Вероятни състави според Спортал.бг:
ЛЕВСКИ (4-1-4-1): Йоргачевич; С. Александров, Пиргов, А. Александров, Минев; Де Ноойер; Нар, Прохазка, Краев, Аниете; Адениджи
Старши треньор: Л. Петрович
ДУНАВ (4-2-3-1): Луков; Джалилов, Милчев, Патев, Атанасов; Д. Димов, Раденцов; Ненов, Шопов, Огнянов; Будинов
Старши треньор: В. Великов
СЪДИЯ: Таско Тасков
Няма място за Деса, стара футболна максима е,че ако имаш конфликт с треньор не трябва да го правиш публичен.В злополучния и приет за трагедия мач с Марибор 1-1,те се сдърпаха след края.Люпко е от стара коза яре и е видял 2 и 200.Оня пък е от южна Америка,за всичко тръгва "на първа" и е пълно перде.Дано не съм прав,но ако този конфликт не е туширан един от двамата ще го отнесе,най-често играча.За мен това момче може много да даде на Левски - вече имахме един такъв играч в лицето на Тони Калво,който за съжаление не попадна на треньори(ЕЛ ИНЖИНЕРО) и просто доигра част от кариерата си на "Герена".
Извън лиричните отклонения,жалко за Мицански,Стаси Иванов и другите деца от школата.Мъчно ми е и ми болно,че те не играят.Все пак днес ще отида на стадиона с надеждата да видя някой от тях да "блесне" като Искренов,Наско,Ники,Перуци,Боримиров,Цанко...
Нека нашите да играят играта,а каквото ще да става.Почвам да организирам тайфата,явно пак ще съм фронтмена на МATCH-DAY

Нека да подкрепим отбора,заслужават го момчета,както и ЛЮПКО!
САМО ЛЕВСКИ!