|Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Подкрепяте ли идеята Левски да напусне първенството

Да
186
77%
Не
57
23%

Общо гласове: 243

ММ1914
Контакти:

Re: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 20:42

Изверг написа:
ММ1914 написа:
Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:
Megatron_69 написа:#LEXIT#
И тук ще сте пак ВТОРИ... :mrgreen: :mrgreen:

ФК Клошар 1948 - левче за билет, ака петолъчка, кръстена на изрод от чужбина. Ти кой беше извинявай

Не знам КОЙ е клошар,аз лично съм добре платен...
А иначе на КОЙ социално слаб клуб ,му построиха Сектор и МВР му плаща водата и тока...Сети се сам...

Ти футболен клуб ли си? Сети се сам дали не заслужаваш награда Дарвин.

Момчето откъде да има толкова гънки на мозъка, че да разбере ??? :)

Много идиоти познавам, ама чак такъв... Гледам че познава Ицо Хазарта, известен е, написали са за него "Ще те запозная с уникални идиоти"
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 20:43

Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:
Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:

ФК Клошар 1948 - левче за билет, ака петолъчка, кръстена на изрод от чужбина. Ти кой беше извинявай

А иначе на КОЙ социално слаб клуб ,му построиха Сектор и МВР му плаща водата и тока...Сети се сам...

Каквото кажеш-това съм...И клуб и клошар.... :) :)

Какво да кажа ти си го избра сам. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 30 юни 2016 20:43

Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:

Ех, най-после един етрополец да си признае, че е на заплата при джуджето и печели по стотинка на написана глупост. Доживяхме. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 20:44

korteneca написа:
Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:

Ех, най-после един етрополец да си признае, че е на заплата при джуджето и печели по стотинка на написана глупост. Доживяхме. :lol:

Остави го тоя не е разбрал въпроса, ще пледира че е под запрещение.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 30 юни 2016 20:46

Megatron_69 написа:Между другото,искам да ви попитам...
Защо не напуснахте първенството при случайте: Берое,Ботев,Локо ПД.... и други подобни...
Или понеже Шиши е във война с ГГ,затова се правите на мъже????

Приятел, Ботев купува лиценза на отбор от тяхната административна област или казано накратко в България има 28 такива и нито Етрополе,нито Ловеч принадлежи към област София-град,а според наредбите на БФС клубове не могат да купуват лицензи(обединяване) с отбори извън предела на тяхната административна област .Колкото до Локо ПД ВИС-2 проправяше множество вратички,както в момента прави и ГГ,подкрепян от господин Бойко Борсиов(понастоящем е господин,преди беше ББПП 2,2,16,16).И разликите са че нито един от гореизброените отбори не е дължал над 10 милиона на държавата,нито един от тези отбори не се е ползвал с държавна подкрепа , за разлика от ЦСКА.А пък защо се правим на мъже....вместо в момента да плащаме на НАП,да плащаме на бивши играчи,треньори,служители,можеше да се обединим с Пирин и Перун Кресна и вместо да нижем толкова нулеви години,да си купуваме играчи на макс,пък после господин Борисов да се намеси,БФС да направи изцяло ново първенство и воала.
Последна промяна от MagicMoments на 30 юни 2016 20:48, променено общо 1 път.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 юни 2016 20:46

Пълни глупости и замазване на очите на феновете. Къде бяха като се гласуваше за този формат на А група? Нали всички трябваше да са съгласни? Защо тогава се съгласихме, а сега когото някои фенове реагираха се правят на изненадани какво става?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

tralala_12345
Контакти:

Мнениеот tralala_12345 » 30 юни 2016 20:47

ММ1914 написа:
tralala_12345 написа:Левски отдавна трябваше да напусне А група - бити полицаи, уреждане на мачове, купуване на съдии и прочее "други начини". Но пък, ако ги бяха извадили, първенството щеше да загуби от колорита си - европодвизи, калъфки, гонзовщини, а сега и цирк от илиевщини.
Но това не е важно. Въпроса ми към подуенци е простичък. Какво толкова ви страх от Литекс Етрополе? Защо не искате да играят в А група. Нима припознахте новия ЦСКА-София? Ние истинските цесекари вече си казахме позицията, НЕ на това подобие на клуб, а вие го припознахте! Особено новите ви шефчета! :mrgreen:

Като говорим за европодвизи, Я виж резултата на новият ти отбор в двата мача със Спартак Москва 11-2. Най-голяма победа 8-0 над някакви ЦСКА с треньор Димитър Пенев. Легенда и голмайстор Христо Йовов. Загуба от Видзев Лодз и преименуване на отбора, цитирам "няма да ми срамят името на фирмата".

Сините са в тотален амок. Вместо ние да се притесняваме, как да оздравим отбора си, те вече тотално са обезумяли. Утре очаквам да се оплачат и от някой друг, защото ще им заплаши поредната калъфка. :mrgreen:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 20:48

Thsmith написа:Пълни глупости и замазване на очите на феновете. Къде бяха като се гласуваше за този формат на А група? Нали всички трябваше да са съгласни? Защо тогава се съгласихме, а сега когото някои фенове реагираха се правят на изненадани какво става?

При гласуването на формата, формално не са гласувани имена на отбори, поне така беше обявено от Баждека.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 30 юни 2016 20:48

ММ1914 написа:
Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:
Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:

Каквото кажеш-това съм...И клуб и клошар.... :) :)

Какво да кажа ти си го избра сам. :mrgreen:

Обърках се бе човек,всеки греши...
Само ББ никога не греши-той така си мисли де...
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 30 юни 2016 20:49

Абе, Тити плати ли дълговете на БК Левски? Колко са те 12 - 13 млн.

Върни се в “Левски”