Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: kiril.a.d
kiril.a.d, не знам дали си живял по време на комунистическата диктатура, но един от прийомите им на терор беше преименуването. Левски, Динамо, Левски- Спартак, Витоша беше равносилно на ЦДНА, ЦСКА "Червено знаме", ЦСКА "Септемврийксо зваме", Средец. Те преименуваха градове, села, реки, заводи, сменяха имената на хора дори. Концепцията им беше погрешна. Те атакуваха последствията вместо причините. Лидерите им смятаха, че със смяната на името обекта (респективно субекта) става нов. А народът го е казал: Преоблякъл се Илия, погледнал се- пак в тия. Поводите за промените можеше на бъдат съвсем незначителни. Целта на комуниста е да превърне народ с вяра и традиции в послушно население. Настоящият собственик на хибрида ще използва всички комунистически номера, средства, методи, вкл. подкупване и сплашване, защото е продукт на същата тази партия. Такъв е мирогледа му, съответно начина му на живот, комуникация, отношение. Настоящите "ръководители" на държавата го подкрепят, защото също се страхуват от една от най- многобройните агитки в България. Разделени сте по- слаби. Ако всички сини, червени, жълти, черно-бели фенове са единни коя власт може да им се опре. За това се подкрепят делиорманци. При всичкото им имане. Защото човек може да им запомни имената и да ги изпише на листче от джобно тефтерче. Пак цитирам мъдрия ни народ: Страх лозе пази. На тях не им пука, че погребват футбола ни. На тях да им е комфортно. За това назначават за треньор на националния отбор посредствен послушко, определят му състава и после казват, че това са ни футболистите. Ако някой като Любо се опита да въведе ред и дисциплина веднага му намират колая. Дано си ме разбрал правилно.
- metodito
- Контакти:
Re: Лига Европа: Левски - Марибор / 20:00 / Четвъртък
olfix написа:Само не разбирам какво не ви харесва Пиргов!За мен той е част от бъдещето на Левски.Футболист с качества,на когото му се играе в точно този отбор!Друг е въпросът,че ако беше Гонзо-разбирачът,никога нямаше да го вземем,а щеше да е някое менте с комисионна.
И аз харесвам Пиргов. Това за Гонзо май си прав... Мисля, че дойде по настояване на Стойчо и се надявам по подобие на Мечков да се превърне в наш любимец (поне аз де съм голям фен на Мечката).
Очаквам Люпко да излезе с атакуваща тактика, която да я остави до края на мача. Според мен само 90 минути натиск ще ни донесе победата. Иначе... видяхме в Словения... 90-та минута, деветката им изкача отникъде и ...тоя път няма да е греда. Ако се случи, до този момент трябва да сме вкарали два гола. Изчаквателната тактика няма да ни донесе добро. Бий, за да те уважават. Не важи за агитката им, която сигурно няма да е малка. Надявам се, че в тяхно лице ще имаме още една приятелска агитка.
korteneca написа:t0bl3ro_bg написа:Играем ли им атакуващо на ТЕЗИ, няма да ни бъде. Те точно по този начин бият съперниците си. Чакат контри, колкото и бавни да са двамата им нападатели, все пак имат крила. Вчера срещу Копер с два паса разцепиха буквално цялата защита на съперника си и Хотич пропусна сам срещу вратаря. Тактиката им се вижда от Азия чак - изнесена линия на защитата, преса на центъра,а не такава в полето на съперниците им. Донякъде е прекрасно,че не ни атакуват в нашето поле, защото направят ли го-спичат цялата защита и топката веднага отива към Йоргачевич. Трябват постепенни атаки и същата схема на игра да бъде, СЪЩАТА ! За да може когато някой тръгва напред да бъде покрит, а не да ни вкарат гола и цял мач атаки за статистиката. За съжаление един бърз,а и не само бърз, но и добър футболист, който липсва на Левски, би направил разликата.
