ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 28.05| 3:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 28.05| 18:30 ч.
Гледам днеска в бета коефа за единица е 2.0 Нападайте , чист подарък
blue avalanche написа:Аз, пък, не съм чул някой на запад всеки мач да играе за премии. Ако бъркам, някой да ме поправи...
Там си имат клаузи в договорите. Е, вероятно имат премии при титла, 1/2 и финал в ШЛ и т.н. Иначе за к'во са им всеки мач премии като взимат по 100-200 хил. паунда на седмица.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:blue avalanche написа:Аз, пък, не съм чул някой на запад всеки мач да играе за премии. Ако бъркам, някой да ме поправи...
Там си имат клаузи в договорите. Е, вероятно имат премии при титла, 1/2 и финал в ШЛ и т.н. Иначе за к'во са им всеки мач премии като взимат по 100-200 хил. паунда на седмица.Нашите, ако взимаха по 50 хил. евро месично щяха да умират на терена всеки мач.
Като знаем БГ манталитета, щяха да си чешат мъдите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- popokutepetel
- Контакти:
W84me написа:popokutepetel написа:metodito написа:Да, всъщност, въобще няма да е толкова нелогично.
При положение, че Митов няма спечелен решаващ мач няма да се учудя да ни бие и Верея. Но важното е да надграждаме
Няма спечелен решаващ мач? Миналия път не победи ли точно Литекс, Комунистическия оригинал и Лудогорец поред?
Решаващ мач е от съществено значение за взимане на купа или първенството. Нито този с Литек, нито този с Лудогорец бяха такива.
За сметка на това решаващите мачове за купата, за първенството със Славия и един от най-големите провали с Иртиш са достатъчен аргумент.
PSvilenov написа:Гледам днеска в бета коефа за единица е 2.0 Нападайте , чист подарък
извинявай, че ще ти го кажа, но ливърпулския манталитет явно много силно е заседнал в теб - ние сме Левски, а не втория отбор на Мръсния сайд, така че дай го малко по-спокойно и уверено. Знам, че си много разочарован, но ако направиш съпоставка с Ливера и какво бяха до 89-та, то Левски е дооооооста пред тях като емоции (изключвам двете буки титли в ЛЕ и ШЛ - най-тотаджийските мачове до момента).
По темата - ще бием тирето с малко, но завинаги

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
имам предчувствие за един хикс, да няма недоволни.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Цялата група:
Кръстев, Митрев, Пиргов, Минев, Яблонски, А. Александров, С. Александров, Прохазка, Найденов, Бурабия, Кабов, Боримиров, Огнянов, Нар, Краев, Ст. Иванов, Сукуна, Адениджи
Кръстев, Митрев, Пиргов, Минев, Яблонски, А. Александров, С. Александров, Прохазка, Найденов, Бурабия, Кабов, Боримиров, Огнянов, Нар, Краев, Ст. Иванов, Сукуна, Адениджи
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Едва ли ще има повече от 10 хиляди на стадиона 

България има природни богатства,
С този състав няма как да загубим от ловешкото тире. Не знам обаче дали ще победим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема