовката, а на реванша бием с игра и раздаване окей. Ако обаче ги отсраним след кански мъки и с луд късмет...Делио да стяга куфарите и кой откъде е, защото тия футболисти просто явно не искат да играят при него, могат много повече и това е доказано многократно.
П.п За тия дето жалят за Вутов, Панайотов и Прохазка...Ами не може да извиваш ръцете на клуба за пари! Лъчо Танев като е голям "меринджей" да им намери отбори. И със сигурност Белмонт, Мариани и ко. знаят как да застанат, как да се подредят и как да пазят човек - Роси е пич, но просто не е правилният човек за този отбор, точно както и Усмивката не беше. Самият факт,че Кабрал е играч за Фарьорите, Малта, Грузия или Армения като ре зерва, а при нас е без алтернатива и въпреки всичко все още получава шанс...говори за тотална липса на мисъл!
Спас да направи един тиймбилдинг и да назначи един психолог, защото тоя отбор има страхотни футболисти но няма колектив.Дано и клуба да разбере че ако стигнем до 3-ти кръг приходите ще се увеличат още повече, което е само и единствено в полза на клуба.
ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- popokutepetel
- Контакти:
eelche написа:
Спас да направи един тиймбилдинг и да назначи един психолог, защото тоя отбор има страхотни футболисти но няма колектив.Дано и клуба да разбере че ако стигнем до 3-ти кръг приходите ще се увеличат още повече, което е само и единствено в полза на клуба.
Спас от Перник няма да направи нищо защото него Левски като футболен отбор изобщо не го интересува. Неговата далавера е друга.
- Air_Smuggler_FU
Евентуална победа и отстраняване на Вадуц нищо няма да решат... Само ще налеят вода в мелницата на поддръжниците на Роси и на "ръководството", които пак ще започнат старата песен : Ето на, видяхте ли, колко е добър Роси, колко са добри футболистите и прочее....още малко търпение и ставаме като Реал М.
Да, обаче, нито Роси, нито футболистите стават за нещо, нито пък са заслужили да са в Левски ! Въпреки че, реално погледнато, играчите ни имат качества, въпроса е, че не им се дава да ги разгърнат...
Има нещо тотално сбъркано в управлението на нашия отбор. Знам, че кухите дървени тикви, ей сега ще наскачат : Еми управлявай го ти, плащай ти и т.н., слушал съм ги тия, по-добре вървете да търкате билетчета !
Колкото и да съм прост и незапознат, дори и аз (пък и десетки други, по-прости и от мене), разбират, че не трябваше да гоним Панайотов и Вутов, и да оставяме Кабраловци и Жарсоновци, а дори и Бушовци, Гомезци и Обертановци.... Дори и аз щях да дам повече шанс на Ривалдиньо, да го видим повече от 60 мин. в реална игрова обстановка....
Дори и аз щях да оставя само 6-7 чужденци - Яблонски, Холмар, Цветкович, Горанов, Тиам, Паулиньо, Панайотов и Вутов, а може би и Обертан, и да допълня състава с поне още 8-9 български момчета, титуляри в своите отбори, дори и над 25-26 годишни.
Е, с подобен състав щях да съм много по конкурентен на Лудогорец и със сигурност щяхме да сме поне втори....
Да, обаче, нито Роси, нито футболистите стават за нещо, нито пък са заслужили да са в Левски ! Въпреки че, реално погледнато, играчите ни имат качества, въпроса е, че не им се дава да ги разгърнат...
Има нещо тотално сбъркано в управлението на нашия отбор. Знам, че кухите дървени тикви, ей сега ще наскачат : Еми управлявай го ти, плащай ти и т.н., слушал съм ги тия, по-добре вървете да търкате билетчета !
Колкото и да съм прост и незапознат, дори и аз (пък и десетки други, по-прости и от мене), разбират, че не трябваше да гоним Панайотов и Вутов, и да оставяме Кабраловци и Жарсоновци, а дори и Бушовци, Гомезци и Обертановци.... Дори и аз щях да дам повече шанс на Ривалдиньо, да го видим повече от 60 мин. в реална игрова обстановка....
