Дунав (Русе) - Левски (София) |21.05.| 0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Дунав (Русе) - Левски (София) |21.05.| 17:30

Мнениеот koisa » 20 май 2017 23:24

Jordan1914 написа:Съгласен съм,ама нито един треньор с история и титли не иска в ЛЕВСКИ!!!

Нормално, никой уважаван треньор няма да се съгласи да бъде употребяван и използван за прикриване на чужда некадърност. За такива цели си има треньори тип Митов, Топчо, Сухия и Вуцов. Подобно назначение струва много повече на клубовете пред това да вложат средства в качествен треньор и селекция.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 20 май 2017 23:26

"Левски" вече са в Русе от вечерта и отпочиват къде...? В хотел "ДУНАВ". :mrgreen: Дано утре и на другия Дунав почиват. :P
Това в кръга на шегата. А иначе не предвиждали тренировка, щели да тренират преди мача на стадиона и директно се хвърлят в мача. Относно времето, слава богу май няма да вали както в Разград днес, а по едно време бая валя и гърмеше и тук. Вчера пък имаше земетресение 4,5 по Рихтер, утре се очаква вторичен трус на Градския стадион.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 20 май 2017 23:34

k20dan4o написа:Ако прегледаш внимателно програмата докрая ще видиш че най-вероятно Локо ще са четвърти, колкото и да ми се иска да са Дунав.

Програма като програма. Затова утрешният мач е много важен. Както казах, сега ще си проличи израстнали ли сме достатъчно, за да се наложим с воля. Вземем ли го, на Локомотив хич няма да му е лесно в Пловдив. Веднъж вече направихме едно реми с тях там, а беше мач, в който всеки от двата отбора можеше да победи, беше въпрос на късмет, който не се усмихна на нито един от двата отбора. Това в Русе на първия домакински мач не го гледайте. Поради ред причини сами се бихме тогава.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 20 май 2017 23:43

damyanov1963 написа:За мен мача е троен. Левски винаги е показвал, че след една, или две загуби се вдига и побеждава. От друга страна, Дунав заслужава да играе в ЕКТ, поне с игрите си, които показва в нашето скромно първенство!
п.п. Ако стадиона им не беше готов и се налагаше да играят примерно на Герена, бих отишъл да ги подкрепям!

Точно това ме притеснява и мен в Левски, но от противоположната фенска страна. Притеснявам се също как ще подходят нашите след победата над Черно море, но се надявам да е максимално мотивирано. Иначе ако случайно се класираме за някъде си, ще се радвам много, ако бъдем подкрепени от българските фенове в София. Но нека не бързаме с тигана... Засега рибата е някъде между Дунава и Гара Разпределителна. :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 май 2017 00:22

FCD написа:
damyanov1963 написа:За мен мача е троен. Левски винаги е показвал, че след една, или две загуби се вдига и побеждава. От друга страна, Дунав заслужава да играе в ЕКТ, поне с игрите си, които показва в нашето скромно първенство!
п.п. Ако стадиона им не беше готов и се налагаше да играят примерно на Герена, бих отишъл да ги подкрепям!

Точно това ме притеснява и мен в Левски, но от противоположната фенска страна. Притеснявам се също как ще подходят нашите след победата над Черно море, но се надявам да е максимално мотивирано. Иначе ако случайно се класираме за някъде си, ще се радвам много, ако бъдем подкрепени от българските фенове в София. Но нека не бързаме с тигана... Засега рибата е някъде между Дунава и Гара Разпределителна. :mrgreen:

Ако се класирате за ЕКТ няма да е случайно! А пък, ако се наложи да играете в София(макар, че няма да се наложи, защото стадиона ви вече е готов), може да разчитате и на подкрепа(аз лично имам и русенска жилка в корените си, но не само от мен ;) )
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 май 2017 01:24

FCD написа:"Левски" вече са в Русе от вечерта и отпочиват къде...? В хотел "ДУНАВ". :mrgreen: Дано утре и на другия Дунав почиват. :P
Това в кръга на шегата. А иначе не предвиждали тренировка, щели да тренират преди мача на стадиона и директно се хвърлят в мача. Относно времето, слава богу май няма да вали както в Разград днес, а по едно време бая валя и гърмеше и тук. Вчера пък имаше земетресение 4,5 по Рихтер, утре се очаква вторичен трус на Градския стадион.

Сините,ще бъдат изморени и от пътуването с автобуса, защото парите за самолетни билети свършиха ....така ,че го отчитайте в прогнозите си.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 май 2017 05:39

Jordan1914 написа:Хора!За пореден път оставаме наши любимци да си тръгнат.Да,Аниете не е в онази форма,когато стана гол майстор,но да не забравяме,че тогава в отбора бяха и Бедоя и Абди,с които Аниете играеше и вкарваше...а сега единствено Бурабия може да му даде сносен пас.Трябва да напрваим нещо и да покажем на Митов,че искаме Аниете да остане,че го искаме в отбора.Да,той е почти на възраст вече,но има какво да покаже на младите,виждате,че Краев винаги е искал да се учи от него...сега ще изгоним Аниете,след 2-3 месеца и Йоргачевич и така отново изтърваме сините ни любимци.Незнам,лозунги ли,скандиране на името на Аниете ли,но за мен ще е огромна грешка,да го изтървем отново.Нека не забравяме,че ако не беше той,преди 2 години нямаше да изпитаме това да сме близо до титла а и да пеем силно АНИЕТЕ-Обичаме те!Нека му помогнем,да бъде оставен в ЛЕВСКИ!САМО ЛЕВСКИ <3 !!!

Сещам се и за още един вариант - екзотичен е и мисля няма време, но все пак...:
https://www.change.org/

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 21 май 2017 09:07

Победа за Левски с 2:1.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 21 май 2017 10:11

Jordan1914 написа:...
Приятелю,разбери,че в ЛЕВСКИ никога повече няма да дойде треньор с доказана история,след Мъри Стоилов!Мача с Локомотив ГО треньор беше Топузаков,срещу Дунав,ако ми казваш,че Митов има вина за равенството 1:1,ще ме убиеш,при положение,че имахме 5 пропуска сами срещу вратаря. А треньора на ЦСКА щом си го харесваш,можеш да му звъннеш и да му честитиш точката в Разград! ;)

1. Излъчвате прекалено силен песимизъм. Нима "Левски" е обречен на посредственост? Която е гарантирана със слаб треньор. Основна задача на ръководството е в селекцията да включи като най-важна задача назначаване на способни спортно-технически директор и старши треньор със съответния екип. Наивно е да се очаква, че грешните решения ще доведат до добри резултати. В ПФК "Левски" АД грешните решения се повтарят - принципно и поименно.
2. Старши треньорът винаги има вина за несполучлив резултат. Пропуските не са оправдание за неуспехите, а доказателство за ниско ниво. В споменатия мач "Дунав" също имаше пропуски. Какво Ви е мнението за тактическата постройка на "Левски" в мачовете под ръководство на Митов и в частност в мача с "Дунав"?
3. Без да се ангажирам с мнението на други хора си позволявам да заявя, че привържениците, които критикуват и изискват добра игра и успехи също подкрепят "Левски". Позволявам си да цитирам известен футболист. Със забележката, че според мен поне първият е прекалено самокритичен. Вторият е по-смисъл. "Публиката винаги има право. Дори когато си играл слабо.". "Да оправдаваш пропуските с липса на шансш означава, че добрите ти прояви са в резултат на шанс.".
4. Приемам подмятането за треньора на ЦСКА-София като следствие от емоционална възбуда и недобра концентрация върху моя коментар. Няма да изпълня препоръката. И защото би могла да се изтълкува като израз на недобро възпитание.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 21 май 2017 14:16

Живко6461 написа:
Jordan1914 написа:...
Приятелю,разбери,че в ЛЕВСКИ никога повече няма да дойде треньор с доказана история,след Мъри Стоилов!Мача с Локомотив ГО треньор беше Топузаков,срещу Дунав,ако ми казваш,че Митов има вина за равенството 1:1,ще ме убиеш,при положение,че имахме 5 пропуска сами срещу вратаря. А треньора на ЦСКА щом си го харесваш,можеш да му звъннеш и да му честитиш точката в Разград! ;)

1. Излъчвате прекалено силен песимизъм. Нима "Левски" е обречен на посредственост? Която е гарантирана със слаб треньор. Основна задача на ръководството е в селекцията да включи като най-важна задача назначаване на способни спортно-технически директор и старши треньор със съответния екип. Наивно е да се очаква, че грешните решения ще доведат до добри резултати. В ПФК "Левски" АД грешните решения се повтарят - принципно и поименно.
2. Старши треньорът винаги има вина за несполучлив резултат. Пропуските не са оправдание за неуспехите, а доказателство за ниско ниво. В споменатия мач "Дунав" също имаше пропуски. Какво Ви е мнението за тактическата постройка на "Левски" в мачовете под ръководство на Митов и в частност в мача с "Дунав"?
3. Без да се ангажирам с мнението на други хора си позволявам да заявя, че привържениците, които критикуват и изискват добра игра и успехи също подкрепят "Левски". Позволявам си да цитирам известен футболист. Със забележката, че според мен поне първият е прекалено самокритичен. Вторият е по-смисъл. "Публиката винаги има право. Дори когато си играл слабо.". "Да оправдаваш пропуските с липса на шансш означава, че добрите ти прояви са в резултат на шанс.".
4. Приемам подмятането за треньора на ЦСКА-София като следствие от емоционална възбуда и недобра концентрация върху моя коментар. Няма да изпълня препоръката. И защото би могла да се изтълкува като израз на недобро възпитание.

Като подкрепящи един и същ отбор,аз винаги ще уважавам мнението на който и да е било от феновете на ЛЕВСКИ.Тактиката на мача с Дунав беше точно такава,каквато ЛЕВСКИ София трябва да показва,атакуващ футбол с остри извеждащи подавания,защото всички положения се получиха по този начин,просто некадърността на Краев,Костадинов ни лишиха от 2,3:0 на полувремето и спечелен мач.Тази тактика Левски имаше и в мача с Берое загубен 1:0,мача с Черно Море загубен 1:0....може би всички сте доволни от великия тактик Петрович,но го видяхме с неговата тактика как Марибор ни засрамиха насред 'Герена',Монтана ни взеха точка на 'Герена'',хибрида можеше да ни обърне без проблем насред София,а вие се радвате,че сме били 1-ви за 2-3 седмици,когато Лудогорец бяха разсеяни от Шампионска лига,а хибрида не се беше сработил.Вярно има и градивни критики,но в последно време те са много повече от подкрепата и аз затова предпочитам истинската подкрепа,а не да чакам хората да си вземат поука от ''градивните ни критики'.САМО ЛЕВСКИ <3 !!!

Върни се в “Левски”