THE G.A.M.E написа:Надявам се да заиграем по разкрепостено в мачовете от Първенството.
Мисля, че Роси продължава да товари играчите с прекалено много тактика и индивидуални задачи, а в Първенството не гоним нищо.
Нека сме затворени и предпазливи в мачовете за Купата, там ни трябва резултат, но да се гипсираме срещу Ботев и Берое, беше напълно безсмислено.
Наясно съм, че надеждите ми на този етап са безпочвени, италианеца си е твърда глава и мрази промените... Та остава надеждата съперниците ни да се надиграват, когато имаме пространство, сме друг тим в атакуващ план.
Не ми се дава прогноза, на този етап продукцията ни е по важна от резултатите.
Видях лееееки наченки на по смислени неща в атака в миналите три мача, дано днес това да се потвърди, но в по сериозни мащаби.
Пич, няма вариант. Това като да очакваш отборите на Моуриньо да играя привлекателен, бърз футбол. Няма да стане. Португалеца казва, че 0:0 в Севиля е добър резултат, съзнавайки, че само късмета и Де Хея запазиха резултата такъв и че въобще няма да е чудо ако испанците вкарат на Олд Трафорд, което ще усложни ситуацията за Моу.
Та така и Роси. Компактен футбол, премери и минимални рискове, тактическа дисциплина, липса на креативност. То и интервютата след мачовете му на Роси са подобни на Моуриньо, с разликата, че не търси конфронтации и грешката задължително извън него. Ето, срещу Берое - играли сме срещу компактен, подреден и затворен отбор. Линиите не били добре, нямало хора около топката и на кого да се центрира. Долу-горе същото слушаме след всеки неуспех. А когато чуваш кажи речи същите причини и няма видими подобрение - лошо. До сега го оправдаваше това, че не е водил подготовка, не е правил селекцията. В момента това, че не са сработени и подготвени на 100% всички играчи. Да видим след месец, ако продължаваме да редува слаби и добри игри какво ще е оправданието.