Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Serafim » 13 май 2018 13:00

Ние сме Левски написа:Няколко думи за Мапуку. От бивш играч наш знам, че физическата му и издръжливостта му били на много лошо ниво. Бил доста тежък с голяма мускулна маса. Казвам това защото Пророка иска от нападателите да бъдат и дефанзивни халфове и щеше да зачеркне Мапуку и нито пари щяхме да вземеме, нито той щеше да ни върши работа извън групата. За селекцията като върнем Дидо и добавим ляв и десен бек и евентуално вратар вече сме на 3 ма, 4 ма нови.. Още едно крило за да има конкуренция сме на 5 и може би още 1,2 ма според нуждите пак сме с 6,7 нови. Не е толкова страшно защото не подменяме състав, а напротив просто балансираме и усилваме конкуренцията. Отделно поне 4,5 човека с периферна роля ще си тръгнат такаче сме в баланс. Мое лично мнение е, че Делио обърка всичко възможно и дори във финала не извади т.. ки да пусне втори нападател или да смени Нашименто, Гомез с Васил, който съм сигурен, че щеше да изяде терена. Месец преди финала друг от българите в Левски ми обясни скандални неща и колко му се дразнят всички на Роси. Например хванал Нашименто и 20 минути му рисувал с пръст по тревата как да се движи на терена. Нашименто му отговорил, че е грамотен футболист бивш национал и е достатъчно да му го начертаят на дъска за 2 минути.. Тази и много други истории, безкрайните отекчителни тренировки ме карат да си мисля, че Роси няма как да надгради, а напротив.. И да, методите му били супер остарели и ги карал да играят игри за 5 ти клас, както и да се движат по терена хванати за ръка което пък дразнело Обертан.

Това ако е вярно е пълен та...тестис работата. :D То е видно, че има напрежение, особено като не върви играта на отбора, защото може да видиш как едни се сърдят на съотборниците си (като Обертан и Прохазка), други навеждат глави, като Нашименто и Костов, а трети им е малко все тая (като Гомес и Белаид). Мен още ми е необяснимо как може да им обяснява как да се движат и къде да седят без топка (щото сме го чували вече няколко пъти), обаче Митрев постоянно да е готов да излезе за всяко центриране и дълга топка, без значение дали има защитник(ци), дали изтласкват нападателя извън позиция за стрелба и тн. Имам чувството, че това е изискване на Роси и треньора на вратарите. От друга страна пък е супре противопоказно, че във всяка една ситуация, когато топката се вкарва от вратаря от спря игра (аут, фаул, засда и тн), то е с шут напред, вместо късо разиграване. И вратарите ни поголовно изтърват хванати топки или лесни такива. До тук сме 3 от 3 - Митрев, Кръстев и Любенов.
Последна промяна от Serafim на 13 май 2018 13:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2018 13:01

Кажете ми 5 силни мача на Левски този и после не се чудете що Левски не искаме Роси. Провал срещу Славия за Купата, 25 точки разлика с Лудогорец, нещо безпрецедентно дори при Митов и кошмарния сезон при Сухия и Павлов. Една от най-скъпите селекции и състав какъвто сме имали в последните 10 години.
Е, нека ми обяснете как имаме един от най-силния състав в последните 10 години, а чупим антирекорди в първенството и падаме от СЛавия играеща със Стефан Велев и Славчо Шоколаров на бековете?
В кого е вината? В същите тези класни играчи?
Гнилата ябълка в Левски си пролича. Играчите явно не харесват Роси и трудно мелят брашно заедно. Няма как да разкараш 15 играча, махаш треньора. Да не се чуди Спас, а да действа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 май 2018 13:05

bilyaletdinov написа:...

Между другото много лесно се пропуска факта, че Роси изравни анти-рекорд от 4 поредни загуби и имаше реална опасност да постави нов такъв, който вероятно щеше да се превърне в брадат такъв.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 май 2018 13:11

Аз искам най-сетне в Левски да се поеме отговорност за проваления сезон. Нещо, което не е правено след големите провали. Защото нито Митов беше изгонен когато изпусна дубъла и след срамния мач с Верея, нито Стоев беше изгонен след мача с Морето. Искам в този отбор веднъж да се поеме отговорност. Защото играчите в отбора са класни, изключвам безумни некадърници като Белмонт, Кабрал и Аймен. Този отбор може да играе много по добре. Аз искам да ги видя с друг треньор, защото съм сигурен, че има играчи като Рошу, Ривалдиньо, които могат повече. А как играе Обертан след като заигра като дясно крило, а не да се опитва да прави всичко сам.
Много са нещата, които оплеска Роси, ама нали е чужденец ще ме изближем таш...тестисите си. Същата работа беше и с Достанич, който смени Кокала. Биеха го като куче, ама ние се кефихме колко много разбирал играта и какви невероятни тактически тренировки им водил...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 13 май 2018 13:14

gzagorov написа:Само да изясним фразата "защитници на Роси". Няма такива. Мислех, че на футболните капацитети ви е станало ясно, че има защитници на това "Левски" да не сменя треньор и дузина футболисти всяка година. Да не се взимат прибързани и емоционални решения.
А за разликата между Роси и Митов/Топчо, ами за първи път от доста време в дерби срещу отбор с ЦСКА в името си "Левски" не излиза обречен, да не говорим за сериите с по 0:3 от близкото минало. Като цяло нелоши мачове срещу единствените два отбора напред в класирането. Догодина надграждане с хубави мачове освен срещу ЦСКА-София" и срещу "Лудогорец" (при една стабилност в отбора и подобряване на няколко зони, начело с вратарската) и намаляване на издънките срещу слабаци (за което си трябва нападател, който да мачка отпред). "Левски" цяла година играе сравнително успешно срещу "ЦСКА-София", ако и "червените" да са на 123456789 точки напред, но това няма абсолютно никакво значение. Дали си трети с 1 точка зад втория и с 2 зад първия, или при сегашната дистанция, разликата е единствено повод за спекулации за смяна на треньора (което наблюдаваме сега), съответно малко повече хляб за журналистите и нищо друго. При Ники Митов през 2013 "Левски" май завърши само на точка зад "Лудогорец". Някой топли ли го това? Цъфна ли отборът впоследствие или се разцъфтя отвсякъде?