Дори и аз щях да оставя само 6-7 чужденци - Яблонски, Холмар, Цветкович, Горанов, Тиам, Паулиньо, Панайотов и Вутов, а може би и Обертан, и да допълня състава с поне още 8-9 български момчета, титуляри в своите отбори, дори и над 25-26 годишни.
Е, с подобен състав щях да съм много по конкурентен на Лудогорец и със сигурност щяхме да сме поне втори....
- metodito
- Контакти:
Чак сега гледам интервюто с Дельо. От думите му разбирам, че Паулиньо няма да играе?
Задължително титуляри Стаси и Илия Димитров на мястото на Буш и Кабрал! И Костов на мястото на Давиде, ако момчето е контузено. Между другото сега видях и друго нещо, което бях забравил. Именно от грешка на Мариани започна контрата им. А Габи вместо да се затича след тоя дето открадна топката, само вдигна ръце такъв. Това е достатъчно, мисля.
Задължително титуляри Стаси и Илия Димитров на мястото на Буш и Кабрал! И Костов на мястото на Давиде, ако момчето е контузено. Между другото сега видях и друго нещо, което бях забравил. Именно от грешка на Мариани започна контрата им. А Габи вместо да се затича след тоя дето открадна топката, само вдигна ръце такъв. Това е достатъчно, мисля.
- Kolec
- Контакти:
Гледах първия мач и останах крайно учуден, че Обертан изигра цял мач. Никакво желание за бягане, процента точни пасове мисля, че е около 20-30%, когато загуби топката въобще не се опитва да си я върне. Кабрал може да не е с неговата визитка, но се раздаваше и бях шокиран, че първо него смениха. Пожелавам Ви успех в реванша, но според мен за да биете Обертан не трябва да играе!
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Здравейте. Аз като не гледал мача, защото вече нямам нерви за такива драми, ще коментирам следното.
1. Нашите са в тотален шок отново като се стигне до решаващ мач. Нямат психика и явно наистина имат нужда от редовна работа с психолог. Няма да изреждам до болка познатите изтървани сигурни мачове. Казвам решаващ, защото всички мачове са такива.
2. Митрев трябва да си почине малко. Не да бъде гонен, а да постои резерва. Има качества, но ме да е несменяем. Феновете трябва да спрат да го мачкат.
3. Обертан вероятно наистима си мисли за Ланс, лакто тиражираха по медиите. И заплатата сигурно ще му е по-добра и напрежението и очакванията към него по-малки.
4. На този етап, да обърнем мач с пускане на Станислав Иванов и Илия Димитров е просто абсурдно. Не коментирам и/или опреквам Роси.
5. Имаме много липсващи, които доказват, че са без алтернатива. За отбор с ограничен бюджет, това е нормално.
Затова да се взимат в ръце и да взимат реванша.
1. Нашите са в тотален шок отново като се стигне до решаващ мач. Нямат психика и явно наистина имат нужда от редовна работа с психолог. Няма да изреждам до болка познатите изтървани сигурни мачове. Казвам решаващ, защото всички мачове са такива.
2. Митрев трябва да си почине малко. Не да бъде гонен, а да постои резерва. Има качества, но ме да е несменяем. Феновете трябва да спрат да го мачкат.
3. Обертан вероятно наистима си мисли за Ланс, лакто тиражираха по медиите. И заплатата сигурно ще му е по-добра и напрежението и очакванията към него по-малки.
4. На този етап, да обърнем мач с пускане на Станислав Иванов и Илия Димитров е просто абсурдно. Не коментирам и/или опреквам Роси.
5. Имаме много липсващи, които доказват, че са без алтернатива. За отбор с ограничен бюджет, това е нормално.
Затова да се взимат в ръце и да взимат реванша.
