miro_rz написа:Колко реално може да събере Герена без гостуващия сектор ?
Около 20 хил.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
miro_rz написа:Колко реално може да събере Герена без гостуващия сектор ?
Балкански Орел написа:Големи оптимисти са се събрали тука.Да не забравяме, че всичките ни мачове до този момент с Роси са все срещу повече от посредствени отборчета, които до скоро бяха по окръжните групи.
pink_pig8 написа:koisa написа:Red thunderstorm написа:Ке паднете, ей!![]()
1:2 може би. Обратен ш`са лъзне и ше вкара за вас, а за потомците на делиорманската м****я сигурно някой мамалигар ще е герой.
И като паднем какво? Ще се радваш на калъфката може би?![]()
Важното е да направим отбор за другия сезон и ЛЕ, а дали в началото ще падаме от тирета и креМвирши ми е все тая!
Вие от 15 години правите тоя отбор за ЛЕи все.....
miro_rz написа:За мен лично Левски има по-голям шанс да вземе този мач , в добра серия са и напипват игровия ритъм . Който и отбор да излезе с нагласата за Х ще бъде наказан . Мисля си ,че имаме три загуби на Герена с голове в последната минута и то все с 1-0 и трябва да се внимава .
Очакам борбен и груб мач , но с голове . Само и единствено победа ще ме зарадва . Прогнозирам 1-1 или 2-1 !
popokutepetel написа:miro_rz написа:За мен лично Левски има по-голям шанс да вземе този мач , в добра серия са и напипват игровия ритъм . Който и отбор да излезе с нагласата за Х ще бъде наказан . Мисля си ,че имаме три загуби на Герена с голове в последната минута и то все с 1-0 и трябва да се внимава .
Очакам борбен и груб мач , но с голове . Само и единствено победа ще ме зарадва . Прогнозирам 1-1 или 2-1 !
Имате 4 загуби на Герена, два равни и 4 победи.
sin4ec написа:Scanspeak написа:Отбора на ДПС срещу отбора на тези, които гласуват за ДПС. Колко забавно.
Отборът на ДПС е на Инджов-ГГ, това ни е ясно. Но с Арда (Кърджали) или с Денизлиспор ще играете, че не ви знаем програмата?
Red thunderstorm написа:...Само преди 4 месеца Спас/ението/, уж на изпроводяк говореше, че "Левски" е пред фалит, което по никакъв начин не кореспондира със сегашните трансфери на скъпо платени футболисти. Явно за това кратко време ситуацията коренно се е променила. Може, но...едва ли!?!
Потребители, разглеждащи този форум: kempesmario и 38 госта