20 дни по-късно( терзанията на един балканджия-журналист)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: 20 дни по-късно( терзанията на един балканджия-журналист

Мнениеот Заклет Левскар » 23 авг 2016 10:57

boabbb написа:
Заклет Левскар написа:
boabbb написа:
Заклет Левскар написа:
boabbb написа:ОК, тогава един въпрос ... БФС ще премести ли мача от "Армията" на Националния по искане на МВР :?: За кой мач го прави това БФС-то :?: Имам жокер - само един е :lol: :lol: :lol:

И от мен едно въпроЗче:
Професиопналната лига ще насрочи ли мач за Суперкупата на България, по искане на Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD, Дарик радио, Gong play, БНР и 7dnifutbol.bg :?:
Защо не го прави това ПЛ?

Ще насрочи, предполагам, лятото на 2017 :roll: Едно е сигурно - Левски няма да участва в него ;)

Може и да няма мач лятото на 2017 г.
Ако пак припознаете някой селяци.
Имам жокерче - Верея умират да бъдат припознати от Дърпатов Джуката и Пламен Марков.

Ми, щом искат - ще умрат и те :mrgreen: :mrgreen:

......... за да живее ЦСКА тире София от град София.
Финал за Суперкупата КОГАААААААААААААААААААААА ????????????
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2016 10:59

Как кога - догодина ще го играеме 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 23 авг 2016 11:06

boabbb написа:Как кога - догодина ще го играеме 8-)

Кои сте Вие?
Ти не беше ли привърженик на ЦСКА?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 авг 2016 11:34

Внимавай само да не го играете толкова, колкото U19 на Литекс-корекция( а.к.а. ЦСКАтиреСофия) ще играят в МШЛ! :shock:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 авг 2016 11:44

sin4ec написа:

Внимавай само да не го играете толкова, колкото U19 на Литекс-корекция( а.к.а. ЦСКАтиреСофия) ще играят в МШЛ! :shock:

[offtopic]Бе незнам за ШЛ, ..... ама в първия кръг ударихме силния отбор на Славия, а във втория на Герена .... едни, дето май се стягат за участие в младежката ШЛ ;)
Даже специалистът Мечо звучеше доволно объркан след мача:
"Аз не знам с кой отбор играхме, но ни надиграха категорично" :)
...Нали за този ЦСКА-София U19 става въпрос ... да не съм се объркал и аз нещо ... :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2016 12:00

sin4ec написа:

Нямаше как да играят - все пак други имат традиция да играят служебно в ШЛ :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 авг 2016 12:02

Red_Neck написа:
sin4ec написа:

[offtopic]Бе незнам за ШЛ, ..... ама в първия кръг ударихме силния отбор на Славия, а във втория на Герена .... едни, дето май се стягат за участие в младежката ШЛ ;)
...Нали за този ЦСКА-София U19 става въпрос ... да не съм се объркал и аз нещо ... :)[/offtopic]

Това си е отборът на Литекс от миналата година, който взе Купата( заслужено). Между впрочем от 3 Купи по възрастите ние взехме две. Но не правим от това дитирамби. А Мечо на Герена с право мрънка, че 4-5 човека му тренират с мъжете и не може да си подготвя отбора, както трябва. Но нямаше начин-имахме наказани и контузени и тези момчета попълваха групата.
Най-силните набори на Левски са след 2001 година, които са тренирали по новата методика поне две години.1997-2000 имаме 7-8 талантливи деца, Кабов и Станислав си играят вече с мъжете, но наистина голямото подкрепление ще дойде след 4-5 години.

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 23 авг 2016 12:15

sin4ec написа:
Red_Neck написа:
sin4ec написа:

Това си е отборът на Литекс от миналата година, който взе Купата( заслужено). Между впрочем от 3 Купи по възрастите ние взехме две. Но не правим от това дитирамби. А Мечо на Герена с право мрънка, че 4-5 човека му тренират с мъжете и не може да си подготвя отбора, както трябва. Но нямаше начин-имахме наказани и контузени и тези момчета попълваха групата.
Най-силните набори на Левски са след 2001 година, които са тренирали по новата методика поне две години.1997-2000 имаме 7-8 талантливи деца, Кабов и Станислав си играят вече с мъжете, но наистина голямото подкрепление ще дойде след 4-5 години.

С Нар, Фар, Тунде, Мунде и сие какво подкрепление? Ще има да си бъхтят по другите отбори от Агрупа(ако и след 4-5 години са 16 отбора), ако ли не я Б, я В група..
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 авг 2016 12:17

bellamy_99 написа:С Нар, Фар, Тунде, Мунде и сие какво подкрепление? Ще има да си бъхтят по другите отбори от Агрупа(ако и след 4-5 години са 16 отбора), ако ли не я Б, я В група..

Живот и здраве, ще видим.

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 23 авг 2016 15:11

Това е най-популярната тема във форума на Левски тази седмица, а няма нищо общо с Левски, а с един друг клуб. Иронично нали? ЦСКА си е марка.

Върни се в “Левски”