А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2

Мнениеот futbolqga » 20 апр 2016 21:24

Player написа:
futbolqga написа:
Player написа:Не забравяйте, че има и хора с карти, за които няма нужда да си взимат билети. И не са в тези сметки.

Напротив. Медиите вадят статистика от Тикетпро, а там местата на хората с карти се водят "продадени".

Тогава защо не виждам за другите мачове, че има обявени повече предадени билети и съответно повече публика от точно присъстващите?

Съжалявам, колега, не разбирам въпроса ти. Кой обявява колко билети са продадени и от къде гледаш статистика за точно присъстващите? Аз нито едно от двете не съм виждал честно казано.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 апр 2016 21:57

futbolqga написа:
Player написа:
futbolqga написа:
Player написа:Не забравяйте, че има и хора с карти, за които няма нужда да си взимат билети. И не са в тези сметки.

Напротив. Медиите вадят статистика от Тикетпро, а там местата на хората с карти се водят "продадени".

Тогава защо не виждам за другите мачове, че има обявени повече предадени билети и съответно повече публика от точно присъстващите?

Съжалявам, колега, не разбирам въпроса ти. Кой обявява колко билети са продадени и от къде гледаш статистика за точно присъстващите? Аз нито едно от двете не съм виждал честно казано.

Колко абонаментни карти са този сезон има, дали знаеш? И ако има 3000 например, за всеки мач, трябва да се сумират те плюс продадените билети за даден мач. И ако за мач с Монтана например, продадат 1500 билета, това прави 4500 общо продадени места. Колко ще обявят, че е имало на мача?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 апр 2016 22:48

Стига мрънкя, бе, 20 000 сме в събота!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 апр 2016 23:34

sin4ec написа:Стига мрънкя, бе, 20 000 сме в събота!

И само да вметна, не е 1 лев билета, ПОВТАРЯМ НЕ Е 1 ЛЕВ!
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 апр 2016 23:35

Player написа:Колко абонаментни карти са този сезон има, дали знаеш? И ако има 3000 например, за всеки мач, трябва да се сумират те плюс продадените билети за даден мач. И ако за мач с Монтана например, продадат 1500 билета, това прави 4500 общо продадени места. Колко ще обявят, че е имало на мача?

Сега те разбрах. Проблемът идва от некоректно представената информация от страна на медиите. Те говорят за "продадени билети", като в това понятие включват всички места, които не са налични за закупуване в системата на Тикетпро. В същото време, системата на Тикетпро не дава да бъдат закупени билети на местата, за които има закупена абонаментна карта. Следователно, това което медиите представят като "продадени билети", включва в себе си реално продадените билети + абонаментните карти.

Другият метод за изчисление, който видях в някои от статиите беше да извадят свободните места от общия капацитет. Крайния резултат от този метод също включва в себе си както продадените билети, така и абонаментните карти.

Към момента само клубът ни може да каже колко билета, отделно от абонаментните карти, са продадени, но това стана за последно вчера. От днес информация няма.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 апр 2016 23:38

Хаха, колега, нищо не би ме направило по щастлив, но... не съм оптимистично настроен (вчера и днес, дневните продажби на билети за А са в границите на 100-150 билета - за В да не говорим). Ако все пак стане, обещавам лятото, като се отбия до България, на гръб да ти донеса каса Хайнекен от Амстердам :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 апр 2016 10:09

futbolqga написа:

Хаха, колега, нищо не би ме направило по щастлив, но... не съм оптимистично настроен (вчера и днес, дневните продажби на билети за А са в границите на 100-150 билета - за В да не говорим). Ако все пак стане, обещавам лятото, като се отбия до България, на гръб да ти донеса каса Хайнекен от Амстердам :)

Основните продажби се правят в деня на мача. Има четвъртък, петък и събота, за да се продаадат 6-7 000 билета. Как мислиш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 апр 2016 11:06

sin4ec написа:
futbolqga написа:

Основните продажби се правят в деня на мача. Има четвъртък, петък и събота, за да се продаадат 6-7 000 билета. Как мислиш?

Дай Боже да си прав. Всеки ден броя останалите свободни места из целия стадион едно по едно с надеждата да се стопяват по-бързо - нищо не би ме зарадвало толкова, колкото един пълен стадион в събота!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 апр 2016 11:50

Не знам дали стадионът ще се пръска, но едно най-малко 18 000 ще има. Синчеч правилно каза, че продажбите се правят в деня на мача. Всеки път в последния момент има опашки пред касите. Аз лично знам за 8 души, които тръгват в събота около обяд и ще взимат билети "last minute" ;) Нямам търпение да идва събота, дано стане празник :geek:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 апр 2016 11:56

Да бием. Не искам хубава игра и подобни. Грозно, с половин на нула, ма да бием.

Върни се в “Левски”