Може да се каже, че съм на почти същото мнение. Бих добавил само в определени части от мача да се изнесем леко напред.
Ето това ще е ключът да се улучи момента, в който за около 10 минути да играем малко но-атакуващо, когато противникът не е уверен, в останалото време - същата схема и тактика от първия мач, няма спор.
Абе кво му се обяснявате на този оранжев елемент тук???Може да си говорят до второ причастие,че са цска,но е достатъчно да се влезе в ТНС и да се види към кой клуб са картотекирани футболистите им-там си пише-Литекс.Няма какво да говорим повече-да си припознават ,ако искат и на гришата боксертите,но цска си умря,убит от своите!
metodito написа:olfix написа:Само не разбирам какво не ви харесва Пиргов!За мен той е част от бъдещето на Левски.Футболист с качества,на когото му се играе в точно този отбор!Друг е въпросът,че ако беше Гонзо-разбирачът,никога нямаше да го вземем,а щеше да е някое менте с комисионна.
И аз харесвам Пиргов. Това за Гонзо май си прав... Мисля, че дойде по настояване на Стойчо и се надявам по подобие на Мечков да се превърне в наш любимец (поне аз де съм голям фен на Мечката).
Очаквам Люпко да излезе с атакуваща тактика, която да я остави до края на мача. Според мен само 90 минути натиск ще ни донесе победата. Иначе... видяхме в Словения... 90-та минута, деветката им изкача отникъде и ...тоя път няма да е греда. Ако се случи, до този момент трябва да сме вкарали два гола. Изчаквателната тактика няма да ни донесе добро. Бий, за да те уважават. Не важи за агитката им, която сигурно няма да е малка. Надявам се, че в тяхно лице ще имаме още една приятелска агитка.
Колега, стига с тази тяхна деветка, бе братче! Отправил един удар и ударил греда... голяма работа! Шест пъти го повтори. Ако беше нападател като хората, нямаше да има 1 удар. Да не говорим, че от такова положение Гонзо би вкарал 11 гола от 10 опита. Какво им се плашиш толкова на тези словенчета?! Нищо повече от нас не са в момента.
Стига се дърляхте като чорбари, а отивайте за билети - аз, стандартно, пак си взех за ложа 2, но понеже бях на 33 ред в мача с лудоглавци итой излезе Х, сега съм взел за 32, та дано бием
Но и 0:0 няма да се оплача, пък после с дузпи и д си ходят в Марибор да се карат ските. Исках карта за там, но не ми се получи - ще взема по-късно за А, прости да имам и да подкрепя отбора финансово.
Само Левски!

Само Левски!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
[quote="futbolqga"
Колега, стига с тази тяхна деветка, бе братче! Отправил един удар и ударил греда... голяма работа! Шест пъти го повтори. Ако беше нападател като хората, нямаше да има 1 удар. Да не говорим, че от такова положение Гонзо би вкарал 11 гола от 10 опита. Какво им се плашиш толкова на тези словенчета?! Нищо повече от нас не са в момента.[/quote]
Нарочно. Ще тръгна да ги хваля нашите и те ще се издънят.
Колега, стига с тази тяхна деветка, бе братче! Отправил един удар и ударил греда... голяма работа! Шест пъти го повтори. Ако беше нападател като хората, нямаше да има 1 удар. Да не говорим, че от такова положение Гонзо би вкарал 11 гола от 10 опита. Какво им се плашиш толкова на тези словенчета?! Нищо повече от нас не са в момента.[/quote]
Нарочно. Ще тръгна да ги хваля нашите и те ще се издънят.
-
- Контакти:
През ноща сънувах мача бием 1-0 с гол от дузпа на Прохазка
Хора не се заблуждавайте......
Не се изненадвайте на 1:1.......Левски има малки шансове да бие Марибор.
Не се изненадвайте на 1:1.......Левски има малки шансове да бие Марибор.