Ехх.. го гуша ми дойде! Щом сме били преименуваният литекс значи всичко е цветя и рози. Айде скрийте се, моля. Левски не трябва да се сравнява с селските отбори на Ловеч и Разград, Левски е единственият отбор в България и трябва да се слави с добра игра и много победи и успехи в Европа.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 май 2018 13:41

Serafim написа:Между другото много лесно се пропуска факта, че Роси изравни анти-рекорд от 4 поредни загуби и имаше реална опасност да постави нов такъв, който вероятно щеше да се превърне в брадат такъв.

Пропуска се, защото треньор е Роси... Ако беше Мъри, Люпко или някой друг, досега същите да са го изяли с парцалите.
Последните месеци тук се начетох колко слаб треньор е Мъри и как постигнатото с Левски и Астана не е нищо особено. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 май 2018 14:14

Мен Роси конкретно не ми пречи. Да резултатите са незадоволителни, представянето е на приливи и отливи, а и самата игра, не е просто до резултатите и да не ни е покрил късмета на моменти. И играта е такава - и пълно олицетворение е Гомес, който ту играе перфектно и се вижда, че без него нищо не се получава, ту понякога прави детински грешки, а на лицето му е изписана апатия.
Проблема наистина ще излезе в това, че играчите и треньора не се спогаждат и е въпрос на време да започнат да не се дишат. В случая нито едната страна, нито другата са безапелационно доказани в каквото и да е, но в момента в Левски има нелоши играчи, и то не един или двама, и ще е грешка да бъдат жертвани в името на треньор, който ще излезе доста чепат характер. А и опасността и за в бъдеще ( с нови попълнения ) да продължи тенденцията за несдушване е доста голяма.
С две думи - още една година с Роси за треньор може да доведе до повече щети, отколкото с този състав, но с друг треньор.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 май 2018 14:38

Всеки иска и аз искам, но за да искаме, трябва да дадем. Когато през по голямата част от първенството стадиона е празен или хвърляме бомбички и ни наказват без публика и солени глоби, какво да искаме? Ако искате качествени футболисти и модерни треньори, ходете на мач, давайте пари и ще се случи. Всичко хубаво става с МНОГО пари. Обичта се показва на дело, не само с тракане по клавиатурите. Докато основно Спас дава пари, ще е така и ще се чудим примерно, как сме могли да вземем играч като Белаид или вратари като Митрев, Кръстев и тем подобни. Когато даваме пари ще имаме право на глас, но когато не го правим, какви претенции можем да имаме? Там е разковничето. С пари е лесно, без пари е трудно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 май 2018 14:49

Според мен Русев няма да пипне Роси. Ще се заинати и няма да го махне,но тук изниква въпроса защо ?
Защото, ако го махне ще трябва да си признае,че е направил грешка с него. А както знаем Русев е "фин човек".
Друг е въпроса,че Роси не е точният човек за Левски с неговото катеначо и супер предпазлив футбол и това си пролича ясно срещу Славия. Да държиш цял мач двама дефанзивни халфа при положение,че отбора на Славия са се окопали в тяхната половина е знак за слабост. Да виждаш на къде отиват нещата през второто полувреме и да не пуснеш втори нападател е меко казано грешно решение. В отбори,като Верея,Витоша и Дунав може да му върже,но не и в Левски.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 13 май 2018 15:07

Serafim написа:Мен Роси конкретно не ми пречи. Да резултатите са незадоволителни, представянето е на приливи и отливи, а и самата игра, не е просто до резултатите и да не ни е покрил късмета на моменти. И играта е такава - и пълно олицетворение е Гомес, който ту играе перфектно и се вижда, че без него нищо не се получава, ту понякога прави детински грешки, а на лицето му е изписана апатия.
Проблема наистина ще излезе в това, че играчите и треньора не се спогаждат и е въпрос на време да започнат да не се дишат. В случая нито едната страна, нито другата са безапелационно доказани в каквото и да е, но в момента в Левски има нелоши играчи, и то не един или двама, и ще е грешка да бъдат жертвани в името на треньор, който ще излезе доста чепат характер. А и опасността и за в бъдеще ( с нови попълнения ) да продължи тенденцията за несдушване е доста голяма.
С две думи - още една година с Роси за треньор може да доведе до повече щети, отколкото с този състав, но с друг треньор.

Изключително точен коментар. Оставането на Роси и за следващия сезон е отровно и много вредно за отбора. Най-добре след последния мач за сезона да се разделим с него. Запазваме гръбнака на отбора и с нов треньор, който да си направи цялата подготовка ще гледаме с оптимизъм към новия сезон. Ако ръководството иска повторение на сегашния ни сезон нека го остави. Това, което ще получи обаче ще е още по-трагично представяне. Мога да се обзаложа за това.

Върни се в “Левски”