Jordan1914 написа:...
Приятелю,разбери,че в ЛЕВСКИ никога повече няма да дойде треньор с доказана история,след Мъри Стоилов!Мача с Локомотив ГО треньор беше Топузаков,срещу Дунав,ако ми казваш,че Митов има вина за равенството 1:1,ще ме убиеш,при положение,че имахме 5 пропуска сами срещу вратаря. А треньора на ЦСКА щом си го харесваш,можеш да му звъннеш и да му честитиш точката в Разград!

1. Излъчвате прекалено силен песимизъм. Нима "Левски" е обречен на посредственост? Която е гарантирана със слаб треньор. Основна задача на ръководството е в селекцията да включи като най-важна задача назначаване на способни спортно-технически директор и старши треньор със съответния екип. Наивно е да се очаква, че грешните решения ще доведат до добри резултати. В ПФК "Левски" АД грешните решения се повтарят - принципно и поименно.
2. Старши треньорът винаги има вина за несполучлив резултат. Пропуските не са оправдание за неуспехите, а доказателство за ниско ниво. В споменатия мач "Дунав" също имаше пропуски. Какво Ви е мнението за тактическата постройка на "Левски" в мачовете под ръководство на Митов и в частност в мача с "Дунав"?
3. Без да се ангажирам с мнението на други хора си позволявам да заявя, че привържениците, които критикуват и изискват добра игра и успехи също подкрепят "Левски". Позволявам си да цитирам известен футболист. Със забележката, че според мен поне първият е прекалено самокритичен. Вторият е по-смисъл. "Публиката винаги има право. Дори когато си играл слабо.". "Да оправдаваш пропуските с липса на шансш означава, че добрите ти прояви са в резултат на шанс.".
4. Приемам подмятането за треньора на ЦСКА-София като следствие от емоционална възбуда и недобра концентрация върху моя коментар. Няма да изпълня препоръката. И защото би могла да се изтълкува като израз на недобро възпитание.