ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) 2:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-СоШест фия (София) , Вторник от 18:30
Шест титуляри аут.
Ще се наложи да ги бием с втория отбор. Трябват ни точно три точки, така че и да не спечелим няма да е нещо фатално, но трябва да играем за победа все пак.

- metodito
- Контакти:
Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник от 18:30
Тоя Тиам една липса, мани-мани. Заедно с Буш...
Лошото е, че точно централните защитници ги няма. И съответно голмайстора ни 
Другите са заменими.
А с Буш какво е положението? Той играе успешно срещу литекс. Не прочетох да е контузен. Обертан явно не е, но най вероятно ще влезе резерва.
Ако удържим без гол до 70 - та минута може и да бием.

Другите са заменими.
А с Буш какво е положението? Той играе успешно срещу литекс. Не прочетох да е контузен. Обертан явно не е, но най вероятно ще влезе резерва.
Ако удържим без гол до 70 - та минута може и да бием.
Левски дано да си вземе трите точки днес и със сигурност да играем бараж за ле!
Левски завинаги в моето сърце

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
ChuckNorris написа:koisa написа:mikata написа:Цялата група:
Митрев, Кръстев, Белаид, Горанов, Найденов, Паулиньо, Вутов, Ривалдиньо, Белмонт, Прохазка, Нашименто, Папазов, Панайотов, Кабрал, Рошу, Юруков, Обертан, Костов, Иванов.
Буш да не е с треньорска "контуз5ия" ???
Буш вкара три гола в последните два мача на този съперник, а сега не е и в групата. Поредното идиотско решение на Роси. Ривалдиньо и Станислав Иванов са в групата, но пък бяха извън нея на мача със Славия.
Блажени са верващите, че с този треньор Левски го чакат по-добри дни.
Ами контузен е, чий да го дири в групата? Чети какво пише във вестниците и сайтовете преди да си храчиш по подразбиране. Ебаси скандалните и срамни коментари правите, да ви е*а във форумните специалисти!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Шейтанов нов в групата вместо Ники Кръстев, пише 7dnilevski.com
W84me написа:Десния бек пак ще е Найденов. Дано се намери някой да му помага, дано и Прохазка се справи отзад.
Не е много сигурна тая работа. В групата се вижда името на Папазов, който също може да започне като централен защитник, а Прохазков да мине на бека. Даже, този вариант е по-разумен, защото оранжевите ще са с титулярните си крила и вероятно от там ще опитат да ни пробият, пък Найденов, завалийката, няма да има голям шанс срещу Десподов и Джеси, докато пъргавината и рутината на Прохазков ще му помогнат да се справи по-добре със затварянето на фланга.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс