Берое (Стара Загора) - Левски (София) | 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) | 12.03.2017 |
гледах ги... бихме дунав пада от бирое
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
SANSIRO7 написа:Как с един играч на прилично ниво сме втори-мистерия! Тоя Бабамамуна докога ще ни мъчи?
A в Благоевград Вуйчо Ваньо влезе и разказа играта на Славия
Не схващам какво тренират по цяла седмица. А тоя Костадинов даже за по-голяма заплата се пазари, вместо да му я намалят.
Oчаквано и засужено водим на полувремето при положение че имаме точно 2-ма футболисти(Мапуку и Карачанаков) а противника няма нито един.С още 1-2 точни удара във вратата ви спокойно може да ви качим на разлика.
-
- Контакти:
Не трябва да им се сърдим на момчетата.Трагични са,всяко спиране на топката е къс пас,нямат сърце,нямат и физическа издръжливост.Не знам какво тренират.На полувремето Краев и Костадинов на пейката.Те не са виновни ,че са в отбора.Толкова са жалки в опитите си да играят футбол,че чак ми става жал за тях.Берое са много слаб отбор.С преса и настойчивост всеки отбор би ги победил.Както направиха Литекс.И все пак има някаква положителна нотка в сравнение с Топузаковите мъки.
-
Положение като онова на Адениджи ( дето отигра с пета ) не трябва да се пропиляват с лека ръка.
Щото подобни до края, едвали ще имаме много.
Сандьо, .... след гола само я ряпкате
Така няма да изкарате още едно полувреме .... дрънни на Феро да изнесе играта едни 10-15 метра... и са готови

Така няма да изкарате още едно полувреме .... дрънни на Феро да изнесе играта едни 10-15 метра... и са готови

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
THE G.A.M.E написа:Положение като онова на Адениджи ( дето отигра с пета ) не трябва да се пропиляват с лека ръка.
много назад му дойде топката как да я играе?
Да влиза Огнянов на мястото на тая некадърна маймуна Нар
Ако не се лъжа навремето именно краев го искаха от западен отбор още преди да е пълнолетен . със зъби и нокти се борихте да го задържите и да му провалите кариерата. А сега го псувате
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.