ППЛ: Левски (София) - Пирин (Благоевград) / Събота от 17:30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
levski4ever86

Re: ППЛ: Левски (София) - Пирин (Благоевград) / Събота от 17:30 /

Мнениеот levski4ever86 » 02 дек 2017 18:48

Колко ли смс-а е получило коментаторчето след гола на Мапуку? :lol:
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2017 18:50

Имаше дузпа.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 дек 2017 18:59

SANSIRO7 написа:
peliforewer написа:По принцип не коментирам мачове на други отбори,но ако това нещо е дузпа значи аз 55 години не съм гледал футбол,а някакъв друг спорт.Уважение за тези левскари които видяха реално ситуацията,а за другите няма какво да кажа,те отдавна са доказали във форума своята несъстоятелност.

Само да те питам, а гъргоровките и велизарките признаваше ли ги за дузпи?

Има положения в които съдията може да свири дузпа,може да не свири,един го вижда по един начин ,друг по друг,но когато никой на стадиона ,дори и футболистите не видяха положение за дузпа как да го коментирам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

a4ama4ko

Мнениеот a4ama4ko » 02 дек 2017 19:00

Teo написа:Пирин ще обърнат мача, Радуканов знае как се бие на Герена!

Той Радуканов знае и как се разгромява с 5:0 един вече несъществуващ футболен клуб, като подарък за 50 - годишния му юбилей (https://www.youtube.com/watch?v=fqmg0wePA28)

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 дек 2017 19:03

peliforewer написа:
SANSIRO7 написа:
peliforewer написа:По принцип не коментирам мачове на други отбори,но ако това нещо е дузпа значи аз 55 години не съм гледал футбол,а някакъв друг спорт.Уважение за тези левскари които видяха реално ситуацията,а за другите няма какво да кажа,те отдавна са доказали във форума своята несъстоятелност.

Има положения в които съдията може да свири дузпа,може да не свири,един го вижда по един начин ,друг по друг,но когато никой на стадиона ,дори и футболистите не видяха положение за дузпа как да го коментирам.

Ще ме прощаваш но това са пълни глупости. Пак казвам според мен дузпа няма, но аз лично съм виждал десетки подобни и по-смешни от тази, включително за любимият ти отбор а и в далеч по-големи първенства и от утвърдени съдии.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 дек 2017 19:05

peliforewer написа:
SANSIRO7 написа:

И как разбра че никой не видял? Това че футболиста на Левски не е някакъв латинос, който да се тръшка и реве и да дърпа съдията, не означава че не е фаулиран. Ти лично видя ли, че го хванаха и го дърпаха за фланелката като в квартална кръчма?

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 02 дек 2017 19:08

alstonfild написа:И втория гол на Левски беше нередовен , нямаше вратар на вратата :mrgreen:

Третия също понамирисва, имаше нерагламентиран рикошет което обърка вратаря на гостите! :lol:
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 дек 2017 19:14

Може ли някой който е гледал мача Брайтън-Ливърпул да коментира дузпата за Брайтън.Благодаря ви предварително.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”