Кой да бъде новият треньор на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Кой да бъде новият треньор на Левски?

Мнениеот gzagorov » 24 окт 2016 17:12

Долно уйно написа:Диана Иванова, знаеш ли, от кога е в Левски и то в ръководството?
Нови няма, има такива с разменени ръководни постове.

Викаш, ако някой от футболистите стане счетоводител, а чистачката започне да се занимава със селекцията, всичко ще си е по старому, защото реално промени няма, а само са се разместили някои длъжности.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 окт 2016 17:13

Groucho написа:
Долно уйно написа:Заплатата на Мъри е 1 800 000 евро на сезон, кажи ми една причина да се откаже от тези пари?

Носталгия по "Е-е-е-е, Мъри, на това ли ги учиш, бе" :lol:
В гостуванията на Екибастуз и Жезказган съм сигурен, че няма кой да му викне подобно мотивиращо слово :lol:

Аз съм за Вячеслав и Ясен.

Мъри сто процента му е дожаляло да слуша такива глупости. И от трибуните също: "Аре ве, говна, вкарайте я тая топка, уе".

Хубчев, ако беше по-кадърен треньор, щеше идеално да пасне сега в отбора. До 6 месеца нямаше да се чуват ни Пелето, ни УС, просто щото тоя е проклет в червата си и като си науми нещо го прави. Още помня как размахваше средни пръсти към трибуните на Берое. (ВТФ?!). И то даже е меко казано средни пръсти, щото по-скоро от лакетя си сгъваше ръката. :)
Обаче толкова плах треньор, който не смее да погледне по-далеч от изритани и центрирани топки няма как да бъде в Левски.
Отделно, че сега се наби на националния (синоним на корупция, кадруване, редене на състави и тн).

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 окт 2016 17:25

Илиян Илиев е подходящ треньор за момента.
Обаче най-вероятно семейния приятел на чичо Спаско Вилито ще акустира на този пост.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 окт 2016 17:30

До зимата действаме в този спортно-технически състав и каквото стане.
Лошото е, че Петрович напусна в доста важен момент преди мача за купата. Защото ако останалите грешки са поправими, една издънка срещу Черно море ще е фатална.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 окт 2016 17:35

Не мисля че ще ме вземете на сериозно,но все пак да си кажа мнението 8-) Въртите и сучете едни и същи имена,подвизавали се при вас в определени периоди от време,горе-долу като при нас -Стойчо,Любо Пенев...Според мене ви трябва ново лице,ако ще да е Топчо,но има и нещо по-важно от треньора-тези над него :!: :idea: Големият проблем там е многовластието(до скоро имахте трима собственици-парадокс-сега не съм сигурен,че новият е сам и че командва еднолично :idea: ) и няма единомислие,плюс това ръководителите ви имат много сериозен проблем,при това от край време- фенщината,която открито прокламират и в медиите!!!И Боримиров и Пелето и Сухия и Кокала ,са хора с много ниска култура и възпитание-да не споменавам и за Борат ;) -за да са ръководители ,на каквото и да е ниво, в отбор,който има претенции да е от водещите !Като гледам и Ники Илиев,който е един от малцината ви футболисти ,които уважавам,е прихванал от тази атмосфера,за съжаление!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 окт 2016 17:36

alexdb написа:Илиян Илиев е подходящ треньор за момента.
Обаче най-вероятно семейния приятел на чичо Спаско Вилито ще акустира на този пост.

Илиян с нищо не надгради, а и се раздели с Левски по подобни причини, които Петрович изтъкна. Каза, че не е бил оставен да работи и че всеки се е месел във абсолютно всичко. И това дойде малко след като Николай Костов си обра чукалата и каза само едно символично "чао", понеже нещо в Левски не вървяло.

Ако го попитат сега за Левски ще иде, 100%, обаче мен ми изглежда като безгласна буква, която няма да вирее дълго в отбора.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 окт 2016 17:37

Светослав Тодоров е много кадърен и перспективен.Ще започнат сега че такъв бил и онакъв бил но истината е че е доста умно момче и жадно за знания.Много добра инвестиция е.Всички други треньори тук са дъвкани и със нищо няма да помогнат на отбора.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 окт 2016 17:40

Вълчан написа:Светослав Тодоров е много кадърен и перспективен.Ще започнат сега че такъв бил и онакъв бил но истината е че е доста умно момче и жадно за знания.Много добра инвестиция е.Всички други треньори тук са дъвкани и със нищо няма да помогнат на отбора.

Е да ,ама е от ЦСКА,играл е при ГГ и...ше има съблачаййй :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 24 окт 2016 17:41

Мъри е добър вариант, преди не ми харесваше много, но вече би трябвало да е натрупал опит. Но при него зависи какво ще му предложат в казахстан, или някъде другаде ако го желаят.
Ясен Петров не става. Това че направи 1-2 успешни сезона в Китай нищо не означава. Там водеше непретенциозен отбор, а тук трябва всеки мач да побеждава, съвсем различно е положението. Според мен той е на нивото на Жадното.
Ако Мъри не се навие, и не се намери кадърен чужденец, по-добре да оставят Топузаков, отколкото да се експериментира с друг недоказъл се треньор.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 окт 2016 17:41

Пелето все не разбрал и все не видял. За какво е там? И накрая нищо. През цялата пресконференция само се оправдава и никакво решение и визия. Трябваше да започне с оставката си, а не да губи времето на хората. Трябваше да каже с две думи:че нищо не зависи от него, няма пари, това е материала с който ще се работи, а не да обяснява, как имал доверие на тези футболисти. Ще има рабира се, като няма пари за други. И преди съм го писал, няма страст в собственика за Левски и от там надолу това се предава. За да си собственик на Левски, първо трябва да имаш страст към клуба и това да се предава до чистачката. Не виждам това. Всичко се движи някак си от само себе си, по течението. До къде ще ни отведе това...?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”