Доста срамни мачове имаше в последните години, но преди поне Батков илзизаше и казваше "Закривам бардака" или нещо друго, да проличи че все пак някой е шокиран, сега няма Красимир, няма Спас, МЪЛЧАТ КАТО РИБИ все едно нищо не е станало.
Мълчи и синята общност? Такова примиренчество със загуби от келнери и пазачи никога не е било в историята. Ама те тия маркетинговите ръководители махнаха всички, които разбират от футбол и сега жабаря си прави магариите без никой да му държи сметка. Делио, всички жабари ли са като теб и нямат достойнство да си подават оставката или ти просто си пълно менте и загуба от Вадуц с един гол се явява успех??
Мълчи и синята общност? Такова примиренчество със загуби от келнери и пазачи никога не е било в историята. Ама те тия маркетинговите ръководители махнаха всички, които разбират от футбол и сега жабаря си прави магариите без никой да му държи сметка. Делио, всички жабари ли са като теб и нямат достойнство да си подават оставката или ти просто си пълно менте и загуба от Вадуц с един гол се явява успех??

- metodito
- Контакти:
Ако "Левски" са с ограничен бюджет, Славия с какъв са?
Значи причините са много, но не може да разбиваш всеки сезон колектива и да очакваш те да се "вдигат". Те не могат да станат екип, тийм. Това си сбирщайн. Няма изградени връзки на терена, не се покриват, не си помагат. Ето това с гола. Мариани не можа да даде пас на пет метра, ебаси. ОК, да речем, че се случва. И Обертан какво направи? Затича се след техния играч? Не, вдигна ръце и все едно си каза: "Абе, евал съм го". При гола всички в защита бяха като некакви зрители. Вместо двама да влязат в краката на това негро. И въобще... много може да се говори, но не знам какъв е смисъла...
Значи причините са много, но не може да разбиваш всеки сезон колектива и да очакваш те да се "вдигат". Те не могат да станат екип, тийм. Това си сбирщайн. Няма изградени връзки на терена, не се покриват, не си помагат. Ето това с гола. Мариани не можа да даде пас на пет метра, ебаси. ОК, да речем, че се случва. И Обертан какво направи? Затича се след техния играч? Не, вдигна ръце и все едно си каза: "Абе, евал съм го". При гола всички в защита бяха като некакви зрители. Вместо двама да влязат в краката на това негро. И въобще... много може да се говори, но не знам какъв е смисъла...
popokutepetel написа:goro_man написа:Малеее колко много фенове сме имали...а преди мача никой![]()
Надявам се и на стадиона да е пълно не само във форума след загуба! !!
Можеш ли да ми дадеш една основателна причина да отида на стадиона?
Стадионът е кабрио, условията са ужасяващи, отбора играе смешен футбол и вероятно ще отпадне, постигайки най-големия резил в цялата си история. Едва ли ще ми дадат да опъна транспарант Русев-Роси вън, няма да мога да набия някой от безхаберниците в сини фланелки, ще преживея поредното унижение и за това трябва и да си платя? Е а мерси.
Когато даваш трябва да получаваш. А това в този сбъркан клуб в последното десетилетие не се получава.
Мога да ти дам много заради който ходят истинските фенове да се позабавляваш да си купиш артикул да подкрепиш отбора в труден момент а дори и при загуба да знаеш че си бил там и да разказваш от първо лице. ... а иначе си прав по добре е с твойте разбирания да си останеш вкъщи и да плюваш по форумите. Мислиш ли че феновете на Байерн очакват само победи тоя сезон та изкупиха всички билети още миналата седмица? Може и да не ми отговаряш. ...
- ralka_levskarka
- Контакти:
metodito написа:Чак сега гледам интервюто с Дельо. От думите му разбирам, че Паулиньо няма да играе?
Обертан всеки мач вдига ръце при връщане на отбора в защита. Няма да коментирам как загрява.. Когато играеше на крилото въобще не се връщаше да помага на Цветко. Ей за това ме дразни. Голямо боготворене, ама явно се смята за ебахти звездата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]